winterman Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα σε όλους...Οπως λεει και ο τίτλος χρησιμευουν αυτές οι εφαρμογές?Γιατι εχω ακούσει οτι τρώνε μπαταρία πιανουν χωρο και τίποτα δεν κάνουν.... Με λιγα λογια αν κανείς χειροκινητα σε κάθε εφαρμογή κανει εκκαθαριση δεδομενων και διαγραφη μνήμης cache ώστε να απελευθερωσει χωρο....δεν είναι το ίδιο πράγμα? 1
k_skidrow Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 https://www.quora.com/Is-the-Clean-Master-app-for-Android-really-useful Εγω μενω μακρια παντως 2
d_gkal Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 το ιδιο πραγμα ειναι. απλα το κανεις αυτοματα μεσω του ccleaner για να μη παιδευεσαι
winterman Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 το ιδιο πραγμα ειναι. απλα το κανεις αυτοματα μεσω του ccleaner για να μη παιδευεσαι ε ναι αυτο εχω καταλαβει και εγω φιλε μου
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Moνο το Ccleaner δουλευει απ'ολα αυτα.. Καλο ειναι να το τρεξεις 1-2 φορες και μετα να το βγαλεις. Γενικα τα προγραμματα του ειδους , δεν ειναι για πολλα-πολλα.. Γιαυτο εαν δεν υπαρχει λογος, δεν τα πειραζουμε αυτα. Εγω την εχω πατησει ασχημα πανπολλες φορες απο το Advanced System Care 8 και πλεον το 9.1 Κανει πολυ καλη δουλεια αλλα με μετρο γιατι εαν σου "παρει τον αερα" και αρχιζεις να σβηνεις "περιττα αρχεια των windows", το pc σου δεν ανοιγει ποτε ξανα..
Grim Ripper Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Ας βάλουμε και ένα ελληνικό website. http://www.greeceandroid.gr/dev/1465-my-android-device-is-slow 1
saruman123 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Ολοκληρομενα εδω: 1) http://www.greeceandroid.gr/dev/1465-my-android-device-is-slow 2) http://www.greeceandroid.gr/dev/211-taskkillers 3) http://www.greeceandroid.gr/dev/1170-lmk-driver-android-ram Moνο το Ccleaner δουλευει απ'ολα αυτα.. Καλο ειναι να το τρεξεις 1-2 φορες και μετα να το βγαλεις. Γενικα τα προγραμματα του ειδους , δεν ειναι για πολλα-πολλα.. Γιαυτο εαν δεν υπαρχει λογος, δεν τα πειραζουμε αυτα. Εγω την εχω πατησει ασχημα πανπολλες φορες απο το Advanced System Care 8 και πλεον το 9.1 Κανει πολυ καλη δουλεια αλλα με μετρο γιατι εαν σου "παρει τον αερα" και αρχιζεις να σβηνεις "περιττα αρχεια των windows", το pc σου δεν ανοιγει ποτε ξανα.. Ποιο σαβουρα απο αυτο δεν υπαρχει....Καλυτερα ενα "αθωο" οπως το AVG Cleaner(full). 2
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 πολυ αθωο τι να σου πω.. Δεν ειναι καθολου σαβουρα (εαν αναφερεσε για το Ccleaner)
MechaCorn Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Αυτές οι εφαρμογές δεν κανουν τίποτα απολύτως. Γεμίζουν την συσκευή με bloatware και διαφημίσεις, συλλέγουν τα προσωπικά σου δεδομένα και καταναλώνουν ram και μπαταρία. Απλα animations είναι, δεν καθαρίζουν τίποτα ούτε προστατεύουν. Φυσικά αμα το πεις αυτό στον μέσο Android χρήστη θα διαφωνήσει κάθετα και θα σου πει ποσό καλά είναι κτλ κτλ Το κινητό ενός φίλου πάω να ανοιξω και θέλω 10 λεπτά μεχρι να καταφέρω να πάω στις φωτογραφίες. Ανοίγεις το κινητό οθόνη, με status της μπαταρίας και notifications. Μπαινεις στο desktop, pop up προειδοποίηση για "καθαρισμό της ram" και καλά. Αφου καταφέρεις να αποφύγεις τα 100 widgets πατάς επιτελους στον φάκελο, βγαίνουν 10 μπάρες με recommended apps. Καταφέρνεις στο τέλος να μπεις στις φωτογραφίες άλλη οθόνη κλειδώματος. Μπαινεις 10 ώρες μετά στις φωτογραφίες και σου πετάει ΑΛΛΟ pop up που σου λέει να ανεβάσεις τις φωτογραφίες στο drive. Clean master= καρκίνος Το ιδιο ισχύει για ΟΛΑ τα antivirus (εκτός και εαν είναι κανένα για να σκαναρεις apk που κατεβαζεις από torrents) και για το Facebook/messenger, ειδικά το messenger. Εαν εισαι σε ομαδικη συζητηση κολλάει αφάνταστα, κρασαρει όλη την ώρα, δεν εμφανίζει τα μηνύματα με την σωστή σειρά και τρώει πολύ ram και μπαταρία. 2
kalodrei Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 κατι κανουν , εγω χρησιμοποιω το 360 security σε android.
enigma84 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Sd maid μετά από κάθε unistall εφαρμογής και είσαι κομπλέ...
saruman123 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 πολυ αθωο τι να σου πω.. Δεν ειναι καθολου σαβουρα (εαν αναφερεσε για το Ccleaner) Ναι γι'αυτο λεω.Διαβασε το πρωτο ποστ που δινω. Ναι αθωο γι'αυτο το εβαλα σε εισαγωγικα γιατι και αυτο τα ιδια ειναι στην ουσια.....
aces Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 AVG Cleaner(full). saruman, καποια στιγμη (οποτε εχεις χρονο) ανοιξε ενα νεο τοπικ κ γραψε αναλυτικα ενα "μπουσουλα" (ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ) με ποιες εφαρμογες πρεπει να βαλουμε σε κινητα android για καλυτερη διαχειριση της συσκευης συνολικα οχι μονο για μπαταρια αλλα και διαχειριση ram κλπ.ποιος browser τελικα ειναι ελαφρυς γιατι εμενα κ ο dolphin-UC browser βαρυ μου φαινονται Επειδη εχεις δοκιμασει πολλες εφαρμογες θα εχεις ολοκληρωμενη εικονα. Σε ειχα ρωτησει και παλιοτερα και οντως το clean master απο τοτε που βγηκε παει γρηγοροτερα το κινητο αρα αυτα ολα δειχνουν να ειναι περιττα τελικα Πιο πολυ επιβαρυνση κανουν παρα κατι αλλο..... Εβαλα σημερα το avg cleaner (αφου το εχεις και εσυ ειναι δοκιμασμενο στο xiaomi το εχειε μονιμα installed) δειχνει απλο καθαριζει cache απλα δεν ξερω αν πρεπει να το αφησω ή να το βγαλω...........?? Ειναι δωρεαν παντως κανε μια λιστα μικρη με τα αναγκαια εννοειται απλα να ναι ανανεωμενη. Anti-virus δεν χρειαζομαστε κατα 99% αφου οτι υπαρχει στο play store ειναι τσεκαρισμενο.Πιο πολυ αν χρειαζεται κατι για διαχειριση ελευθερης ram κ καθαρισμο cache kanei to avg cleaner - k apo browser ποιος τελικα ειναι ελαφρυς κ ο dolphin ειναι βαρυς πλεον........ο UC browser παει λιγο καλυτερα
saruman123 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 saruman, καποια στιγμη (οποτε εχεις χρονο) ανοιξε ενα νεο τοπικ κ γραψε αναλυτικα ενα "μπουσουλα" (ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ) με ποιες εφαρμογες πρεπει να βαλουμε σε κινητα android για καλυτερη διαχειριση της συσκευης συνολικα οχι μονο για μπαταρια αλλα και διαχειριση ram κλπ.ποιος browser τελικα ειναι ελαφρυς γιατι εμενα κ ο dolphin-UC browser βαρυ μου φαινονται Επειδη εχεις δοκιμασει πολλες εφαρμογες θα εχεις ολοκληρωμενη εικονα. Σε ειχα ρωτησει και παλιοτερα και οντως το clean master απο τοτε που βγηκε παει γρηγοροτερα το κινητο αρα αυτα ολα δειχνουν να ειναι περιττα τελικα Πιο πολυ επιβαρυνση κανουν παρα κατι αλλο..... Εβαλα σημερα το avg cleaner (αφου το εχεις και εσυ ειναι δοκιμασμενο στο xiaomi το εχειε μονιμα installed) δειχνει απλο καθαριζει cache απλα δεν ξερω αν πρεπει να το αφησω ή να το βγαλω...........?? Ειναι δωρεαν παντως κανε μια λιστα μικρη με τα αναγκαια εννοειται απλα να ναι ανανεωμενη. Anti-virus δεν χρειαζομαστε κατα 99% αφου οτι υπαρχει στο play store ειναι τσεκαρισμενο.Πιο πολυ αν χρειαζεται κατι για διαχειριση ελευθερης ram κ καθαρισμο cache kanei to avg cleaner - k apo browser ποιος τελικα ειναι ελαφρυς κ ο dolphin ειναι βαρυς πλεον........ο UC browser παει λιγο καλυτερα Οκ θα το κοιταξω.Το pm το ειδα... 1
Beerloah Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα σε όλους... Οπως λεει και ο τίτλος χρησιμευουν αυτές οι εφαρμογές? Γιατι εχω ακούσει οτι τρώνε μπαταρία πιανουν χωρο και τίποτα δεν κάνουν.... Με λιγα λογια αν κανείς χειροκινητα σε κάθε εφαρμογή κανει εκκαθαριση δεδομενων και διαγραφη μνήμης cache ώστε να απελευθερωσει χωρο....δεν είναι το ίδιο πράγμα? Καλησπέρα, ΜΑΚΡΙΑ από τέτοιες εφαμοργές, προξενούν αποκλειστικά και μόνο κακό στην εμπειρία χρήσης του smartphone. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα