Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To τελευταίο διάστημα ψάχνω για μια οθόνη gaming 24''-27''.

Θα ήθελα να έχει IPS panel και χρόνο απόκρισης 5ms και κάτω.

Το ποσό που θα διαθέσω είναι 300 μέχρι 400 ευρώ.

Υπάρχει καμιά καλή πρόταση?

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Τα Ms των κατασκευαστών ειναι ψέμα και δεν αντικατοπτρίζουν αληθινή συμπεριφορά. Ή καλύτερη που μπορείς να αγοράσεις είναι ή HP 27xw για λόγους που έχω αναφέρει σε αλλά ποστς μου. Αν όμως έχεις πολύ δυνατή GPU, κάθεσαι πολύ κοντά στην οθόνη ή δε θέλεις glossy, δες και τις dell p2416d και u2515h, καθώς και την crossover 2795qhd από eBay Ιταλίας. Ή τελευταία είναι καλύτερη από τις dell γιατί κάνει oc μέχρι τα 96hz τουλάχιστον, αλλά θα έχει χειρότερη εγγύηση.

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδή με μία οθόνη με 1ms απόκριση δε θα έχω μεγάλη διαφορά σε σχέση με μία 7 ή 8ms?

Ο λόγος που αλλάζω αυτή που έχω είναι ότι στα games σε γρήγορη κίνηση έχω θολούρες, πράγμα

που με κουράζει αρκετά.

Η κάρτα γραφικών που έχω είναι η ATI R9 270.Δηλαδή μια normal κάρτα για gaming.H απόσταση 

που έχω είναι 80cm με 1m.

Δημοσ.

Δυστυχώς η κάρτα σου δεν είναι για μεγαλύτερες από fhd αναλύσεις. Ασχολείσαι με competitive games ή γενικά με το gaming? Αν είναι το δεύτερο κοίτα την hp 27xw που σου προτείνει ο XMorsX. Αν παίζεις παιχνίδια όπως το cs go και αφιερώσεις πολλές ώρες εκεί, θα είχες μεγάλο όφελος από μια 144hz οθόνη. Εκεί όμως θα χάσεις το ips καθώς δεν υπάρχει στο budget σου ips 144hz.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίζω κυρίως moba, αλλά γενικά όλα τα είδη games.Για παράδειγμα ακόμη και στο heroes of the storm

οι θολούρες είναι ενοχλητικές στην οθόνη μου.

Το IPS δε θα ήθελα να το χάσω.

Κοίταζα και εγώ κάποιες dell αλλά με προβλημάτισαν τα ms.

Βέβαια όπως είπε ο xmorsx τα ms δεν αντιπροσωπεύουν πάντα την αλήθεια αλλά αν δε δω διαφορά 

με  από αυτή που έχω (lg flatron m2362d) ποιο το νόημα?

H hp φαίνεται αρκετά ενδιαφέρουσα αλλά δε τη βρίσκω κάπου στην Ελλάδα,πόσο μάλλον 

για να τη δω να παίζει...

Επεξ/σία από morfin
Δημοσ.

Tα λιγοτερα ms σημαινουν και λιγοτερο color streaking, αλλα εχει νοημα μονο αν δεν αυξανεται πολυ το overshoot ghosting λογω εξαιρετικα μεγαλου overdrive. Οι καλες IPS πετυχαινουν καλυτερα αποτελεσματα απο τις φθηνες tn, διοτι οι τελευταιες εχουν περισοστερο overshoot ghosting. Σε σχεση με τις κορυφαιες gaming tn, οι καλες ips εχουν λιγο χειροτερο color streaking αλλα λιγο καλυτερο overshoot ghosting.

Η ΗP εχει το καλυτερο overdrive απο τις 1080p ΙPS επιλογες και επιπλεον δεν εχει pwm dimming, οποτε θα εχει πολυ λιγοτερη θολουρα απο την παλια LG σου. Μπορεις να την βρεις εδω. 

http://www.kappoutel.gr/product_info.php?products_id=21520&ref=bestprice.gr  (απο bestprice.gr)

https://www.bol.com/nl/p/hp-pavilion-27xw-monitor-27-inch/9200000051349926/?Referrer=ADVNLPPcefb6200cdbf929700af95ee75010039114   (υποτιθεται οτι ειναι αναλογο του amazon, μαλλον ισχυει αλλα τσεκαρε πρωτα ορους επιστροφων)

http://www.amazon.de/dp/B014KM0ILO

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για την αναλυτική απάντηση.Επικοινώνησα με το πρώτο κατάστημα αλλά 

δε την έχει διαθέσιμη και δεν έχει και εκθεσιακό χώρο για να τη δω.  :-(

Πάντως από ότι καταλαβαίνω πρέπει να είναι η καλύτερη επιλογή με τα χαρακτηριστικά που

θέλω.Νομίζω ότι σε αυτή θα καταλήξω.Θα προσπαθήσω να δω και τις dell από κοντά για να 

έχω μια ιδέα.

Δημοσ.

Σήμερα είδα από κοντά την 25αρα της Dell και την 2416d.

Η 2416d δε μου φάνηκε και πολύ καλή για τη χρήση που κάνω.

Την έχει χρησιμοποιήσει κανείς για gaming?

H 25αρα ήταν αρκετά καλή στα μάτια μου αλλά δε ξέρω αν αξίζει τα χρήματα της.

Ποια είναι η άποψη σας?

Την hp που από τα λεγόμενα σας με έχει ενθουσιάσει δε μπορώ ακόμα να τη βρω κάπου demo

για να τη δω από κοντά δυστυχώς.

Δημοσ.

Σήμερα είδα από κοντά την 25αρα της Dell και την 2416d.

Η 2416d δε μου φάνηκε και πολύ καλή για τη χρήση που κάνω.

Την έχει χρησιμοποιήσει κανείς για gaming?

H 25αρα ήταν αρκετά καλή στα μάτια μου αλλά δε ξέρω αν αξίζει τα χρήματα της.

Ποια είναι η άποψη σας?

Την hp που από τα λεγόμενα σας με έχει ενθουσιάσει δε μπορώ ακόμα να τη βρω κάπου demo

για να τη δω από κοντά δυστυχώς.

Είδες από κοντά την 2416, που αν επιτρέπεται? Πως σου φάνηκε σε σχέση με την 2515? Φαίνονται τόσο μικρά τα εικονίδια από απόσταση (50-70εκ) όπως λένε?

H 2416 απ' όσο μου έχει πει ο XMorsX  (και θυμάμαι φυσικά) είναι καλύτερη από την 2515 σε ms (αν και λέει 8 είναι νομίζω γύρω στα 5-6) και στην δυνατότητα να την πας στα 75Hz.

Δημοσ.

Στο πλαίσιο.Καλή αλλά όχι για gaming νομίζω.

Σε ένα game third person γυρνώντας τη κάμερα με την 2416 χάλαγε περισσότερο

η εικόνα σε σχέση με την 2515.

Δημοσ.

Από περιέργεια μπήκα στο σαιτ του πλαισίου αλλά δεν έχει dell ούτε εκεί... τι στο καλό τις κρύβουν να προωθούν τις τούβλο? :P

• Like 1
Δημοσ.

Από περιέργεια μπήκα στο σαιτ του πλαισίου αλλά δεν έχει dell ούτε εκεί... τι στο καλό τις κρύβουν να προωθούν τις τούβλο? :P

Την ίδια ακριβώς κίνηση έκανα (μπήκα στο site)/απορία είχα όταν το είπε το παιδί.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...