Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το gaming είναι αρκετά μεγάλο μέρος της χρήσης, αν και τα περισσότερα games που παίζω 

δεν είναι τόσο απαιτητικά (πχ heroes of the storm, wow).Αλλά γενικά παίζω και ποιο απαιτητικά.

Αν όντως δω ότι έχω πρόβλημα σε κάποια games με την ανάλυση και την ρίξω στα 1080p

το αποτέλεσμα θα είναι αρκετά καλό?

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το gaming είναι αρκετά μεγάλο μέρος της χρήσης, αν και τα περισσότερα games που παίζω 

δεν είναι τόσο απαιτητικά (πχ heroes of the storm, wow).Αλλά γενικά παίζω και ποιο απαιτητικά.

Αν όντως δω ότι έχω πρόβλημα σε κάποια games με την ανάλυση και την ρίξω στα 1080p

το αποτέλεσμα θα είναι αρκετά καλό?

Αν και τα καινούργια μόνιτορ κάνουν καλο downscaling το αποτέλεσμα σίγουρα δεν θα είναι το ίδιο.Η διαφορα απο τα 2κ native ειναι μεγαλη.

Νομίζω οτι μια native 1080p δινει καλυτερο αποτελεσμα απο μια 2Κ που κανει down σε 1080p.Δεν ειμαι και σιγουρος ας απαντησει καποιος που ξερει.

Και μενα η καψουρα μου ειναι η 2515 αλλα με την 5850 που εχω δεν παω πουθενα.

Οποτε μαλλον θα παω για την s2415.

Δημοσ.

Τα wow και hots τα παίζεις και με χαμηλόμενα αλλά αξιοπρεπή γραφικά. Για πιο απαιτητικά είναι μια λύση να ρίχνεις την ανάλυση, αλλά το αποτέλεσμα θα είναι χειρότερο από αυτό που δίνει μια 1080p ips οθόνη των 150 ευρώ. Το καλύτερο είναι να ρίχνεις εντελώς τα γραφικά σου πριν κατεβάσεις ανάλυση.

• Like 2
Δημοσ.

Και γω στο ιδιο διλλημα με τον φιλο ημουν και πηρα την υ2515 με την λογικη οτι το μονιτορ ειναι απο τα λιγα components που επιδεχονται future proofing και σε βαθος χρονου δεν θα χρειαστει να την αλλαξω

• Like 2
Δημοσ.

Και γω στο ιδιο διλλημα με τον φιλο ημουν και πηρα την υ2515 με την λογικη οτι το μονιτορ ειναι απο τα λιγα components που επιδεχονται future proofing και σε βαθος χρονου δεν θα χρειαστει να την αλλαξω

Ακριβώς και εγώ το ιδιο, η οθόνη ειναι ενα είδος "επένδυσης" και πιο ευκολο ειναι να αλλάξεις κάρτα γραφικών κάποια στιγμή

Δημοσ.

Για πες εντυπώσεις!!

Κάτσε να περάσουν κάποιες μέρες, να την δουλέψω (gaming, προγραμματισμος) και σας λέω.. Να την ρύθμισω σωστά, να κάνω και κάνενα OC στα 75...Ισως ανοίξω θέμα.. Πάντως έχω σκοπό ούτως ή άλλως μα γράψω εντυπώσεις για όποιον θέλει 1440 (κατά κόσμον 2Κ) σε χαμηλό κόστος.
Δημοσ.

Καλορίζικη φίλε η οθόνη.Και εγώ μάλλον αύριο θα πάρω την u2515.

Ελπίζω με τη βοήθεια που πήρα από εδώ να είναι σωστή επιλογή.

Πάντως την είδα με fallout και hots σε full γραφικά χωρίς antializing με 

κάρτα R7 360 και έπαιζε πολύ καλά.

• Like 1
Δημοσ.

Σήμερα έγινε η αγορά της u2515h.Πρώτη εντύπωση άψογη.

Θα σας πω και περισσότερες λεπτομέρειες σε λίγες μέρες.

Έχει κανείς ρυθμίσεις?

Δημοσ.

Σήμερα έγινε η αγορά της u2515h.Πρώτη εντύπωση άψογη.

Θα σας πω και περισσότερες λεπτομέρειες σε λίγες μέρες.

Έχει κανείς ρυθμίσεις?

Δες τα παρακατω λινκς. Για καποιον χωρις colorimeter παντως το default standard preset και Normal overdrive ειναι οι καλυτερες επιλογες, το μονο που χρειαζεται να κανεις ειναι να ριξεις την φωτεινοτητα, περιπου στο 20.

http://www.tftcentral.co.uk/reviews/dell_u2515h.htm

http://www.prad.de/new/monitore/test/2015/test-dell-u2515h-teil7.html

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις συμβουλές.

Μεγάλη η διαφορά στο brightness από 50 στο 20.Μάλλον πρέπει να συνηθίσω πρώτα.

Πάντως φαίνεται να κουράζει λιγότερο τα μάτια.

Έχω βάλει το response time στο fast λόγω gaming.Σωστά?

Και έχω βγάλει και την λειτουργία του να αναγνωρίζει την εφαρμογή που είμαι και να προσαρμόζεται. 

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις συμβουλές.

Μεγάλη η διαφορά στο brightness από 50 στο 20.Μάλλον πρέπει να συνηθίσω πρώτα.

Πάντως φαίνεται να κουράζει λιγότερο τα μάτια.

Έχω βάλει το response time στο fast λόγω gaming.Σωστά?

Και έχω βγάλει και την λειτουργία του να αναγνωρίζει την εφαρμογή που είμαι και να προσαρμόζεται. 

Oχι, αστο στο normal, εκει εχει την καλυτερη ισορροπία μεταξυ responce times και οvershoot ghosting.

Kαλα εκανες και εβγαλες το τελευταιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...