Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οκ, αλλά πες μου Kercyn, όταν φτιάχνω ένα πρόγραμμα που κάνει επακριβώς ότι το πρόγραμμα τη C# στη Μ2000, τότε δεν σημαίνει ότι κάπως διάβασα αυτό το πρόγραμμα της C#...Επίσης όμως έχω δηλώσει ότι παρόλο που έχω δει κώδικα και τον καταλαβαίνω δεν έχω εμπειρία από συγγραφή κώδικα σε C#. Να γιατί ζήτησα κάποιος που έχει να δώσει οδηγίες στο νέο!

Και βγήκε o Groot να παίξει με τις λέξεις! Αντίληψη μηδέν ο άνθρωπος!

Δημοσ.

Εσύ πως κρίνεις αν μπορώ να κρίνω;

Δεν είναι απλή γλώσσα η C#. [...]

Άρα εδώ κάποιος που γνωρίζει τη C# (εγώ έχω μαύρα μεσάνυχτα) [...]

Μία ερώτηση.

Πώς κάποιος κρίνει κάτι εάν έχει μαύρα μεσάνυχτα για αυτό το κάτι;

Three little birds were seating and knitting sweaters.

Δημοσ.

Ακόμα ρε "πουλάκι που αναζητείς τα τρια που πλέκουν" δεν το κατάλαβες; Κρίνω τη γλώσσα από τη σκοπιά μου. Σου είναι χαζό αυτό; Μάλιστα, δικό σου θέμα. Μην με ενοχλείς άλλο με αναρτήσεις του τι γράφω! Σου είναι δύσκολο;

Δημοσ.

Να απαντάς αλλά όχι με το ύφος που κάνεις. Δηλαδή θα μπορούσες να γράψεις ότι για σένα που λέμε τώρα ότι έχεις ασχοληθεί σε καθημερινή βάση με την C# άρα και καλά έχεις εμπειρία, η γλώσσα είναι τόσο δύσκολη όσο εσύ καταλαβαίνεις και το να το αναφέρεις και μόνο στους αδαείς, χάνεις το καιρό σου, αφού τη δυσκολία της γλώσσας μόνο καθηγητές μπορούν να γνωρίζουν! Άρα όποιος άλλος για να καταλάβει τη δυσκολία της γλώσσας δεν φτάνει να διαβάσει το συντακτικό και να δει μερικά παραδείγματα αλλά χρειάζεται μεγάλη εμπειρία.

Γιατί όμως νομίζω ότι ισχύει το ανάποδο; Ότι την ευκολία μιας όποιας γλώσσας την έχει μόνο ο έμπειρος, και ο ταλαντούχος νεοεισερχόμενος! Εγώ λοιπόν ορθώς επιμένω να λέω ότι έχω μαύρα μεσάνυχτα, για τη γλώσσα, και ότι έχει θέματα πολύ δύσκολα για εκείνον που σκέφτεται και δεν μαθαίνει τυφλοσούρτη.

Ορίστε αν έχεις ιδέα από την C# και δεν μας πρίζεις εδώ επί "διαδικαστικού θέματος", εξήγησε στον νεοεισερχόμενο την έννοια του delegate στη C# και ειδικότερα στα events, και πως είναι κάτι το τετρημένο, για έναν νεοεισερχόμενο αυτό!

Δημοσ.

Να απαντάς αλλά όχι με το ύφος που κάνεις.

Να με συχωράει η αφεντιά σου, αλλά το εάν θα απαντάω ή όχι και με τι ύφος δεν είναι δική σου δουλειά. Οπότε "δουλειά σου" που λένε σε πολλά χωριά (μιας και τα πας καλά με αυτά, σύμφωνα με άλλα posts σου).

Δηλαδή θα μπορούσες να γράψεις ότι για σένα που λέμε τώρα ότι έχεις ασχοληθεί σε καθημερινή βάση με την C# άρα και καλά έχεις εμπειρία, η γλώσσα είναι τόσο δύσκολη όσο εσύ καταλαβαίνεις και το να το αναφέρεις και μόνο στους αδαείς, χάνεις το καιρό σου, αφού τη δυσκολία της γλώσσας μόνο καθηγητές μπορούν να γνωρίζουν! Άρα όποιος άλλος για να καταλάβει τη δυσκολία της γλώσσας δεν φτάνει να διαβάσει το συντακτικό και να δει μερικά παραδείγματα αλλά χρειάζεται μεγάλη εμπειρία.

Γιατί όμως νομίζω ότι ισχύει το ανάποδο; Ότι την ευκολία μιας όποιας γλώσσας την έχει μόνο ο έμπειρος, και ο ταλαντούχος νεοεισερχόμενος! Εγώ λοιπόν ορθώς επιμένω να λέω ότι έχω μαύρα μεσάνυχτα, για τη γλώσσα, και ότι έχει θέματα πολύ δύσκολα για εκείνον που σκέφτεται και δεν μαθαίνει τυφλοσούρτη.

Ορίστε αν έχεις ιδέα από την C# και δεν μας πρίζεις εδώ επί "διαδικαστικού θέματος", εξήγησε στον νεοεισερχόμενο την έννοια του delegate στη C# και ειδικότερα στα events, και πως είναι κάτι το τετρημένο, για έναν νεοεισερχόμενο αυτό!

Το ερώτημά μου είναι απλό. Σύμφωνα με αυτό που γράφτηκε:

Δεν είναι απλή γλώσσα η C#. [...]

Άρα εδώ κάποιος που γνωρίζει τη C# (εγώ έχω μαύρα μεσάνυχτα) [...]

Αναρωτιέμαι πόσο valid είναι κανείς να κρίνει μία γλώσσα εάν έχει μαύρα μεσάνυχτα για αυτή την γλώσσα. Δεν λέω εάν έχεις δίκιο ή όχι... έχοντας μαύρα μεσάνυχτα το εάν έχεις δίκιο ή όχι είναι 50-50.

Το ερώτημα είναι με τι σκεπτικό κανείς κρίνει κάτι για το οποίο έχει μαύρα μεσάνυχτα, όπως ο ίδιος παραδέχεται.

Πόσο μάλλον όταν ο ίδιος λέει ότι είναι "μηχανικός".

Δηλαδή, πόσο ορθή συμπεριφορά μηχανικού είναι το να κρίνει κάτι για το οποίο έχει μαύρα μεσάνυχτα;

Όλα τα άλλα είναι "να 'χαμε να λέγαμε".

Δημοσ.

Είδες το ερώτημά σου είναι άσχετο με το θέμα! Πιάνεις μέσες άκρες και επαναλαμβάνεσαι. Δεν λέω ότι είμαι κάτι που δεν είμαι, όπως δεν λέω ότι έχω εμπειρία με την C#. ;Ακόμα το "μαύρα μεσάνυχτα" ήταν υπερβολή, αλλά δεν κατάλαβα, και στις υπερβολές θα δινουμε δικαιώματα για συζήτηση;

Δες αυτό που γράφεις:"Δηλαδή, πόσο ορθή συμπεριφορά μηχανικού είναι το να κρίνει κάτι για το οποίο έχει μαύρα μεσάνυχτα;" Εγώ θα σε ρωτήσω αλλιώς...Το αντίστροφο σε αυτό που έγραψες τι είναι; Αν δεν το βρείς τότε είναι βέβαιο πως η πρόταση είναι κοτσάνα.

Δημοσ.

Κρίμα είναι βρε παιδιά να τσακώνεστε. Ποσό μάλλον στο thread. 1 σελίδα τώρα παρακολουθούμε εσάς να τσακώνεστε για off topic.

Δημοσ.

Δεν θέλω να συνεχίσω, και του το λέω με χίλιους τρόπους αλλά με έχει καραφλιάσει με τα ερωτήματά του...και νομίζω ότι αν δεν του απαντήσω ίσα που θα κόψει τίποτα φλέβες και θα το έχω βάρος στην συνείδησή μου!

Δημοσ.

Εφόσον η διαφωνία σας δεν έχει τεχνικό χαρακτήρα, μήπως θα ήταν καλύτερα να την πάτε κάπου αλλού;

Edit: ninja'd :)

• Like 2
Δημοσ.

Μα τώρα, πραγματικά. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει και να απαντήσει την ερώτησή μου;

Πόσο ορθό είναι κανείς να κρίνει κάτι για το οποίο δεν γνωρίζει τίποτα;

Δημοσ.

Απέδειξε πρώτα πως μπορεί κάποιος να ξέρει το τίποτα! Γιατί από την ώρα που σκέφτεσαι να κρίνεις κάτι, ήδη ξέρεις ότι αυτό υπάρχει, και εφόσον το ξέρεις, άρα γνωρίζεις κάτι γι΄αυτό, συνεπώς είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να κρίνεις κάτι χωρίς να το γνωρίζεις!

Το τι σημαίνει κρίνω παίζει γιατί τα κριτήρια του καθένα ποικίλουν, καθώς και οι προτεραιότητες. Ακόμα και η επιστημονική κρίση, έρχεται με το καιρό σε σύγκρουση με νέα ευρήματα, αποδείξεις ή γεγονότα. Άρα ουδέν σταθερό. Άρα πρέπει κανείς να έχει αντίληψη του σχετικού. Το δύσκολο για τον Α είναι εύκολο για το Β. Δεν είναι μια γλώσσα εύκολη επειδή το είπε ο τάδε, αλλά για τον τάδε, για τον άλλο μπορεί να είναι δύσκολη. Δεν υπάρχει αντικειμενική εξυπνάδα, ή αντικειμενική ευκολία.

Δημοσ.

Μα τώρα, πραγματικά. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει και να απαντήσει την ερώτησή μου;

Πόσο ορθό είναι κανείς να κρίνει κάτι για το οποίο δεν γνωρίζει τίποτα;

Το θέμα είναι ότι τη καταλαβαίνει ή όχι, αυτό είναι φιλοσοφικό ερώτημα, όχι άμεσα σχετιζόμενο με τη πληροφορική.

Και 1 σελίδα τώρα διαφωνείτε για αυτό το ερώτημα. Δεν θα ήταν καλύτερα να τεθεί στο δικό του thread, στο Μπλα Μπλα ίσως ?

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι τη καταλαβαίνει ή όχι, αυτό είναι φιλοσοφικό ερώτημα, όχι άμεσα σχετιζόμενο με τη πληροφορική.

Και 1 σελίδα τώρα διαφωνείτε για αυτό το ερώτημα. Δεν θα ήταν καλύτερα να τεθεί στο δικό του thread, στο Μπλα Μπλα ίσως ?

Κάνεις λάθος.

Δεν μιλάω γενικά για τον κόσμο και φιλοσοφικά ερωτήματα. Μιλάω για τεχνικά θέματα και δη θέματα πληροφορικής. Μπορεί κανείς να κρίνει κάτι από τον κόσμο της πληροφορικής και δη του προγραμματισμού, ενώ για αυτό το κάτι έχει μαύρα μεσάνυχτα;

Βλέπεις κάποιον και σου λέει μία κρίση για κάτι ΤΕΧΝΙΚΟ/ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ και δη ΘΕΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ενώ για αυτό που κρίνει ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ότι έχει μαύρα μεσάνυχτα. Πόσο ορθή κρίνεις αυτή την συμπεριφορά όταν αφορά κάτι που σου αρέσει;

Και απορώ... τελικά είναι τόσο δύσκολη η απάντηση;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...