Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Ευτυχώς εντός εγγύησης,το XBOX One μου έβγαλε hardware issue με την συνδεση σε δίκτυο...

Επικοινώνησα με υποστήριξη Microsoft(ελληνική,βρίσκεται Ιρλανδία βέβαια,), μου δόθηκαν steps που απέτυχαν βεβαίως και θα με καλέσουν αύριο για pick up.

Αναφέρονται δίαφορα στο support site και για Advanced Replacement και για χρόνους επιστροφής, απλά ψάχνω κάποια αντίστοιχη κατάσταση από χρήστη, να δω τί ισχύει, ευχαριστώ...

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Ευτυχώς εντός εγγύησης,το XBOX One μου έβγαλε hardware issue με την συνδεση σε δίκτυο...

Επικοινώνησα με υποστήριξη Microsoft(ελληνική,βρίσκεται Ιρλανδία βέβαια,),μου δόθηκαν steps που απέτυχαν βεβαίως και θα με καλέσουν αύριο για pick up.

Αναφέρονται δίαφορα στο support site και για Advanced Replacement και για χρόνους επιστροφής,απλά ψάχνω κάποια αντίστοιχη κατάσταση από χρήστη,να δω τί ισχύει,ευχαριστώ...

σίγουρα δεν θα σε αφήσουν με άδεια χέρια, έχω ακούσει πως η Microsoft είναι πολύ καλή στο service της

Δημοσ.

σίγουρα δεν θα σε αφήσουν με άδεια χέρια, έχω ακούσει πως η Microsoft είναι πολύ καλή στο service της

Αυτο σιγουρα δεν ισχυει γι ατ ακινητα λογω Arvato.ΠΑθων.

Δημοσ.

Ξέρει κανείς αν παίζει το Advanced Replacement που αναφέρεται;Με κάρτα,δηλαδή πρώτα παίρνω άλλο,μετά στέλνω και παίρνουν στοιχεία πιστωτικής για λόγους ασφαλείας;

Δημοσ.

Αν είναι ίδιο με το advance rma της western digital, σου στέλνουν πρώτα αντικατάσταση και μετά πάίρνουν το χαλασμένο δεσμεύοντας ενα ποσό απο την κάρτα σου μέχρι να το παραλάβουν

Δημοσ.

Αν είναι ίδιο με το advance rma της western digital, σου στέλνουν πρώτα αντικατάσταση και μετά πάίρνουν το χαλασμένο δεσμεύοντας ενα ποσό απο την κάρτα σου μέχρι να το παραλάβουν

Σ'ευχαριστώ...

Δημοσ.

Τελικώς,μετά από επικοινωνία με υποστήριξη εκ νέου,εκείνοι με πήραν ουσιαστικά(πολύ καλή υποστήριξη!),το πακετάρισα,εκτυπωσα shipping labels που έστειλαν και θα έρθει UPS να παραλάβει...Πάει Τσεχία για έλεγχο,εάν διαπιστωθει όντως θέμα,επιδιόρθωση ή ανακατασκευασμένο...

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις όλα τα παιδιά...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...