Προς το περιεχόμενο

lumia 640 xl

@topos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι, έχουν αλλάξει. Πόσο παλία είναι η δικιά σου η sim ? Πλέον όλα τα κινητά παίρνουν ή Micro Sim ή και Nano Sim ( που είναι ακόμη μικρότερη).

το προηγουμενο smartphone που ειχα ειναι huawei U85 η κατι τετοιο. Το αγορασα δεκεμβριο 2011. Εχει μια μεγαλη sim. Τωρα πηγαινω στο καταστημα για αλλαγή?

Δημοσ.

το προηγουμενο smartphone που ειχα ειναι huawei U85 η κατι τετοιο. Το αγορασα δεκεμβριο 2011. Εχει μια μεγαλη sim. Τωρα πηγαινω στο καταστημα για αλλαγή?

αν εχεις και την καρτα απο το 2011 αλλαξε τη μην και δεν ειναι 4g

Δημοσ.

αν εχεις και την καρτα απο το 2011 αλλαξε τη μην και δεν ειναι 4g

οκ εγινε η αλλαγη. ο τεχνικος εκοψε την παλια σιμ. Τωρα στην αρχη χρειαζεται να εγκαταστησω καποια χρησιμη εφαρμογη ή να κανω κάτι αλλο?. Επισης βλεπω κατι χαρτες HERE αυτο είναι gps χωρίς συνδρομή και χρεωση? Το manual που εχει η microsoft εξηγει μονο τα πιο σημαντικά. 

Δημοσ.

οκ εγινε η αλλαγη. ο τεχνικος εκοψε την παλια σιμ. Τωρα στην αρχη χρειαζεται να εγκαταστησω καποια χρησιμη εφαρμογη ή να κανω κάτι αλλο?. Επισης βλεπω κατι χαρτες HERE αυτο είναι gps χωρίς συνδρομή και χρεωση? Το manual που εχει η microsoft εξηγει μονο τα πιο σημαντικά. 

Όχι τίποτα δε χρειάζεται να κάνεις, βάζεις την κάρτα και μετά το pin. Για τους χάρτες έχεις την επιλογή να τους κατεβάσεις στο κινητό μέσα από την εφαρμογή και να τους χρησιμοιποιείς χωρίς όταν δεν έχεις δεδομένα ή δε θες να τα σπαταλήσεις. 

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλε μου,μόνο τον φορτιστή έχει μέσα το πακέτο.Καλή επιλογή έκανες πετάει το κινητό για την κατηγορία αύτη.

έχω πάρει το 640 LTE και ενώ διάβαζα πως δεν εχει ακουστικά η συσκευασία τελικά είχε, οπότε δε θα το απέκλεια εντελώς το ενδεχόμενο να έχει

Δημοσ.

έχω πάρει το 640 LTE και ενώ διάβαζα πως δεν εχει ακουστικά η συσκευασία τελικά είχε, οπότε δε θα το απέκλεια εντελώς το ενδεχόμενο να έχει

Ειναι αναλογα με την εκδοση που εχεις παρει.Για παραδειγμα το Moto G 3rd gen το Ελληνικο που ειχε η vodafone,ακουστικα μεσα δεν ειχε στην συσκευασια. Το αντιστοιχο κινητο απο καποιο μαγαζι του σκρουτζ που ειναι εξωτερικου,πχ απο Γερμανια,Γαλλια,Ισπανια κλπ εχει μεσα κανονικα ακουστικα,βεβαια τα κλασσικα ασπρα της πλακας.

• Like 1
Δημοσ.

Στο 640xl ds (χωρις lte) και αγορα απο το kazershop δεν ειχε ακουστικα στην συσκευασια.

Δημοσ.

Στο 640xl ds (χωρις lte) και αγορα απο το kazershop δεν ειχε ακουστικα στην συσκευασια.

από το ίδιο μαγαζί το πήρα το κινητό και μάλλον ήταν πολωνικής έκδοσης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...