S(t)ok_fm Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Λοιπόν να ξεκινήσω λέγοντας σας ότι είμαι άσχετη.. Έχω iphone 6 plus, (Α1524). Σε λίγες μέρες μετακομίζω στην Αμερική για 2 χρόνια. Έχω λοιπόν μια ερώτηση... Θα δουλεύει το κινητό μου κανονικά με μια αμερικανικη sim? Θένκιου
kalodrei Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 λογικα ναι ,εφοσον τα δικα μας κινητα δεν ειναι κλειδωμενα , αμερικανικο δεν θα δουλευει με ελληνικη sim γιατι ειναι κλειδομενα, αλλα νομιζω οτι αμερικη κανεις υποχρεωτικα συμβολαιο οποτε θα σου δωσουν καποια συσκευη .
corsair04 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Λοιπόν να ξεκινήσω λέγοντας σας ότι είμαι άσχετη.. Έχω iphone 6 plus, (Α1524). Σε λίγες μέρες μετακομίζω στην Αμερική για 2 χρόνια. Έχω λοιπόν μια ερώτηση... Θα δουλεύει το κινητό μου κανονικά με μια αμερικανικη sim? Θένκιου τα ελληνικά κινητά είναι unlocked και μπορείς να το δουλέψεις με οποιαδήποτε κάρτα τώρα εάν είναι αμερικάνικο θα χρειαστείς κάρτα του παροχου που είναι κλειδομενο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα