Προς το περιεχόμενο

lumia 640

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά έχω το Lumia 640 κ ενώ όλα ήταν σχετικά καλά έχω αρχίσει να εκνευρίζομαι με το facebook messenger κ δυο τρείς ακόμα εφαρμογές,σκέφτομαι τ ενδεχόμενο να επιστρέψω σε Sony κ ποιο συγκεκριμένα στο z5 compact, αλλά δεν ξέρω τη θα γίνεται με το one drive αν θα υπάρχει σ Android κ αν θα συγχρονίζεται με τον υπολογιστή (επαφές φωτογραφίες κτλ.... )έχετε καμία ιδέα τη να κάνω;

Δημοσ.

Μ αρέσει σαν λειτουργικό σύστημα τα windows. Με ξενερώνει όμως με κάποιες εφαρμογές τ όπως facebook messenger viber ... Είχα στο παρελθόν. Sony z3 compact ήμουν πολύ ευχαριστημένος αλλά τ έχασα... Για τα λεφτά τ είναι αρκετά καλό... Έχει τα 8.1 windows αν μπούνε να 10ρια θα είναι καλύτερα; να τ αλλάξω με άλλο windows phone η με Android?

Δημοσ.

Υπαρχει onedrive για android παντως, στο play store. Επισης, το google drive (απο τη σελιδα του) δινει επιλογη μαζικης μεταφορας απο το onedrive, εφοσον θες να μεταφερεις τα πραγματα σου εκει.

Facebook, messenger κλπ δεν εχω για να σου πω.

Δημοσ.

Μάλλον κατι δεν εξηγεις καλά ή δεν καταλαβαινω σωστα εχω WP και είχα και ανδροιντ τι σε ξενερωνει αφού πλεόν είναι ίδεες παντού οι εφαρμογες το μονο που εχουν τα WP είναι φτωχό store

Δημοσ.

Φτωχό μεν αλλά σ σε κάποιες εφαρμογές δεν είναι πλήρως λειτουργικές.. Πχ στο facebook δεν μπορείς να δεις πολλά πράγματα αν δεν σε συνδέσει με τη σελίδα τ internet επίσης αργεί στο ανεβασμα φωτογραφιών παρα πολύ. Ειδικά αν επιλέξεις δυο η τρεις κ τρίτων. Έχεις προσπαθήσει να αλλάξεις εικόνα όχι προφίλ την άλλη.. Ούτε κατά διάνοια... Αυτά αφορούν μόνο τ facebook στο viber πολλές φορές προσπάθησα να ανεβάσω φωτογραφίες από τις εικόνες μ κ δεν μ βγάζει πάντα στην κοινή χρήση το viber η το messenger... Δεν ξέρω γιατί...

Α κ κάτι τελευταίο... Γνωρίζει κανείς ποτέ θα μπουν τα windows 10 ??

Δημοσ.

Οντως οι εφαρμογες στα Windows Phone υπολειπονται λειτουργικοτητας σε σχεση με τα android , οποτε αμα δεν μπορεις να κανεις υπομονη γυρνα σε android.Δυστηχως δεν υπαρχει αλλη λυση . Ουτε εχει ανακοινωθει ποτε θα βγει καινουρια εφαρμογη απο το fb για τα Windows 10.

Φημες θελανε οτι θα κυκλοφορουσανε σημερα αλλα δεν φαινεται να συμβαινει αυτο :

http://www.mobipicker.com/windows-10-mobile-release-for-eligible-lumia-phones-wont-be-happening-on-29th-feb/

Δημοσ.

Μια χαρά υπάρχει OneDrive στο Google Play. Έλα πίσω στο καλύτερο οικοσύστημα και μην βασανίζεις άλλο τον εαυτό σου με τα ημιτελή προϊόντα της Ms. Είχες μια σοβαρή android συσκευή οπότε ξέρεις την δύναμη του android.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...