bumbobeus Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Χαιρετώ την παρέα! Σημερα "ξέθαψα" ένα παλιο πικ απ που είχε ο πατέρας μου και εχω μπει στην "μπρίζα" να το θέσω σε λειτουργία. Το βαζω στο ρευμα,ανάβουν τα λαμπάκια,ακουγεται ένας θόρυβος αλλα δεν κουνιεται τίποτα. Επειδη δεν το κατεχω το άθλημα γνωριζει κάποιος που υπάρχει μαγαζι που να επισκευαζει πικ απ. Θεσσαλονικη άν ειναι ευκολο. Υπόψιν το πικα απ ειναι του '80. Ευχαριστώ
SaFiS Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Το μοτέρ ξεκινάει μόλις μετακινήσεις τον βραχίωνα της βελόνας. Αν και πάλι δεν κινείται, πιθανότατα θα χρειάζεται ιμαντάκια. Θεωρητικά όλοι οι ηλεκτρονικοί που ασχολούνται με τηλεοράσεις, έχουν γνώσεις. Για κάποιο πιο εξειδικευμένο δεν ξέρω να σου πω. Αν το πικάπ είναι μάρκας, μπορείς να ρωτήσεις και στην αντιπροσωπεία για εξειδικευμένα service points...
bumbobeus Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση,δεν κινείται τίποτα,μάρκας δεν νομιζω να είναι ,(Εars SA-801). Δεν το ηξερα οτι οι τεχνικοι τηλεορασεων ασχολουνται με αυτα,ευχαριστω για την πληροφορία,θα παω εδω στην γειτονια που εχει έναν να δω τι θα μου πει.
soteras Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Λογικα έχει κοπει ο ιμάντας που δίνει κινηση στο δισκο ανοιξε το και δες 1
bumbobeus Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Μαλιστα!! Να το κοιταξω μονος λιγο δυσκολο,γιατι η αληθεια ειναι ειμαι λιγο ατσούμπαλος σε κατι τετοια και φοβαμαι μην κανω καμια πατατα. Θα παω αυριο εδω σε εναν τεχνικο τηλεορασεων που εχουμε στην γειτονια να δω τι θα με πει ή αν μπορει να κανει κατι και επανερχομαι. Εννοειτε οποια αλλη γνωμη ευπροσδεκτη.
zitsos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Αν βγαλεις το πλαστικο πανο απο το πλατο θα δεις εχει μια τρυπα εκει μπορεις να δεις αν εχει ημαντα....και νομιζω πως το πλατο αν το τραβηξεις βγενει..
soteras Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Ναι η πρόσβαση στον ιμάντα είναι πολύ έυκολη εμένα πχ έχει μια τριπούλα μικ΄ρη που μπορείς να δεις τον ιμάντα σε κάποια βγαίνει αυτό το πλαστικό που έχει να κάθετε ο δίσκος και έχει κατι τρυπουλες που βλέπεις τον ιμαντα.
adtakhs Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Χαιρετώ την παρέα! Σημερα "ξέθαψα" ένα παλιο πικ απ που είχε ο πατέρας μου και εχω μπει στην "μπρίζα" να το θέσω σε λειτουργία. Το βαζω στο ρευμα,ανάβουν τα λαμπάκια,ακουγεται ένας θόρυβος αλλα δεν κουνιεται τίποτα. Επειδη δεν το κατεχω το άθλημα γνωριζει κάποιος που υπάρχει μαγαζι που να επισκευαζει πικ απ. Θεσσαλονικη άν ειναι ευκολο. Υπόψιν το πικα απ ειναι του '80. Ευχαριστώ Σήκωσε το πιατελο και άλλαξε τον ιμάντα από κατω, ακόμα και με ένα χοντρό λάστιχο. Θα δουλέψει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα