Προς το περιεχόμενο

lumia 640 xl

@topos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχουμε κλεισει μαλλων στο 640xl μιας και

ειναι μεγαλο

ειναι χρωματιστο

και ειναι οικονομικο

Απλα θα ηθελα να ρωτησω,απο ποιο skroutzμαγαζο λετε να το παρω?

Επιπλεων με service τι γινετε?Το αναλαμβανουν ακομα τα nokia care?

Τελος ξερετε εαν εχει ακουστικα μεσα η συσκευασια?

Thanks!

Δημοσ.

Εχουμε κλεισει μαλλων στο 640xl μιας και

ειναι μεγαλο

ειναι χρωματιστο

και ειναι οικονομικο

Απλα θα ηθελα να ρωτησω,απο ποιο skroutzμαγαζο λετε να το παρω?

Επιπλεων με service τι γινετε?Το αναλαμβανουν ακομα τα nokia care?

Τελος ξερετε εαν εχει ακουστικα μεσα η συσκευασια?

Thanks!

1) Aπ όπου το βρεις φτηνότερο. Άλλωστε έχεις ευρωπαϊκή εγγύηση

2) Ναι, αναλαμβάνουν

3) Όχι, δεν έχει

Δημοσ.

Το service είναι καλό αλλά αργό.

Στέλνονται όλα εξωτερικό, δεν αναλαμβάνουν τίποτα τα Nokia Care πέρα από την αποστολή του στην Arvato (Ελλάδα) και από εκεί εξωτερικό. Αν θες επισκευή με εγγύηση υπολογίζεις 20ήμερο χωρίς τη συσκευή!

Παθών...

Δημοσ.

Το service είναι καλό αλλά αργό.

Στέλνονται όλα εξωτερικό, δεν αναλαμβάνουν τίποτα τα Nokia Care πέρα από την αποστολή του στην Arvato (Ελλάδα) και από εκεί εξωτερικό. Αν θες επισκευή με εγγύηση υπολογίζεις 20ήμερο χωρίς τη συσκευή!

Παθών...

Oπότε μην μας τύχει  B)

Δημοσ.

Το πηρα τελικα απο kaizershop στα ~140.

Οσο για την επισκευη, δεν βρισκομαι Αθηνα οποτε οπως το βλεπω απλα θα ευελπιστω να μην βγαλει προβλημα,εαν παντωσ το εβρισκα ενα 20ευρω θα προτιμουσα να το επερνα απο τοπικο καταστημα αλλα το 50ευρω διαφορα το τσιγκουνευτηκα.

Για το service τωρα ειναι τοσο τραγικα?Γιατι της φιλης μου (535 αγορασμενο απο public) της ειπαν 7 εργασιμες(τους το παρεδωσε εχθες)..

Τεσπα, λετε να παρω και κανενα tempered glass?Εαν εχει ηδη gorila glass τι παραπανω θα προσφερει?

Δημοσ.

Το πηρα τελικα απο kaizershop στα ~140.

Οσο για την επισκευη, δεν βρισκομαι Αθηνα οποτε οπως το βλεπω απλα θα ευελπιστω να μην βγαλει προβλημα,εαν παντωσ το εβρισκα ενα 20ευρω θα προτιμουσα να το επερνα απο τοπικο καταστημα αλλα το 50ευρω διαφορα το τσιγκουνευτηκα.

Για το service τωρα ειναι τοσο τραγικα?Γιατι της φιλης μου (535 αγορασμενο απο public) της ειπαν 7 εργασιμες(τους το παρεδωσε εχθες)..

Τεσπα, λετε να παρω και κανενα tempered glass?Εαν εχει ηδη gorila glass τι παραπανω θα προσφερει?

Απλα θα προσφερει ακομη περισσοτερη προστασια στην οθονη, κακο δεν ειναι

Εγω δεν εχω βαλει στο ultra 6 μου καθαρα απο βαρεμαρα μου και δεν ψηνομαι για το αμεσο μελλον να βαλω

Δημοσ.

Το δικο μου 535 το πηγα 17/12 και εκανε 26 ημερες συνολο. Μου το επεσρτρεψαν με νεο προβλημα, το ξαναστειλα, ανεμενα παλι 20+ μερες και μου γυρισε με ενδειξη οτι επισκευαστηκε αλλα δεν ειχαν κανει τιποτα. Τωρα ειναι 3η φορα σερβις στο εξωτερικο και γω 2μιση μηνες χωρις το κινητο, απο 17/12 ως σημερα και βλεπουμε....!. Γενικα, ελπιζω να μην μπλεξεις!

αυτο που θα προσφερει το temperred ειναι να μην κανεις ουτε μιση γρατζουνια, κατι που ανεβαζει τη μεταπωλητικη αξια. Επισης, το gorilla glass σπαει, απλως δεν γρατζουνιεται τοσο ευκολα. Αν σου πεσει ομως με temperred, θα σπασει αυτο κι οχι η οθονη σου. Αλλη προστασια....οποτε βαλε!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

η δικη μου sim δεν ξερω τι είναι παντως επειδή δεν χωραει στο lumia? Εχουν αλλάξει με νέες μικρότερων διαστάσεων? 

Δημοσ.

η δικη μου sim δεν ξερω τι είναι παντως επειδή δεν χωραει στο lumia? Εχουν αλλάξει με νέες μικρότερων διαστάσεων? 

Ναι, έχουν αλλάξει. Πόσο παλία είναι η δικιά σου η sim ? Πλέον όλα τα κινητά παίρνουν ή Micro Sim ή και Nano Sim ( που είναι ακόμη μικρότερη).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...