BACK12345 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δεν πάτε καλά εδώ μέσα, για να λέει κάποιος ότι θέλει να πάρει iPhone πάει να πει ότι έχει τα λεφτά και γουστάρει να το πάρει, δεν σας πέφτει λόγος, το μόνο που ρώτησε ήταν αν θα πέσει η τιμή του, δεν ρώτησε γιατί δεν γουστάρετε τα iPhone και γιατί προτιμάτε Android και εγώ έχω Android και είχα iPhone. Εξαιρετικά κινητά τα 6άρια είτε σας αρέσει είτε όχι. Έχει φυσικά κάποια αρνητικά, αλλά τον μέσο χρήστη δεν τον ενοχλούν οπότε το δικό σας το πρόβλημα ποιό είναι; Εσείς θα το πληρώσετε; Xαλαρωστε λιγο Εγω προσωπικα, ουτε την κατηγορησα που θελει iphone, ουτε προσπαθησα να της επιβαλω την γνωμη μου Της εδωσα μια εναλλακτικη, κατα τη γνωμη μου καλυτερη, κατα τη γνωμη αλλων χειροτερη, για να την βοηθησω Γιατι ξερεις πολλοι ειναι αυτοι, που χωρις να ψαξουν και να σκεφτουν πανε απλα σε iphone επειδη ειναι iphone, ενω υπαρχουν καλυτερες επιλογες Σαφως και ειναι τρομερο τηλεφωνο, απλα κατα τη γνωμη μου δεν αξιζει, και το ειπα για να εχει σωστη πληροφορηση σε περιπτωση που δεν ειχε ψαξει απο μονη της @marykay23 Εφοσον το αποφασισες παρ το, ειναι πολυ καλη συσκευη και καλοριζικο
Belisarius Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Το να προτείνεις ένα σοβαρό android απέναντι στο Iphone δεν έχει να κάνει με fanboyσμο αλλά επειδή ορισμένοι έχουμε αξιοπρέπεια. Όποιος λοιπόν πρότεινε ένα σοβαρό android ΟΦΕΙΛΕ να το κάνει επειδή σέβεται πρώτα απ όλα τον εαυτό του και μετά τον topic starter, ειδικά από την στιγμή που έγραψε οτι είχε ZTE τριετίας 140 ευρώ. Από την στιγμή λοιπόν που η topic starter θέλει Iphone και δόθηκαν οι εξηγήσεις για την τιμή και οι προτάσεις για πολύ καλύτερες συσκευές μπορεί να επιλέξει Iphone ανενόχλητη. Αν δεν βρισκόταν έστω ένας άνθρωπος να της προτείνει κάτι καλύτερο θα ήταν σαν να την κοροϊδεύει και θα είχαμε αποτύχει πλήρως ως forum που δήθεν ασχολείται με την τεχνολογία.
vanmour Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Το να προτείνεις ένα σοβαρό android απέναντι στο Iphone δεν έχει να κάνει με fanboyσμο αλλά επειδή ορισμένοι έχουμε αξιοπρέπεια. Όποιος λοιπόν πρότεινε ένα σοβαρό android ΟΦΕΙΛΕ να το κάνει επειδή σέβεται πρώτα απ όλα τον εαυτό του και μετά τον topic starter, ειδικά από την στιγμή που έγραψε οτι είχε ZTE τριετίας 140 ευρώ. Από την στιγμή λοιπόν που η topic starter θέλει Iphone και δόθηκαν οι εξηγήσεις για την τιμή και οι προτάσεις για πολύ καλύτερες συσκευές μπορεί να επιλέξει Iphone ανενόχλητη. Αν δεν βρισκόταν έστω ένας άνθρωπος να της προτείνει κάτι καλύτερο θα ήταν σαν να την κοροϊδεύει και θα είχαμε αποτύχει πλήρως ως forum που δήθεν ασχολείται με την τεχνολογία. Από την πρώτη παράγραφο βγαίνει ότι όποιος παίρνει iphone ...δεν έχει αξιοπρέπεια. Επίσης ότι οι άνθρωποι (πρέπει να) έχουν κάποια έμφυτη υποχρέωση να προτείνουν android. Από τη δεύτερη βγαίνει ότι κάποιος ...επιτρέπεται ανενόχλητος όπως λες να πάρει iphone αφού πρώτα προηγηθούν οι εξηγήσεις της πρώτης παραγράφου. Επίσης ότι forum που δεν αντιπροτείνει κάτι στο iphone είναι ...αποτυχημένο. ΜΙΛΑΜΕ ΣΟΒΑΡΑ; 2
Neg Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Από την πρώτη παράγραφο βγαίνει ότι όποιος παίρνει iphone ...δεν έχει αξιοπρέπεια. Επίσης ότι οι άνθρωποι (πρέπει να) έχουν κάποια έμφυτη υποχρέωση να προτείνουν android. Από τη δεύτερη βγαίνει ότι κάποιος ...επιτρέπεται ανενόχλητος όπως λες να πάρει iphone αφού πρώτα προηγηθούν οι εξηγήσεις της πρώτης παραγράφου. Επίσης ότι forum που δεν αντιπροτείνει κάτι στο iphone είναι ...αποτυχημένο. ΜΙΛΑΜΕ ΣΟΒΑΡΑ; Μην το ψάχνεις, μερικοί δεν αλλάζουν. Νομίζουν ότι είναι οι ÜberNerd και τεχνολογικά επαγγελματίες, επειδή βλέπουν μονάχα την μία πλευρά του νομίσματος. Επίσης έχουν ένα χουσούρι να κατακρίνουν τις επιλογές και το πορτοφόλι του άλλου. 2
PostHelper Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Γιατι δεν συμφωνειτε στο αυτονοητο? Στην πραγματικοτητα δηλαδη. Οτι(ισχυουν ολα τα παρακατω): 1)Το Iphone 6s ειναι ενα εκπληκτικο κινητο απο ολες τις αποψεις(εκτός της τιμης). 2)Το Iphone 6s ειναι ΥΠΕΡ-ΥΠΕΡΚΟΣΤΟΛΟΓΗΜΕΝΟ. Ναι μεν σουπερ, αλλά πληρωνεις πολλαπλασια τιμη μόνο και μόνο γιατι αγοραζεις κατι με το ονομα της Apple ή με το ονομα που εχει αποκτησει το Iphone. 3)Τα Samsung και ολα τα παρομοια(ναυαρχιδες οπως τα λετε) των 3-4 μεγαλων εταιρειων ειναι ΥΠΕΡΚΟΣΤΟΛΟΓΗΜΕΝΑ. 4)Η "μοδα" και το οτι καποιος νιωθει καλα με το να εχει κατι που ειναι "της μοδας" ΠΟΤΕ δεν προκειται να ξεφτισει ως φαινομενο. Οποτε αμα θελει καποιος να παρει ενα Iphone 6s, οπου σε μερικες λεπτομερειες πχ ειναι καλυτερο(λιγο καλυτερη καμερα πχ, αρκετα εως πολυ σταθεροτερο πχ, κλπ) απο ενα "μη-ναυαρχιδικο" κινητο που κανει 200 ευρω, δηλαδη πληρωνει αρκετες φορες πολλαπλασια τιμη για να εχει καποιες λεπτομερειες(και το θεμα ειναι οτι για τον μεσο χρηστη ολα τα ανωτερα χαρακτηριστικα καποιου συγχρονου κινητου εναντι καποιου αλλου και ολες οι βελτιωσεις κλπ κλπ αποτελουν ΣΧΕΔΟΝ ΑΧΡΗΣΤΑ χαρακτηριστικα ως προς την χρησιμοτητα και χρηση τους) καλυτερες που οπως ειπαν για τον μεσο χρηστη δεν υπαρχει καν διαφορά, ας το παρει δεν υπαρχει κανενα προβλημα, δικα του τα λεφτα οποτε η αρνητικη κριτικη δεν εχει λογο υπαρξης. Αλλά η προειδοποιηση οτι παει να κανει ενα πιθανο λαθος γιατι εχει παραπλανηθει, ειναι ΑΝΑΓΚΑΙΑ κατα την γνωμη μου, γιατι πιστευω οτι ενα μεγαλο μερος χρηστων ιφον το αγορασαν γιατι πιστευουν οτι αξιζει τα λεφτα του και η ποιοτητα του ειναι ευθεως αναλογη με τα λεφτα που πληρωνει, κατι που δεν ισχυει. Υπαρχει ομως και ενα αλλο μεγαλο μερος χρηστων ιφον που το αγορασαν γιατι ειναι Apple, γιατι ειναι Iphone, και ξερουν πολυ καλα τι κανουν και ξερουν οτι ειναι υπερ-υπερκοστολογημενο και δεν τους νοιαζει ή το αγορασαν γιατι εχουν την οικονομικη ευχερεια και θελουν να εχουν ενα κινητο οπου ειναι καλυτερο και στις λεπτομερειες παρολο που αυτες ειναι υπερυπερκοστολογημενες, οποτε ναι μεν προειδοποιηση αλλά οχι αρνητικη κριτικη.
Neg Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Γιατι δεν συμφωνειτε στο αυτονοητο? Στην πραγματικοτητα δηλαδη. Οτι(ισχυουν ολα τα παρακατω): 1)Το Iphone 6s ειναι ενα εκπληκτικο κινητο απο ολες τις αποψεις(εκτός της τιμης). 2)Το Iphone 6s ειναι ΥΠΕΡ-ΥΠΕΡΚΟΣΤΟΛΟΓΗΜΕΝΟ. Ναι μεν σουπερ, αλλά πληρωνεις πολλαπλασια τιμη μόνο και μόνο γιατι αγοραζεις κατι με το ονομα της Apple ή με το ονομα που εχει αποκτησει το Iphone. 3)Τα Samsung και ολα τα παρομοια(ναυαρχιδες οπως τα λετε) των 3-4 μεγαλων εταιρειων ειναι ΥΠΕΡΚΟΣΤΟΛΟΓΗΜΕΝΑ. 4)Η "μοδα" και το οτι καποιος νιωθει καλα με το να εχει κατι που ειναι "της μοδας" ΠΟΤΕ δεν προκειται να ξεφτισει ως φαινομενο. Οποτε αμα θελει καποιος να παρει ενα Iphone 6s, οπου σε μερικες λεπτομερειες πχ ειναι καλυτερο(λιγο καλυτερη καμερα πχ, αρκετα εως πολυ σταθεροτερο πχ, κλπ) απο ενα "μη-ναυαρχιδικο" κινητο που κανει 200 ευρω, δηλαδη πληρωνει αρκετες φορες πολλαπλασια τιμη για να εχει καποιες λεπτομερειες(και το θεμα ειναι οτι για τον μεσο χρηστη ολα τα ανωτερα χαρακτηριστικα καποιου συγχρονου κινητου εναντι καποιου αλλου και ολες οι βελτιωσεις κλπ κλπ αποτελουν ΣΧΕΔΟΝ ΑΧΡΗΣΤΑ χαρακτηριστικα ως προς την χρησιμοτητα και χρηση τους) καλυτερες που οπως ειπαν για τον μεσο χρηστη δεν υπαρχει καν διαφορά, ας το παρει δεν υπαρχει κανενα προβλημα, δικα του τα λεφτα οποτε η αρνητικη κριτικη δεν εχει λογο υπαρξης. Αλλά η προειδοποιηση οτι παει να κανει ενα πιθανο λαθος γιατι εχει παραπλανηθει, ειναι ΑΝΑΓΚΑΙΑ κατα την γνωμη μου, γιατι πιστευω οτι ενα μεγαλο μερος χρηστων ιφον το αγορασαν γιατι πιστευουν οτι αξιζει τα λεφτα του και η ποιοτητα του ειναι ευθεως αναλογη με τα λεφτα που πληρωνει, κατι που δεν ισχυει. Υπαρχει ομως και ενα αλλο μεγαλο μερος χρηστων ιφον που το αγορασαν γιατι ειναι Apple, γιατι ειναι Iphone, και ξερουν πολυ καλα τι κανουν και ξερουν οτι ειναι υπερ-υπερκοστολογημενο και δεν τους νοιαζει ή το αγορασαν γιατι εχουν την οικονομικη ευχερεια και θελουν να εχουν ενα κινητο οπου ειναι καλυτερο και στις λεπτομερειες παρολο που αυτες ειναι υπερυπερκοστολογημενες, οποτε ναι μεν προειδοποιηση αλλά οχι αρνητικη κριτικη. Πάμε πάλι.. δεν ζήτησε κριτική για το iPhone ζήτησε απλά μία γνώμη στο αν πέσει η τιμή ή οχι, ε ρε κόλλημα μερικοί. Στον σβέρκο σας κάθετε η Apple και έχετε τέτοιο κόλλημα σε κάθε Thread να την κράζετε ή σας πληρώνουν για να το κάνετε;
SIP1995 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Πάμε πάλι.. δεν ζήτησε κριτική για το iPhone ζήτησε απλά μία γνώμη στο αν πέσει η τιμή ή οχι, ε ρε κόλλημα μερικοί. Στον σβέρκο σας κάθετε η Apple και έχετε τέτοιο κόλλημα σε κάθε Thread να την κράζετε ή σας πληρώνουν για να το κάνετε; Αυτό που τα threads γίνονται off topic χωρίς λόγο, είναι ότι νάναι πάντως.
MrLifeguard Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Αυτό που τα threads γίνονται off topic χωρίς λόγο, είναι ότι νάναι πάντως. Συνηθισμενο αλλα κ κατανοητο επισης...
isay Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Γεια σας, την τελευταια εβδομαδα παρατηρω την τιμη του iphone 6s (64gb) και πεφτει μερα με τη μερα. Η απορια μου ειναι, να το αγορασω τωρα η να περιμενω κ αλλο καιρο; Φοβαμαι μηπως αυτες οι εκπτωσεις ειναι προσωρινες και αμα περιμενω θα το ξαναδω μια μερα στα 740+ (τωρα ειναι 682). Τι πιστευετε; Ευχαριστω! Γιατί εμένα μου φαίνεται οξύμωρο το οτι κάποια/ος εχει να διαθέσει 700 ευρω και σκέφτεται τα 10-20 που πιθανόν να πέσει (ή ανεβει) σε μια εβδομάδα; @marykay : Πήγαινε σήμερα και αγορασε το για να το χαρείς. Αφου εχεις να τα δώσεις διασκέδασε το. Το μόνο που θέλει προσοχή ειναι το μαγαζί να ειναι αξιοπιστο και να το εχει ετοιμοπαράδοτο. http://www.bestprice.gr/cat/806/mobile-phones.html?q=iphone+6s+64gb 4
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Γιατί εμένα μου φαίνεται οξύμωρο το οτι κάποια/ος εχει να διαθέσει 700 ευρω και σκέφτεται τα 10-20 που πιθανόν να πέσει (ή ανεβει) σε μια εβδομάδα; @marykay : Πήγαινε σήμερα και αγορασε το για να το χαρείς. Αφου εχεις να τα δώσεις διασκέδασε το. Το μόνο που θέλει προσοχή ειναι το μαγαζί να ειναι αξιοπιστο και να το εχει ετοιμοπαράδοτο. http://www.bestprice.gr/cat/806/mobile-phones.html?q=iphone+6s+64gb που ειναι το οξυμωρο; εφοσον εχω βαλει στοχο αυτο το κινητο, που ειναι το περιεργο αμα μπορω να γλιτωσω 20 η ακομη και ναι, 10 ευρω να τα γλιτωσω; 10-20 ευρω εχει μια ωραια θηκη.
mp44christos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 που ειναι το οξυμωρο; εφοσον εχω βαλει στοχο αυτο το κινητο, που ειναι το περιεργο αμα μπορω να γλιτωσω 20 η ακομη και ναι, 10 ευρω να τα γλιτωσω; 10-20 ευρω εχει μια ωραια θηκη. Φιλε δεν εχει λογική αυτο που λες. Πόρτο να τελειώνεις. Με κατω απο 550 παίρνεις το 6p την ναβαρχιδα της google! Δηλ οτι καλύτερο απο android. Αν εισε διατεθειμένος να πας σε apple τοτε μην σε νιαζουν ποσα θα δωσεις. Εγω παντος θα έπαιρνα το 6s+
Fulgore Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 που ειναι το οξυμωρο; εφοσον εχω βαλει στοχο αυτο το κινητο, που ειναι το περιεργο αμα μπορω να γλιτωσω 20 η ακομη και ναι, 10 ευρω να τα γλιτωσω; 10-20 ευρω εχει μια ωραια θηκη. Για θηκη μιας και αναφερθηκε μου ειχαν αφησει τις καλυτερες εντυπωσεις οι θηκες της εταιριας Spigen αν και αναλογα την θηκη μπορει να ανεβουν οι τιμες.Παρολα αυτα τις θεωρω απο τις κορυφαιες και οτι πρεπει και για κινητα τετοια αξιας Φιλε δεν εχει λογική αυτο που λες. Πόρτο να τελειώνεις. Με κατω απο 550 παίρνεις το 6p την ναβαρχιδα της google! Δηλ οτι καλύτερο απο android. Αν εισε διατεθειμένος να πας σε apple τοτε μην σε νιαζουν ποσα θα δωσεις. Εγω παντος θα έπαιρνα το 6s+ Δυστηχως το 6s Plus ειναι πολυ δυσχρηστο κινητο,και παρολο τις 5.5ιντσες αν το δεις απο κοντα στην ουσια ειναι λες και εχεις 6ιντσο. Ενταξυ για τις κοπελες αν κυκλοφορουν με τσαντα δεν ειναι προβλημα αλλα εν μερη μπορει να ειναι δυσκολο ακομα και σε τηλεφωνο να απαντησουν
Donalhioy Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 που ειναι το οξυμωρο; το οτι δεν σκεφτεσαι τα 700 για το κινητο αλλα τα 10 για την θηκη... μιας που ρωτας.. Πάμε πάλι.. δεν ζήτησε κριτική για το iPhone ζήτησε απλά μία γνώμη στο αν πέσει η τιμή ή οχι, ε ρε κόλλημα μερικοί. μηπως ζητησε δικηγορο? αλλα μερικοι επιμενουν να απογορευουν σε καποιον να προτεινει μια εναλλακτικη.. αυτο δεν ειναι κολλημα? πες την αποψη σου και ασε τον αλλο να πει την δικη του.. σου εθιξε καποιος εδω μεσα την εταιρια?
Fulgore Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Μη μαλωνετε παιδια, παντα θα υπαρχουν τα δυο στρατοπεδα android vs iphone. Αλλα η αληθεια ειναι οτι εδω και 3 χρονια εχω ενα zte που εκανε 140 ευρω το οποιο δεν μπορει να κανει σχεδον τιποτα πια και ειπα αμα ειναι να παρω καινουριο κινητο, να κανω το μεγα upgrade και να δοκιμασω apple. Σιγουρα υπαρχουν και πολυ καλα android και δε τα σνομπαρω καθολου αλλα πιστευω πως το iphone θα με ικανοποιησει πληρως και το ψηνω πολυ καιρο οποτε αποφασισα να το παρω. Δεν θελω να διαλεξω καποιο android και μετα να σκεφτομαι γιατι δεν πηρα αυτο που ηθελα πραγματικα! Στο παραπανω βασικα ειναι που εγινε και η ολη κουβεντα και εν μερη συμφωνω με τα παιδια που εκαναν καλου ή κακου την προταση σου ασχετως του τι κινητο τελικα θα παρει η ενδιαφερομενη. Αν πχ ειχε το HTC One M8 και δεν ηταν ικανοποιημενη και ηθελε να παει σε Ios και Iphone δεκτο και εκει δεν θα υπηρχε καν καμια εναλλακτικη αλλα η αληθεια οτι ειναι δεν ειχε εξ αρχης αγορασει κατι αξιολογο για να εχει μια καλυτερη γνωμη για το Android. Τεσπα μικρη σημασια εχουν πλεον αυτα αλλα σε αυτο συμφωνω και εγω οτι καλο ειναι να αναφερεται και μια δευτερη γνωμη γιατι ολοι γνωριζουμε για τι χρηση προοριζονται συνηθως τα iphone(με τους περιορισμους που εχουν σε μπαταρια,χωρο κλπ ψιλο αναμενομενο βεβαια)και το πανε οι παραπανω συμφορουμητες με την λογικη αν μπορει γιατι να μην γλυτωσει χρηματα αν την καλυπτουν και με το παραπανω στην χρηση που θελει φθηνοτερα κινητα. Τελος να αναφερω για την Apple οτι οταν ανοιγουν θεματα που αφορουν την εγγυηση της ειτε απο Arvato ειτε για τον 2ρο χρονο εκει μετα βλεπω σχολια του τυπου''να μην επαιρνες iphone εξ αρχης'' και αλλα τετοια ωραια,οπως επισης ειδα και στα προηγουμενα Iphone 6 και ειδικα στο 6 plus με το περιβοητο λυγισμα την ποιοτικη και ακριβη Apple. Αρα εν μερη καλα κανει και τρωει κραξιμο τουλαχιστον στα forum η εταιρια αυτη για καποιες ενεργειες οπως οι παραπανω.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Για θηκη μιας και αναφερθηκε μου ειχαν αφησει τις καλυτερες εντυπωσεις οι θηκες της εταιριας Spigen αν και αναλογα την θηκη μπορει να ανεβουν οι τιμες.Παρολα αυτα τις θεωρω απο τις κορυφαιες και οτι πρεπει και για κινητα τετοια αξιας Δυστηχως το 6s Plus ειναι πολυ δυσχρηστο κινητο,και παρολο τις 5.5ιντσες αν το δεις απο κοντα στην ουσια ειναι λες και εχεις 6ιντσο. Ενταξυ για τις κοπελες αν κυκλοφορουν με τσαντα δεν ειναι προβλημα αλλα εν μερη μπορει να ειναι δυσκολο ακομα και σε τηλεφωνο να απαντησουν Ναι ξερω για τις spigen, σκοπευω να παρω την απλη τη διαφανη προς το παρον! και οι official silicone case για το 6s ειναι ωραιες (εχουν και χνουδακι μεσα) αλλα εχουν 40 ευρω οποτε θα παρω καμια μαιμου αντιστοιχη το 6s+ ειναι πιο μεγαλο απο το κεφαλι μου.. εχω και μικρα χερια. Το απλο ειναι το τελειο μεγεθος κατα τη γνωμη μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα