Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπράβο τους πάντως επιτέλους έφερε και μια μάρκα της προκοπής. Μέχρι στιγμής δεν έφερνε Dell πάντως καινούριο είναι αυτό.

• Like 1
Δημοσ.

Μπράβο τους πάντως επιτέλους έφερε και μια μάρκα της προκοπής. Μέχρι στιγμής δεν έφερνε Dell πάντως καινούριο είναι αυτό.

Εγώ το περίμενα, να σου πω την αλήθεια.. Από την στιγμή που είχε φέρει DELL laptop, το ψηλιάστικά!

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Τα Ms των κατασκευαστών ειναι ψέμα και δεν αντικατοπτρίζουν αληθινή συμπεριφορά. Ή καλύτερη που μπορείς να αγοράσεις είναι ή HP 27xw για λόγους που έχω αναφέρει σε αλλά ποστς μου. Αν όμως έχεις πολύ δυνατή GPU, κάθεσαι πολύ κοντά στην οθόνη ή δε θέλεις glossy, δες και τις dell p2416d και u2515h, καθώς και την crossover 2795qhd από eBay Ιταλίας. Ή τελευταία είναι καλύτερη από τις dell γιατί κάνει oc μέχρι τα 96hz τουλάχιστον, αλλά θα έχει χειρότερη εγγύηση.

Sorry που πετάγομαι στο άσχετο απλά βλέπω ότι προτείνεις για gaming την u2515h. Ισχύει κάτι τέτοιο?

Δημοσ.

Sorry που πετάγομαι στο άσχετο απλά βλέπω ότι προτείνεις για gaming την u2515h. Ισχύει κάτι τέτοιο?

Nαι, ειναι οσο καλη μπορει να ειναι μια 60Ηz IPS, δεν εχει καποιο προβλημα δηλαδη.

Δημοσ.

Δεν λες και μικρά τα εικονίδια στις 24".. Τα ίδια με τις 25". Τουλάχιστον έτσι μου φάνηκαν.. Δεν μπορώ να έχω μέτρο σύγκρισης γιατί δεν έχω σωστή οθόνη (19-20", @900ρ-μάλλον-).

Δημοσ.

Τα εικονίδια δε μου φάνηκαν μικρά να σου πω την αλήθεια.

Μπορείς βέβαια να τα μεγαλώσεις αν τα θες πιο μεγάλα.

Αν υπάρχει βέβαια και κάποια άλλη πρόταση στις 25'' - 27'' σε αυτά τα χρήματα

είναι καλοδεχούμενη.

Δημοσ.

Γειά τα παιδιά που ρωτάνε επειδή τυγχάνει να είχα την u2515 για κανένα 8 μηνο έχω παίξει πολλά games και ποιο πολύ moba και έχω να πώ ήταν άριστη σε εικόνα και άς ήταν matte , αλλά να γνωρίζετε ότι στην φυσική της εικόνα ήταν άριστη  στα 1080p έχανε αρκετά σε λεπτομέρεια.Οπότε όσοι σκοπεύουν να την πάρουν να έχουν και ικανώ hardware να την υποστηρίξουν σε games !

• Like 2
Δημοσ.

Nαι, ειναι οσο καλη μπορει να ειναι μια 60Ηz IPS, δεν εχει καποιο προβλημα δηλαδη.

Με αυτό εννοείς ότι θα είναι περίπου όσο καλή είναι και μια αντίστοιχη lg ή samsung 

με τα μισά χρήματα?Μήπως τελικά είναι λάθος επιλογή για αυτό που κάνω?

• Like 1
Δημοσ.

Με αυτό εννοείς ότι θα είναι περίπου όσο καλή είναι και μια αντίστοιχη lg ή samsung 

Ελα σπίτι να δεις την u2515 που παιζω heroes of the storm να την δεις live!

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για την πρόταση.Την έχω δει Live με fallout.

Εσένα ποια είναι η άποψη σου?Σε αυτά τα λεφτά θα την αγόραζες 

μετά την εμπειρία σου?

Δημοσ.

Φυσικα, δεν το εχω μετανιώσει ουτε λιγο, εγω βεβαια την πηρα μεταχειρισμένη σε αριστη κατάσταση οποτε σε πολυ καλη τιμη. Δεν ειμαι ομως ο πιο hardcore gamer για να σε διαφωτίσω. Παιζω ελάχιστα , κυρίως δουλεύω στον υπολογιστή. Για μενα αγορασε την, ακομα καλύτερα αν την βρεις μεταχειρισμένη, ανα καιρούς βάζουν διαφοροι εδω μεσα, και εγω απο εδω την πηρα.

Για οτι θες εδω ειμαστε

Δημοσ.

Οχι δεν εννοω αυτο. Οσον αφορα τα gaming χαρακτηριστικα (ghosting, input lag) δεν εχει προβλημα (ισα ισα που πρεπει να εχει σχετικα καλυτερο overdrive σε σχεση με τις περισσοτερες IPS), οπως δεν εχουν προβλημα και οι περισσοτερες πιο φθηνες IPS. Οσον αφορα την εικονα ομως σαφως και ειναι καλυτερη απο τις φθηνοτερες ΙPS.

Δημοσ.

Πιστεύετε ότι με την R9 270 θα έχω πρόβλημα με την ανάλυσή της?

Aν παιζεις καινουρια απαιτητικα παιχνιδια θα εχεις. Αν το gaming εχει τον πρωτο λογο και θελεις να παιζεις τα τελευταια παιχνιδια, αγορασε 1080p οθονη ή βαλε στο προγραμμα αλλαγη καρτας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...