GIOVINCO Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Τα φωτα σας Τι θελω απο το κινητο : 1) Να ειναι γρηγορο σε : Browser, Twitter, Facebook (Messenger), εφαρμογες του τυπου gazzeta, sdna, skroutz, youtube, viber, whatsup, google maps κλπ. 2) Να εχει καλη οθονη, οταν λεω καλη εννοω σαν του iphone 4. Καλη αναλυση δλδ. 3) Να μου δινει βαθος χρονου καλης λειτουργιας σε ολα αυτα. 4) Να μην ειναι αγνωστη μαρκα (κινεζικη) εκτος κι αν υπαρχει καποιο με καλη ποιοτητα κατασκευης, καλο σερβις Ελλαδα, να μπορω να το παρω απο Ελλαδα και οχι να μπλεξω με Κινες. 5) Να εχει στοιχειωδως καλο ηχειο για να το χρησιμοποιω ως ξυπνητηρι με τα mp3 της επιλογης μου, σχετικα μακρια μου ετσι ωστε οταν θελω να ξυπνησω να πρεπει να σηκωθω για να το κλεισω 6) Να μου αρεσει σε εμφανιση. 7) Να εχει pure android, να δεχεται την τελευταια αναβαθμιση (6) 8) Αφηνω ανοιχτο παραθυρακι για χρηση netflix, novago, αρα να μπορει να ανταπεξελθει. 9) Να ειναι αδιαβροχο. Οκ σε αυτο μπορω να κανω λιγο πισω, απλα ειμαι απο αυτους που παντα το ειχαν αγχος το συγκεκριμενο, δλδ να μπορω να αφησω το κινητο μου πανω στο τραπεζι εκει που πινω καφε χωρις να αγχωνομαι μη γινει καμια μλκια, οποτε αν δεν παρω εγω αδιαβροχο τοτε ποιος. 10) Να ειναι οσο πιο φθηνο γινεται. Ενταξει ισως να ζηταω πολλα συμπεριλαμβανομενου του τελευταιου αλλα τι να πω? Δεν υπαρχουν λεφτα οποτε ψαχνω οτι πιο κοντινο στις αναγκες μου με οσο λιγοτερα λεφτα γινεται. Δεν με ενδιαφερουν 1) Καμερες. Δεν με ενδιαφερει τιποτα το ιδιεταιρο σε αυτο. 2) Παιχνιδια Προσεξτε να δειτε τι εχω παθει τωρα : Το ιδανικο τηλεφωνο που να καλυπτει ΟΛΑ τα παραπανω πλυν ενος ειναι το Moto G 3rd. Ομως φοβαμαι πολυ πως το 1 GB μνημη, αν οχι απο τις αρχες, μετα απο καποιους μηνες θα με πακετωσει. Ποιο ειναι λοιπον το επομενο στην ιδια φαση? Sony Xperia M4. Ελα ομως που πολλοι λενε οτι υπερθερμαινεται ο επεξεργαστης? Κι εγω θελω σιγουρια. Πχ παντα εβαζα Intel και ποτε δεν πειραξα εγκεφαλους στο αυτοκινητο μου Το Nexus το εβαλα μονο και μονο γιατι ειναι μακραν το καλυτερο σε εμφανιση στα γουστα μου, συν το οτι ειναι καλο κινητο γενικα, αν και δεν αξιζει με τιποτα τα λεφτα του οταν υπαρχουν οι παραπανω λυσεις. Και υπαρχει και το αλλο, αν ειναι να δωσω 280 για το Nexus δεν παω να παρω το 5S να εχω το κεφαλι μου ησυχο? Τα φωτα σας. Εχω δικιο για το 1 GB μνημη ή για τη χρηση που του κανω ειναι αρκετο? Θα ειναι αρκετο και μετα απο 1 χρονο? Ισχυουν οσα λεγονται για τον επεξεργαστη του Μ4? Υπαρχει καποιο αλλο στα θελω μου, που να μου εχει ξεφυγει, ακομα και κινεζικο (αλλα με τις προυποθεσεις που λεω πριν) ? Συγνωμη για το μεγαλο κειμενο.
Fulgore Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Λυπαμαι που θα στο πω αγαπητε αλλα εχεις μπερδεψει τα μπουτια σου και μαλλον ουτε εσυ δεν ξερεις τι θελεις και τι εννοω. Μου λες οτι θες να εχει καλη αναλυση οθονης και μου αναφερεις το Iphone 4??Εχεις δει καθολου πχ την αναλυση του iphone 4??http://www.gsmarena.com/apple_iphone_4-3275.php '''Και υπαρχει και το αλλο, αν ειναι να δωσω 280 για το Nexus δεν παω να παρω το 5S να εχω το κεφαλι μου ησυχο? ''' Δηλαδη για αυτα που προσφερει το 5x πανω κατω ποσο ηθελες να κοστιζει 200ευρω??? Επισης γιατι με το 5s εχεις το κεφαλι σου ησυχο???Με την περιβοητη εγγυηση 1ετους και που για την δευτερη πρεπει να τσακωθεις στα καταστηματα?? Η μηπως που δεν ειναι οσο πιο φθηνο γινεται για αυτα που προσφερει.Χαλια μπαταρια,αδιαβροχο δεν ειναι,επεκταση μνημης δεν παιρνει οπως τα περισσοτερα android πλεον,μικρη αναλυση οθονης κλπ. Επισης αυτο που εχω ψιλο καταλαβει με τα Ελληνικα δεδομενα για το MotoG ειναι οτι στην Ελλαδα ο κοσμος θελει να δωσει λεφτα κατηγοριας Moto G,να εχει pure android,να παιρνει συνεχεια αναβαθμισεις για 2+χρονια,να ψηνει και καφε. Ε δεν γινεται ρε παιδια. Το MotoG 3rd gen ειναι ιδανικη επιλογη για οσους ξερουν τι ζητανε απο τον εαυτο τους. Δεν μπορουμε να εχουμε μεγαλες απαιτησεις για κινητα κατω των 150ευρω.......
GIOVINCO Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Συγνωμη που στο περιβαλλον μου δεν εχει κανεις καινουρια κινητα οποτε δεν μπορω να ξερω τι παιζει με τις αναλυσεις ε? Αναφερω λοιπον το κινητο που ΕΧΩ και που ειναι στην αγορα τοσα χρονια αρα οι περισσοτεροι εχουν δει και λεω : θελω το λιγοτερο ΑΥΤΗ την αναλυση. Ο φοβος μου πηγαζει απο το οτι εχω ενα tab 3 για επαγγελματικους λογους και διακρινω τα pixels. ΑΥΤΟ θελω να αποφυγω. Θα μπορουσες πολυ απλα να πεις οτι ρε φιλε το 1 GB ειναι μια χαρα για τη χρηση που το θες και να αφησεις τα μπουτια το οτι ο Ελληνας θελει πολλα με λιγα λεφτα και τις ψυχολογικες αναλυσεις για εαυτους. Οπως και να χει, να σαι καλα. υγ. Χαλια μπαταρια εχει και το 5X, επεκταση μνημης (δεν γραφω πουθενα οτι με ενδιαφερει η χωρητικοτητα) δεν παιρνει ουτε το 5Χ αλλα σε παρακαλω μην κανουμε το τοπικ iphone vs android.
Fulgore Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Συγνωμη που στο περιβαλλον μου δεν εχει κανεις καινουρια κινητα οποτε δεν μπορω να ξερω τι παιζει με τις αναλυσεις ε? Αναφερω λοιπον το κινητο που ΕΧΩ και που ειναι στην αγορα τοσα χρονια αρα οι περισσοτεροι εχουν δει και λεω : θελω το λιγοτερο ΑΥΤΗ την αναλυση. Ο φοβος μου πηγαζει απο το οτι εχω ενα tab 3 για επαγγελματικους λογους και διακρινω τα pixels. ΑΥΤΟ θελω να αποφυγω. Θα μπορουσες πολυ απλα να πεις οτι ρε φιλε το 1 GB ειναι μια χαρα για τη χρηση που το θες και να αφησεις τα μπουτια το οτι ο Ελληνας θελει πολλα με λιγα λεφτα και τις ψυχολογικες αναλυσεις για εαυτους. Οπως και να χει, να σαι καλα. 3)υγ. Χαλια μπαταρια εχει και το 5X, επεκταση μνημης (δεν γραφω πουθενα οτι με ενδιαφερει η χωρητικοτητα) δεν παιρνει ουτε το 5Χ αλλα σε παρακαλω μην κανουμε το τοπικ iphone vs android. Για το πρωτο που αναφερεις δεν ειπα να ξερεις απεξω την αναλυση του καθενος απλα να αξιοποιησεις το Internet που εχεις. Με μια αναζητηση του 1 λεπτου στο google θα εβλεπες οτι πλεον πανω κατω ολα τα κινητα απο τα χρηματα του moto G και πανω εχουν καλυτερη αναλυση απο το iphone 4. Για το δευτερο που αναφερεις εισαι και παλι λαθος καθως οταν μου ζητας παραπανω αυτο Να μου δινει βαθος χρονου καλης λειτουργιας σε ολα αυτα. Αυτο κρινεται απο καποιους παραγοντες οπως 1)Το hardware του κινητου 2)Την χρηση του απο τον κατοχο 3)Μελλοντικα update που κανεις δεν γνωριζει απο τωρα αν θα ριξουν αρνητικα την αποδοση του κινητου(τωρα ειναι καλα πχ το Moto G αλλα μετα απο 1.5χρονο μπορει να κολλαει με τα τοτε Update κανεις δεν γνωριζει) 3)Μπορει το 5x να μην εχει ιδανικη μπαταρια σε σχεση με το iphone 5s αλλα μιλαμε και για αναλυση οθονης Full Hd σε σχεση με την,ουτε καν HD αναλυση του 5s.Και παλι βεβαια overall ειναι καλυτερη του 5x. http://www.gsmarena.com/lg_nexus_5x-review-1338p3.php http://www.gsmarena.com/apple_iphone_5s-review-994p3.php Για τον χωρο που αναφερεις τωρα μιλαω σαν πακετο ποσο πισω ειναι το iphone σε σχεση με τον ανταγωνισμο. Με λιγα λογια τα παραπανω που γραφω και σου κακοδειχνουν τοσο ειναι λογικο και αναμενομενο να γραφτουν και ειναι και το πρωτο πραγμα που κανει σε καποιον εντυπωση απο τον τιτλο,το οτι εισαι μεταξυ κινητου 130ευρω και κινητου 280-300ευρω(το M4 οντως δεν αξιζει) '''Προσεξτε να δειτε τι εχω παθει τωρα : Το ιδανικο τηλεφωνο που να καλυπτει ΟΛΑ τα παραπανω πλυν ενος ειναι το Moto G 3rd. Ομως φοβαμαι πολυ πως το 1 GB μνημη, αν οχι απο τις αρχες, μετα απο καποιους μηνες θα με πακετωσει.'' ''Εχω δικιο για το 1 GB μνημη ή για τη χρηση που του κανω ειναι αρκετο? Θα ειναι αρκετο και μετα απο 1 χρονο? ''' Και το ξαναλεω.Πως γινεται να γνωριζουμε εμεις την συμπεριφορα του κινητου μετα απο 1 χρονο πως θα ειναι με τα τοτε update για να σου πουμε αν θα ειναι ενταξυ το κινητο?? Εδω και το Iphone 4s που ολοι λεγανε τα καλυτερα για το οτι συνεχιζει να παιρνει αναβαθμισεις μεχρι και σημερα και στις 2 τελευταιες αναβαθμισεις ios 8 και ειδικα ios 9 και το κινητο σερνεται.Οτι και το Iphone 4 με την τελευταια αναβαθμιση που πηρε(και εγω ηθελα να πιστευω οτι στο ios 9 πχ το 4s θα ηταν λιγοτερο laggy αλλα που τετοια τυχη). Στην τελικη γιατι δεν κανεις αυτο που εκανα και εγω???Αγοραζεις τωρα οσο πιο φθηνα μπορεις το Moto G και αργοτερα αν δεις οτι το κινητο δεν τραβαει(η Motorolla απο οτι εχω διαβασει εγγυαται 15μηνες περιπου αναβαθμισεις στα κινητα της,αν ισχυει)αγοραζεις καποιο αλλο. Εννοωντας οτι θα γλυτωσεις αρκετα χρηματα απο τωρα αγοραζοντας πχ το 5s ή το 5x απο το τι θα μπορεις να βρεις του χρονου στα χρηματα αυτα. 1
enigma84 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Το 5Χ δεν λες ότι έχει κακή αυτονομία. Επίσης σε ότι έχει να κάνει με την ανάλυση το tab 3 που αναφέρεις έχει χαμηλότερη ανάλυση για μεγαλύτερη οθόνη οπότε λογικό είναι να χεις θέμα. Καμία σχέση με τα κινητά που αναφέρονται. Συνεπώς ανάμεσα στα 3 το 5Χ θα προσφέρει την μεγαλύτερη επίσημη υποστήριξη, με καλή αυτονομία και σίγουρα το πιο γρήγορο από τα 3. To moto g 3rd gen βγαίνει και σε έκδοση με 2gb ram αλλά τότε παίζει στα χρήματα του 5Χ και μάλλον εγγύηση παίζει να μην έχεις αν δεν εισάγεται επίσημα η έκδοση στην Ελλάδα. Το Μ4 σε καλύπτει και αυτό όπως το moto σε νερά κοκ (ίσως και περισσότερο από εκείνο) με καλύτερο επεξεργαστή από το moto και 2gb ram. Αν το πάμε τιμολογιακά και για την χρήση που θες για μένα πήγαινε στο Μ4, αλλιώς τα σκας για το 5Χ. Λεφτά για κινητό με 1gb ram δεν θα έδινα και ας είναι γυμνό το gui... Tώρα το iphone σαν πρόταση το πιάνω σαν αστείο όχι τόσο γιατί δεν είναι αδιάβροχο...Απλά λες για αυτονομία και το κυριότερο για όσο το δυνατόν φθηνότερο, όταν το 5s παίζει στα 325...Συνεπώς πάρε iphone. 1
kostas8080 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Με όλα αυτά που είπε και αυτά που θες δεν ξέρω γιατί δεν σε καλύπτει το 1gb ram του moto g, Παρ'το δεν σου χρειάζεται κάτι παραπάνω, το Nexus 5x είναι άλλο επίπεδο(που δεν σε καλύπτει κι ολας) 1
saruman123 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Υπαρχει και το Moto G 3rd με τα 2gb ram αλλα με τα λεφτα που εχει περνεις ενα Κινεζικο και καλυτερο απο το Moto 1
Zapee995 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Το moto g3 είναι υπερβολικά αργό, η εναλλαγή μεταξύ των εφαρμογών παίρνει πολυυυ χρόνο οπότε δυστυχώς οποιαδήποτε συσκευή Android με λιγότερο από 2gb ram την απορρίπτεις. Αν μπορείς να ανέβεις στο budget του 5x,θα έχεις ένα πολύ γρήγορο τηλέφωνο που δεν έχει να ζηλέψει πολλά από τις ναυαρχίδες των 450€ και πάνω. 1
Swimmer21 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 LG G Flex 2 + Google Launcher απο Playstore.
Fulgore Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Το moto g3 είναι υπερβολικά αργό, η εναλλαγή μεταξύ των εφαρμογών παίρνει πολυυυ χρόνο οπότε δυστυχώς οποιαδήποτε συσκευή Android με λιγότερο από 2gb ram την απορρίπτεις. Αν μπορείς να ανέβεις στο budget του 5x,θα έχεις ένα πολύ γρήγορο τηλέφωνο που δεν έχει να ζηλέψει πολλά από τις ναυαρχίδες των 450€ και πάνω. Μηπως επεσες σε καμια ελλατωματικη παρτιδα???Γιατι το εχω το εν λογω κινητο και οπως και οι περισσοτεροι αλλοι δεν μπορω να πω οτι συμφωνω με αυτα που γραφεις.Οκ προφανως και δεν ειναι οσο γρηγορο οσο το nexus αλλα μην τρελαθουμε κιολας υπερβολικα αργο....
Zapee995 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Τι να σου πω, ειχα το moto x style και κυριολεκτικα ηταν η μερα με τη νυχτα. Θα μου πεις οκ, 3gb ram vs 1gb αλλα 1gb ram για να τρεχεις messenger facebook και chrome στο παρασκηνιο ενω προσπαθεις να κανεις κληση, δε μπορω να πω οτι ειχε καλη σπιρταδα. Περασα cyanogen, λιγο καλυτερα αλλα μεχρι εκει, μετρια πραγματα κατα τη δικη μου γνωμη.
Fulgore Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Τι να σου πω, ειχα το moto x style και κυριολεκτικα ηταν η μερα με τη νυχτα. Θα μου πεις οκ, 3gb ram vs 1gb αλλα 1gb ram για να τρεχεις messenger facebook και chrome στο παρασκηνιο ενω προσπαθεις να κανεις κληση, δε μπορω να πω οτι ειχε καλη σπιρταδα. Περασα cyanogen, λιγο καλυτερα αλλα μεχρι εκει, μετρια πραγματα κατα τη δικη μου γνωμη. Ε μα και εσυ μου βαζεις διπλα διπλα την ναυαρχιδα της εταιριας(εκτως του Force βεβαια )με το entry level κινητο.Λογικο να υπαρχει διαφορα,οχι μονο στην ram αλλα και στον επεξεργαστη
AlienTechGR Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Ία χαρά θα είσαι με το 1GB RAM.Εγώ έχω το Moto E 2015 LTE και με CM12.1 πάει απλά σφαίρα.Δεν υπάρχει κόλλημα και το multitasking είναι άψογο...
L0k0p0k013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Πάρε το m4 φίλε μου σε καλύπτει απόλυτα ΑΝ καιγεσαι τόσο πολύ για την αδιαβροχοποιηση! Αλλιώς 5x δαγκωτο.
Fulgore Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Αν καποιος ψαχνει κινητο που να του κανει παπαδες και να του βγαλει και βαθος χρονου τοτε ναι το Moto G,ακομα και το 2gb μοντελο δεν κανει οπως δεν κανουν και τα αναλογα κινητα απο LG,Samsung κλπ. Και αυτο γιατι τα κινητα αυτα κακα τα ψεματα ειτε με 1 ειτε με 2gb ram(βλεπε πχ Honor 4c)δεν εχουν σχεδιαστει για πολλα πολλα. Το μονο καλο πχ στην περιπτωση του Motorola ειναι οτι θα εχεις γενικα καλυτερη αποδοση απο τα αλλα αντιστοιχα LG G4c,Samsung J5 κλπ.Δεν προκειται πχ να εχεις επιδοσεις οπως το Flex 2 πχ. Entry κινητα ειναι και οπως σε αλλα αντιστοιχα πραγματα κατηγοριων προοριζονται για συγκεκριμενες αναγκες/απαιτησεις. Και απο την στιγμη που πλεον βλεπουμε στα 300 και κατω ευρω κινητα οπως Huawei P8,Flex 2,G4,Nexus 5x,Moto X play κλπ δηλαδη κινητα για ολα τα γουστα/απαιτησεις/προτιμησεις τοτε ναι οποιος εχει παραπανω απαιτησεις κυριως για το βαθος χρονου ας κανει την χρηματικη υπερβαση να κοιταξει σε κατι ακριβοτερο εστω και με δοσεις(δεδομενου οτι θα κρατησει τα εν λογω κινητα τουλαχιστον 2 χρονια απο πλευρας specs σε σχεση πχ με το Moto G). Το Moto G οπως το εχω προσωπικα ψυχολογησει ειναι κυριως για απλη χρηση(οχι δηλαδη για καλο Multitasking)αν καποιος θελει Android και οχι Windows store και δεν ψαχνει/τον ενδιαφερουν τα κινεζικα,ή οπως στην περιπτωση μου το θελει το κινητο για να τον καλυπτει μεχρι να πεσουν οι τιμες σε αλλα ακριβοτερα κινητα πχ για το S7 καλη ωρα τον Οκτωβριο που θα εχει πεσει η τιμη του σε επιπεδα ξερω γω S6 τωρα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα