ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Εγω φιλε δεν θα εδινα ποτεε 700αρα για το iphone 6s(64gb) αλλα αφου πιστευεις οτι αυτο θα σε ικανοποιησει τοτε παρτο Καλες αγορες!!
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Εγω φιλε δεν θα εδινα ποτεε 700αρα για το iphone 6s(64gb) αλλα αφου πιστευεις οτι αυτο θα σε ικανοποιησει τοτε παρτο Καλες αγορες!! Και εγω δισταζα λιγο για την τιμη αρχικα, επειδη με ενα αλλο κινητο μου μενουν και λεφτα για πολλα αλλα πραγματα. Αλλα θα το περασω στο τιμολογιο του μαγαζιου του πατερα μου, οποτε ουσιαστικα θα μου επιστραφει το ΦΠΑ και ουσιαστικα θα εχω πληρωσει γυρω στα 530 Υ.Γ: Ειμαι φιλη, οχι φιλος!
Donalhioy Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 αν το αγορασεις με αυτο το σκεπτικο, μην το αγορασεις.. θα το περασεις στα εξοδα και θα φορολογηθεις για λιγοτερα.. σιγα τα λαχανα.. δεν αξιζει.. και αν αγορασεις κινητο των 700 ευρο περιπου δεν θα το αγορασεις απο το τελευταιο σκρουτζομαγαζο... θα πας απο σοβαρη μεγαλη εταιρια... θα σου βγει φυσικα κανα 20-30 ευρο παραπανω ισως και 50.. αλλα εφαγες τον γαιδαρο δεν θα κολλησεις στην ουρα.. απο εκει και μετα δες για πιο λογο θελεις μια συσκευη των 700 ευρο και πραξε αναλογα.. καλες αγορες...
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 αν το αγορασεις με αυτο το σκεπτικο, μην το αγορασεις.. θα το περασεις στα εξοδα και θα φορολογηθεις για λιγοτερα.. σιγα τα λαχανα.. δεν αξιζει.. και αν αγορασεις κινητο των 700 ευρο περιπου δεν θα το αγορασεις απο το τελευταιο σκρουτζομαγαζο... θα πας απο σοβαρη μεγαλη εταιρια... θα σου βγει φυσικα κανα 20-30 ευρο παραπανω ισως και 50.. αλλα εφαγες τον γαιδαρο δεν θα κολλησεις στην ουρα.. απο εκει και μετα δες για πιο λογο θελεις μια συσκευη των 700 ευρο και πραξε αναλογα.. καλες αγορες... δεν ειμαι η πρωτη που παιρνει iphone παιδια γιατι τοση αρνητικοτητα? απαπα
Fulgore Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Μη μαλωνετε παιδια, παντα θα υπαρχουν τα δυο στρατοπεδα android vs iphone. Αλλα η αληθεια ειναι οτι εδω και 3 χρονια εχω ενα zte που εκανε 140 ευρω το οποιο δεν μπορει να κανει σχεδον τιποτα πια και ειπα αμα ειναι να παρω καινουριο κινητο, να κανω το μεγα upgrade και να δοκιμασω apple. Σιγουρα υπαρχουν και πολυ καλα android και δε τα σνομπαρω καθολου αλλα πιστευω πως το iphone θα με ικανοποιησει πληρως και το ψηνω πολυ καιρο οποτε αποφασισα να το παρω. Δεν θελω να διαλεξω καποιο android και μετα να σκεφτομαι γιατι δεν πηρα αυτο που ηθελα πραγματικα! Σεβομαι την προτιμηση σου για iphone λογω του φυλου(στην Ελλαδα ειμαστε μην κοροιδευομαστε αλλωστε για το που εχουν περαση τα εν λογω κινητα).Απλα απο την στιγμη που δεν εχουν περασει απο τα χερια σου αξιολογες συσκευες android,καλο ειναι να μην μιλαμε υποθετικα οτι και αυτα καλα ειναι αλλα iphone. Να το θεσω πιο απλα,ειμαι πανω απο 100% σιγουρος οτι δεν υπαρχει περιπτωση να μην σε ικανοποιει πχ το LG G4 ή το S6 που κοστιζουν τα μισα χρηματα αλλα οπως λεμε και στο Insomnia,αν δεν εχουν το μηλο απο πισω τι να το κανεις Τεσπα τα μονο που εχω να πω ειναι πρωτον καλες αγορες οποιο και αν αγορασεις τελικα και δευτερο αν η χρηση που κανεις ειναι απλη ριξε μια ματυα και στο 5s που και αυτο κοστιζει τα μισα χρηματα απο το 6s. Προσωπικα για τα iphone μονο και μονο με το μεγαλο θεμα που εχουν με την εγγυηση σε σχεση με τα υπολοιπα κινητα αδυνατω να τα προτεινω σε αλλους.
Donalhioy Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 δεν ειμαι η πρωτη που παιρνει iphone παιδια γιατι τοση αρνητικοτητα? απαπα γιατι αρνητικοτητα? σου ειπα αν ειναι να δωσεις τοσα χρηματα "700 δεν ειναι λιγα" να το παρεις απο καλο μαγαζι... απο εκει και μετα δες για πιο λογο θελεις μια συσκευη των 700 ευρο και πραξε αναλογα.. καλες αγορες... οσο γι αυτο που εγραψα τα λεει ο απο επανω αναλυτικοτερα.. δεν βλεπω καποιον να ειναι αρνητικος..
Fulgore Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 δεν ειμαι η πρωτη που παιρνει iphone παιδια γιατι τοση αρνητικοτητα? απαπα Γιατι εισαι σε τεχνολογικο forum αρα ειναι λογικο οπως καταλαβαινεις να υπαρχει αρνητικο κλιμα για τα εν λογω τηλεφωνα της γνωστης αυτης εταιριας. Εχουμε 1000αναφερει τα αρνητικα των κινητων αλλωστε και δεν ειναι και λιγα.Αρα καταλαβαινεις 2
PostHelper Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 και αν αγορασεις κινητο των 700 ευρο περιπου δεν θα το αγορασεις απο το τελευταιο σκρουτζομαγαζο... θα πας απο σοβαρη μεγαλη εταιρια... Why? (αναλυτικα τον λογο/τους λογους) θα σου βγει φυσικα κανα 20-30 ευρο παραπανω ισως και 50.. 682 ευρω. http://www.kaizershop.gr/%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%AD%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%B1/apple-63/apple-iphone-6s-64gb-rose-gold-eu 899 ευρω. http://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/156364-apple-iphone-6s-rose-gold-64gb?cmicc=skroutz 217 ευρω παραπανω....
ProponitisTouKanape Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Μερικοι τελικα ειστε τελειως προβλεψιμοι. Καθε φορα που καποιος ζηταει καποια συμβουλη για iPhone του προτεινετε να παρει Android. Και καθε φορα που καποιος ζηταει συμβουλη για ακριβο Android του προτεινετε να παρει κινεζια που εχει 108 πυρηνες, 64GB Ram, 1TB χωρο αποθηκευσης, κανει τα μισα λεφτα κ.ο.κ. Καποιοι ανθρωποι, για ΧΨ λογους θελουν κατι συγκεκριμενο ίσως γιατι δεν εχουν την ορεξη ή το χρονο να λιωσουν το τηλεφωνο τους οσο ο μεσος χρηστης αυτου του φορουμ. Δεν θεωρω οτι ειναι αρνητικο και νομιζω οι καρεμελες περι των τηλεφωνων που πουλανε σε γυναικες μονο εχουν πλεον παλιωσει. Αν βγειτε καθολου εξω θα δειτε οτι δεν ισχυει. Μη βλεπετε αυτο εδω, οπως και καθε nerdοφορουμ, ως μια μικρογραφια της κοινωνιας γιατι απλα δεν ειναι. Ο μεσος χρηστης κινητου ουτε καν θα ασχοληθει να μπει εδω μεσα. 3
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Εγω δε καταλαβαινω ρε παιδια, γιατι σας πειραζει τοσο να παρει καποιος iphone και κατευθειαν τα σνομπαρετε λογω τιμης και προτεινετε κατι φθηνοτερο. Απο το πορτοφολι σας θα το πληρωσουμε; εξαλλου δεν ζητησα γνωμη τι να παρω, εχω αποφασισει και η ερωτηση μου δεν εχει καμια σχεση με την εκβαση που πηρε το θεμα.. Εχω δει να γινεται σε πολλα post αυτο. Μπορει να "συμβουλευετε", αλλα εμμεσα επιβαλλετε τη γνωμη σας! Το οτι καποιος κατεληξε σε iphone σημαινει οτι προφανως αναλογιστηκε και αλλες επιλογες. Δε ρωτησα τι πιστευει το κοινο τι ειναι καλυτερο να παρω, ρωτησα ποτε ειναι πιο συμφερον να παρω το iphone Προσπαθηστε να μενετε στο θεμα αλλη φορα, και κρατηστε το hate για το μηλο για τον εαυτο σας. Peace
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Καταρχας με συγχωρεις για το φιλε κ οχι φιλη Δεν επεβαλε κανεις να παρεις κατι αλλο απλα καποιοι σου ειπαν πως ισως σε καλυψουν κ αλλες συσκευες για να γλιτωσεις κανα ευρω σε περιπτωση που δεν το εχεις ψαξει η δεν γνωριζεις,κατι σαν συμβουλη,ξερω οτι δεν το ζητησες αλλα ας μην περνουμε απο τα μουτρα οποιον θελει να δωσει μια συμβουλη/εναλλακτικη η θελει να προτεινει κατι αλλο..Δεν μιλησε κανεις ασχημα ουτε για το μηλο ουτε γιαυτους που περνουν μηλα.Φιλικα!!
star12 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Εγω δε καταλαβαινω ρε παιδια, γιατι σας πειραζει τοσο να παρει καποιος iphone και κατευθειαν τα σνομπαρετε λογω τιμης και προτεινετε κατι φθηνοτερο. Απο το πορτοφολι σας θα το πληρωσουμε; εξαλλου δεν ζητησα γνωμη τι να παρω, εχω αποφασισει και η ερωτηση μου δεν εχει καμια σχεση με την εκβαση που πηρε το θεμα.. Εχω δει να γινεται σε πολλα post αυτο. Μπορει να "συμβουλευετε", αλλα εμμεσα επιβαλλετε τη γνωμη σας! Το οτι καποιος κατεληξε σε iphone σημαινει οτι προφανως αναλογιστηκε και αλλες επιλογες. Δε ρωτησα τι πιστευει το κοινο τι ειναι καλυτερο να παρω, ρωτησα ποτε ειναι πιο συμφερον να παρω το iphone Προσπαθηστε να μενετε στο θεμα αλλη φορα, και κρατηστε το hate για το μηλο για τον εαυτο σας. Peace προσπαθω να μη παιρνω θεση με αυτα που ακουω και διαβαζω εδω μεσα αλλα μερικες φορες οι απαντησεις καπιων με κανουν να θελω νA σπασω την οθονη του πισι.ξερεις οπως οταν βλεπεις ενα βιντεο στο yt με αστυνομικους να δερνουν ενα πολιτη τετια κατασταση.βεβαια δεν φτασαμε ευτυχως σε τετιο επιπεδο, η γνωμη μου τωρα ΠΑΡΤΟ ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ.ΔΕΝΘΑ ΣΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ. ο καθενας μας παιρνει αυτο που του αρεσει και επενδυει τα χρηματα του ΕΚΕΙ που του αρεσει. και ασε τους αλλους να γκαριζουν.εξαλου ειναι γνωστη η εμπαθεια που ειπαρχει στο φορουμ για την απλ.εδω και τα μακ σκαρτα πανε να τα βγαλουν οτι να ναι, 1
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 προσπαθω να μη παιρνω θεση με αυτα που ακουω και διαβαζω εδω μεσα αλλα μερικες φορες οι απαντησεις καπιων με κανουν να θελω νA σπασω την οθονη του πισι.ξερεις οπως οταν βλεπεις ενα βιντεο στο yt με αστυνομικους να δερνουν ενα πολιτη τετια κατασταση.βεβαια δεν φτασαμε ευτυχως σε τετιο επιπεδο, η γνωμη μου τωρα ΠΑΡΤΟ ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ.ΔΕΝΘΑ ΣΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ. ο καθενας μας παιρνει αυτο που του αρεσει και επενδυει τα χρηματα του ΕΚΕΙ που του αρεσει. και ασε τους αλλους να γκαριζουν.εξαλου ειναι γνωστη η εμπαθεια που ειπαρχει στο φορουμ για την απλ.εδω και τα μακ σκαρτα πανε να τα βγαλουν οτι να ναι, Θενκιουυυ
Neg Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δεν πάτε καλά εδώ μέσα, για να λέει κάποιος ότι θέλει να πάρει iPhone πάει να πει ότι έχει τα λεφτά και γουστάρει να το πάρει, δεν σας πέφτει λόγος, το μόνο που ρώτησε ήταν αν θα πέσει η τιμή του, δεν ρώτησε γιατί δεν γουστάρετε τα iPhone και γιατί προτιμάτε Android και εγώ έχω Android και είχα iPhone. Εξαιρετικά κινητά τα 6άρια είτε σας αρέσει είτε όχι. Έχει φυσικά κάποια αρνητικά, αλλά τον μέσο χρήστη δεν τον ενοχλούν οπότε το δικό σας το πρόβλημα ποιό είναι; Εσείς θα το πληρώσετε; 1
MrLifeguard Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Αφηστε το κορίτσι ήσυχο βρε!Go for it!!! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα