Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να κανω επαναφορα εργαστασιακων ρυθμισεων γιατι εχω παρατηρησει κατα λαγκ στο λαπτοπ.

περσινο μοντελο, dell 4gb ram, i7. δεν θα επρεπε να κολλαει καθολου. και δεν του κατεβαζω μαλακιες. το antivirus δεν βλεπει ιο. 

παω ρυθμισεις>συστημα και ασφαλεια>αντιγραφα ασφαλειας και επαναφορα windows 7. μου λεει windows 7!!!!!!!!!!!!! Γιατι συμβαινει αυτο;; δεν ειχα 7. ειχα 8.1 64 bit. και εκανα την μαλακια και το εκανα αναβαθμιση.

ξερε τι παιζει;; πως θα προχωρησω; εχω φριξει πραγματικα

Δημοσ.

εαν δεν εχεις πειράξει καθόλου το λαπτοπ(να σβήσεις partition κλπ)

υπάρχει εγκατεστημένη εφαρμογή της dell που κάνει επαναφορά εργοστασιακών.

Για τα lags δες την υγεια του δισκου με το hard disk sentinel.

Δημοσ.

avast εχω 24/7 και malwarebytes anti-malware on demand. τα τρεχω καθε 2-3 βδομαδες. δεν εχω ιους. τουλαχιστον αυτο λεει. 

θυμησε μου τι ειναι το partition... δεν εχω σβησει τιποτα απο προγραμματα dell παντως

Δημοσ.

αν κανεις επαναφορα μετα την αναβαθμιση θα γινει downgrade σε 7αρια ετσι ειναι σε μενα στο λαπτοπ της υπογραφης απλα μετα ξανακανεις την αναβαθμιση κ τελος

Δημοσ.

αρα να κανω επαναφορα, και μετα αναβαθμιση στα 8.1; πως θα κανω την αναβαθμιση; δεν θα μου ζητησει κλειδί; Ειναι δοκιμασμενο;

Δημοσ.

Δεν εννοούσα ότι έχεις ιό, απλά πολλά αντιβιοτικα έχουν ένα σωρό άσχετα βαριά έξτρα. Γιατί δεν πας στα δέκα;

Δημοσ.

στα 10 ειμαι. και θελω να παω στα 8.1 που ειχα.

παω να κανω επαναφορα και μου λεει 'Επαναφορα στα Windows 7' και οχι στα 8.1 που ειχα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Επέλεξε το 'επαναφορα στα windows 7',  πιθανώς θα δουλέψει.

Δημοσ.

Αρχικά κάνε μια επαναφορά του ευρετηρίου των windows ίσως έβαλες μέσα σε αυτό κάτι που δεν έπρεπε που αλλάζει πολλές φορές και δημιουργεί φόρτο στον επεξεργαστή.

Για το avast να πω εκτός από τη προσθαφαίρεση του υπάρχει και η επιδιόρθωση σαν επιλογή και μάλιστα κρατάει λίγο χρόνο θα σου επαναφέρει το πρόγραμμα στην αρχική του κατάσταση με συνολικό έλεγχο της ακεραιότητάς του. Αυτό στο προσφέρει μέσα στο μενού επιλογής αφαίρεσης του προγράμματος των windows σαν επιλογή. Σαν πρόγραμμα είναι ελαφρύτερο στη σημερινή του έκδοση δεν είναι αυτό που σου δημιουργεί το πρόβλημα.

Εφόσον έχεις κάνει backup τα δεδομένα σου μπορείς να προχωρήσεις στην επαναφορά στη προηγούμενη κατάσταση, τώρα γιατί σου το βγάζει αυτό το 7 μήπως το παίρνει από το bios κάπου κάτι δεν άλλαξε όταν έκανες την αναβάθμιση από τα 7 όχι τώρα στα 10 αυτό νομίζω αλλά δεν θα σου δημιουργήσει πρόβλημα πιστεύω. Δε μπορώ να φανταστώ πως είναι δυνατόν να σε πάει στα 7 από τα 10 όταν είχες τα 8.

Υπάρχει και ένα untility που επεμβαίνεις στο boot του υπολογιστή παλιότερα το έτρεξα γιατί μου χρειάστηκε δεν θυμάμαι όνομα αλλά εκεί μπορείς να αλλάξεις αυτό το 7 αν τελικά είναι ζήτημα απλής ονομασίας και άλλα πολλά. 

Σε εμένα μετά από διήμερο δοκιμής των 10 επέστρεψα στα 8.1 κανονικά, όμως στο χρονοδιάγραμμα εργασιών και συγκεκριμένα στο taskscheduler δεν υπάρχει καμία εργασία περιμένουμε να δώσει λύση η microsoft. Ο φορητός είναι τόσο ήσυχος όταν είναι idle λες και έπεσε σε χειμερία νάρκη σε όλα τα άλλα δουλεύει κανονικά ή να το πω διαφορετικά ακουστικά είναι σαν τον νέο φορητό μου με αθόρυβο ανεμιστήρα!

Δημοσ.

αρα να κανω επαναφορα, και μετα αναβαθμιση στα 8.1; πως θα κανω την αναβαθμιση; δεν θα μου ζητησει κλειδί; Ειναι δοκιμασμενο;

σε μενα δεν ζητησε τιποτα ουτε την πρωτη φορα που μου ηρθε ΟΤΑ απο 7αρια σε 10αρια ουτε την δευτερη που εκανα την αναβαθμιση με το προγραμματακι της mcsft απο 7 σε 10 παλι αλλα μην σε παρω στο λαιμο μου

Δημοσ.

Κάνε απλά ένα system reset από τις ρυθμίσεις των win10 και θα στρώσει το μηχάνημα! Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να γυρίσεις στα 8.1.

Δημοσ.

Κάνε απλά ένα system reset από τις ρυθμίσεις των win10 και θα στρώσει το μηχάνημα! Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να γυρίσεις σαυ

αυτο εκανα, σημαντικη διαφροα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...