duende Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Μπορειτε να προτεινετε καμια αξιολογη συλλογη? τα τελευταια χρονια, αν εξαιρεσω μεμονωμενα κομματια απο διαφορες συλλογες η αλμπουμ που βρισκω, δεν εχω βρει καποιο αξιολογο mix σετ που να μου αρεσει πανω απο το 10% των κομματιων που εχει μεσα σε αντιθεση πχ με Blank & Jones the mix vol 1,2 και 3 oπου ισως και το 90% ηταν αξιολογοτατα και ακομα τα ακουω και τα ευχαριστιεμαι. αλλα μιλαμε σχεδον 10 χρονια πριν.. οκ, ειναι υποκειμενικο το θεμα, αλλα αν καποιος ειναι στο ιδιο περιπου μηκος κυματος, εχει τπτ να προτεινει? να αναφερω μερικα ονοματα που εχουν βγαλει κομματια που μου αρεσουν για να παρετε μια ιδεα Above & Beyond Blank & Jones Thrillseekers Lange System F Aalto Duderstadt Smith&Pledger Matt Hardwick Cosmic gate Tritonal Dash berlin Nitrous oxide Super 8 Gabriel & Dresden
Geosim79 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 θέλεις update ή oldschool; Για το πρώτο δεν έχω ιδέα τι παίζει πλέον στην σκηνή μιας και σταμάτησα να ακούω το είδος εκεί κοντά στο 2000...θα σου πρότεινα όμως να ακούσεις (αν δεν έχεις ήδη) μερικά από τα παρακάτω compilations που αξίζουν και με το παραπάνω... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα