Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μία βοήθεια ρε παιδιά.Για να υποβληθούν ηλεκτρονικά πρέπει λέει να είναι σε pdf (τόμαθα και αυτό στα γεράματα):lol:

Το συμβόλαιο αφού το έχω σκανάρει μπορώ να το μετατρέψω σε pdf. Με τα σχεδιαγράμματα τί γίνεται που είναι ένα στρέμμα χαρτί το καθένα.:angry:

• Απαντ. 121
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, eidikos33 είπε

Αυτό λογικά πρέπει να το κάνεις αν θες να υποβάλει ηλεκτρονικά την αίτηση εγώ ρώτησα να την υποβαλω στο γραφείο κτημστογραφισης χρειάζεται και εκεί να βρω εγώ στον χαρτί όλα τα παραπάνω που αναφέρεις?

Από ότι κατάλαβα δεν διάβασες αυτό εδώ: https://www.ktima2016.gr/index.php/home/syxnes-erotiseis                                                                          Για την υποβολή δήλωσης ιδιοκτησίας απαιτούνται τα ακόλουθα:                                                                                                                          Συμπληρωμένο έντυπο δήλωσης,                                                                                                                                                                                  Φωτοαντίγραφο αστυνομικής / υπηρεσιακής ταυτότητας ή διαβατηρίου,                                                                                                              Αποδεικτικό ΑΦΜ,Απλό φωτοαντίγραφο τίτλου ιδιοκτησίας με πιστοποιητικό εγγραφής / μεταγραφής ή έγγραφα απόδειξης νομής και κατοχής (περίπτωση χρησικτησίας ή κληρονομιάς χωρίς συνταχθέν συμβολαιογραφικό έγγραφο αποδοχής),Τοπογραφικό διάγραμμα του ακινήτου, εάν αυτό επισυνάπτεται ή αναφέρεται στον προσκομισθέντα τίτλο ιδιοκτησίας.Σε κάθε περίπτωση, για τον ορθό εντοπισμό και την οριοθέτηση του γεωτεμαχίου, συνίσταται η προσκόμιση εξαρτημένου τοπογραφικού διαγράμματος ή / και αποσπάσματος από την υπηρεσία θέασης ορθοφωτογραφιών του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ, στο οποίο υποδεικνύονται τα ορθά όρια της ιδιοκτησίας.

10 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Μία βοήθεια ρε παιδιά.Για να υποβληθούν ηλεκτρονικά πρέπει λέει να είναι σε pdf (τόμαθα και αυτό στα γεράματα):lol:

Το συμβόλαιο αφού το έχω σκανάρει μπορώ να το μετατρέψω σε pdf. Με τα σχεδιαγράμματα τί γίνεται που είναι ένα στρέμμα χαρτί το καθένα.:angry:

παππού για το ίδιο λόγο πήγα στο κτηματολογικό γραφείο, έφθασα μέχρι τους νομικούς και θα ξανά πάω με τα έγγραφα που μου ζήτησαν,αν δεν έχεις χρησικτησία δεν χρειάζονται τα τοπογραφικά σεντόνια, θέλουν μόνο τους εντοπισμούς από το σύστημά τους ή gps,  σε λίγες μέρες θα ανοίξουν στο Γαλάτσι

Επεξ/σία από adsl2+
  • Thanks 1
Δημοσ.

Σε τέσσερα έχω καινούργια σχέδια δεν υπάρχει πρόβλημα  στο ένα έχω απλό επίγειο μηχανικού πριν 30 χρόνια και στην επαρχία δεν υπάρχει εντοπισμός γιατί δεν έχουν οριοθετηθεί κτήματα.

Φτάνει να τους υποδείξεις μόνο το σημείο στο χάρτη;;;; Λέω να τα μαζέψω να βγάλω για όλα φωτοτυπίες και να πάω μια μέρα Εύβοια.Εδώ Αθήνα στο Γέρακα που μένω εγώ ήταν από τις περιοχές που έγινε κτηματολόγιο πριν 20 χρόνια και τα έχουμε δηλώσει επίσημα στο κτηματολόγια έχω δε και επίσημα χαρτιά καταγραφής.Τώρα για επαρχία τρέχω που στην ουσία δεν υπάρχει τίποτε για τα εκτός σχεδίου.Από το 0 ξεκινάνε μου φαίνεται.

Δημοσ.

Αυτό που θ ανοίξουν θα εξυπηρετεί όλες τις υπό κτηματογράφηση περιοχές της επαρχίας ,χτες γύρισα από Ηλεία και θα πάω στο Γαλάτσι όταν ανοίξει ,τύπωσε τον εντοπισμό από το σύστημά τους και είσαι οκ 

• Like 1
Δημοσ.

Αν υποβαλλει καποιος ηλεκτρονικα την δηλωση μετα πως γινεται η πληρωμη και πως παραλαμβανει τα τελικα χαρτια?

αντιστοιχα αν καποιος παει στο κτηματογραφικο γραφειο πρεπει να πληρωσει και μετα να ξαναπαει παλι για να παραλαβει τα τελικα χαρτια της ενταξης?

Δημοσ.
4 ώρες πριν, eidikos33 είπε

Αν υποβαλλει καποιος ηλεκτρονικα την δηλωση μετα πως γινεται η πληρωμη και πως παραλαμβανει τα τελικα χαρτια?

αντιστοιχα αν καποιος παει στο κτηματογραφικο γραφειο πρεπει να πληρωσει και μετα να ξαναπαει παλι για να παραλαβει τα τελικα χαρτια της ενταξης?

ηλεκτρονικα πληρωνεις μεσω καρτας.για το αλλο δεν ξερω

Δημοσ.
22 ώρες πριν, papoys1 είπε

Πας και τα σκαναρεις σε φωτουπάδικο που εχει πλοτερ αυτο εκανα και εγω μου τα εβαλε κατευθειαν σε στικακι .1 ευρω το ενα πληρωσα

5 ώρες πριν, eidikos33 είπε

Το τελευταίο στάδιο ειναι η πληρωμή με κάρτα.Σου ερχετε άμεσα στο μαιλ σου η πληρωμή και απο την αρχική σελίδα του ktimatologio κατεβάζεις τη δήλωση σε PDF

• Thanks 1
Δημοσ.

σπιτι μη ηλεκτροδοτουμενο και ημιτελες πως θα το δηλωσω στο κτηματολογιο παιδια? επισης σε αυτο εγω εχω 37,5% εγω 37,5% η αδερφη μου και 25% η μητερα μου

τι ειδους δικαιωμα ειναι? πληρης κυριοτητα ψιλη η επικαρπια?

Δημοσ.

Αγροτεμάχια τα οποία χρόνια ήταν δηλωμένα  στο Ε9 και φαίνονται στο συμβόλαιο  σε ποια θέση βρίσκονται ,απλός δεν μπορώ να αποδείξω ακριβός που είναι ,τι γίνεται με το κτηματολόγιο ?  Ένας συμβολαιογράφος που λέει ότι μπορεί να κάνει την αποδοχή κληρονομιάς ,αλλά δεν γνωρίζει αν το δέχεται το κτηματολόγιο.

Εφόσον με κανένα τρόπο δεν μπορώ να εντοπίσω που ακριβώς βρίσκονται τα αγροτεμάχια τι γίνεται ? Στο κτηματολόγιο μου λένε να πάω στο χωριό που ανήκουν και να ρωτάω μπας και ξέρει κάποιος...... και άντε να βγάλεις άκρη....

Δημοσ.
1 ώρα πριν, eidikos33 είπε

σπιτι μη ηλεκτροδοτουμενο και ημιτελες πως θα το δηλωσω στο κτηματολογιο παιδια? επισης σε αυτο εγω εχω 37,5% εγω 37,5% η αδερφη μου και 25% η μητερα μου

τι ειδους δικαιωμα ειναι? πληρης κυριοτητα ψιλη η επικαρπια?

Το κτηματολόγιο καταγράφει το οικόπεδο με το κτίσμα και όχι την κατάστασή του πχ ημιτελές, μη ηλεκτροδοτούμενο , διάβασε τι γράφει το συμβόλαιο για τα ποσοστά που έχετε 

Το Κεντρικό Γραφείο Κτηµατογράφησης στο Γαλάτσι, το οποίο θα λειτουργεί από σήµερα, Τετάρτη, θα εξυπηρετεί 32 περιφερειακές ενότητες και πάνω από 3.000 προκαποδιστριακούς ΟΤΑ. https://www.msn.com/el-gr/money/economy/κτηματολόγιο-τι-πρέπει-να-προσέξουν-όσοι-έχουν-κληρονομιά-και-γονική-παροχή/ar-BBUI7rL?li=BBqxHCt

Δημοσ.
Στις 11/3/2019 στις 7:40 ΜΜ, adsl2+ είπε

Αυτό που θ ανοίξουν θα εξυπηρετεί όλες τις υπό κτηματογράφηση περιοχές της επαρχίας ,χτες γύρισα από Ηλεία και θα πάω στο Γαλάτσι όταν ανοίξει ,τύπωσε τον εντοπισμό από το σύστημά τους και είσαι οκ 

Για ολες τις περιοχες ειναι?

Δημοσ.
4 ώρες πριν, adsl2+ είπε

Το Κεντρικό Γραφείο Κτηµατογράφησης στο Γαλάτσι, το οποίο θα λειτουργεί από σήµερα, Τετάρτη, θα εξυπηρετεί 32 περιφερειακές ενότητες και πάνω από 3.000 προκαποδιστριακούς ΟΤΑ. https://www.msn.com/el-gr/money/economy/κτηματολόγιο-τι-πρέπει-να-προσέξουν-όσοι-έχουν-κληρονομιά-και-γονική-παροχή/ar-BBUI7rL?li=BBqxHCt

ΕΣΣΔ σκηνικα,περιμενω να βγει ο Ανδρεας να χαιρετισει το πληθος

• Like 1
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, Dannie είπε

Παιδια ειναι για τα κτηματα σε ολη την ελλαδα;

Τμηματικα κτηματογραφειται ολη η χωρα.Μπες στην σελιδα του κτηματολογιου πατα την περιοχη σου ή οπου εχεις χωραφια-οικοπεδα και δες αν βρισκεται σε εξελιξη η κτηματογραφηση εκει.

6 ώρες πριν, BarcodeCrew είπε

Αγροτεμάχια τα οποία χρόνια ήταν δηλωμένα  στο Ε9 και φαίνονται στο συμβόλαιο  σε ποια θέση βρίσκονται ,απλός δεν μπορώ να αποδείξω ακριβός που είναι ,τι γίνεται με το κτηματολόγιο ?  Ένας συμβολαιογράφος που λέει ότι μπορεί να κάνει την αποδοχή κληρονομιάς ,αλλά δεν γνωρίζει αν το δέχεται το κτηματολόγιο.

Εφόσον με κανένα τρόπο δεν μπορώ να εντοπίσω που ακριβώς βρίσκονται τα αγροτεμάχια τι γίνεται ? Στο κτηματολόγιο μου λένε να πάω στο χωριό που ανήκουν και να ρωτάω μπας και ξέρει κάποιος...... και άντε να βγάλεις άκρη....

Το ε9 δεν εχει να κανει με το κτηματολογιο.Μπες στο σαιτ kthma.gr πατα τους αριθμους των χωραφιων να δεις αν αντιστοιχουν τα τ.μ. με τα νουμερα και αν ειναι περιπου εκει που δειχνει.Εαν δεν εχεις νουμερα καηκες,θελει οπωσδηποτε εντοπισμο,και μαλλον θα τον κανεις ετσι οπως λες με γνωστους.Την αποδοχη εννοειται πως την δεχονται,ουσιαστικα ειναι οι τιτλοι ιδιοκτησιας σου,οποιοδηποτε παλαιοτερο εγγραφο(πχ ο τιτλος που ειχε το χωραφι ο παππους σου) σταματανε να ισχυουν.Κανε την αποδοχη,πηγαινε σε εναν επαγγελματια να βρεις ακρη,μιας και επειδη ειναι λιγο συνθετη η κατασταση δεν ειναι υπευθυνο να κανεις μονος σου την δηλωση.Βεβαια,θα σου κοστισουν ολα αυτα,ειδικα η αποδοχη,οι συμβολαιογραφοι και το κρατος δαγκωνουν σε τετοιες περιπτωσεις.

• Thanks 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...