Προς το περιεχόμενο

Η Samsung ξεκίνησε την παραγωγή chips μνήμης UFS 2.0 256GB για smartphones

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το ενδεχόμενο να έχω τις ταινίες στο κινητό μου και να πάω σε κάποιον φίλο και να συνδέσω το κινητό στην τηλεόραση; 

Ποιο λογικό μου φαίνεται να έχεις ένα 2.5'' hdd και κάνεις την δουλειά σου καλύτερα. Και το κουβάλημά του δεν το θεωρώ δικαιολογία όταν κυκλοφορούμε (όλοι μας) με 5+ ίντσες κινητά.

Πάντως (γενικά μιλάω) αυτό με τον χώρο και την ram κάπου αρχίζει και ξεφεύγει το πράγμα προς τέρψιν του marketing. Αντί π.χ να προσπαθήσουν να βγάζουν μικρότερες (σε mb) εφαρμογές ή λιγότερο ενεργοβόρες, προτιμάται η λύση του να αυξηθεί το hardware των συσκευών. Δεν ξέρω που θα φτάσει η κατάσταση, μα κάποια στιγμή πρέπει να αλλάξει ο προσανατολισμός των εμπλεκόμενων στον χώρο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Το ενδεχόμενο να έχω τις ταινίες στο κινητό μου και να πάω σε κάποιον φίλο και να συνδέσω το κινητό στην τηλεόραση;

δεν πείθεις...τσόντες είναι...!!

• Like 10

ειναι καιρος πλεον να πεθανουν οι σκληροι δισκοι και να σταματησουν πλεον τα κινητα και τα tablet να προσπαθουν να πιεσουν για αναβαμιση λογω της ελειψης χωρου .πλεον εξαφανιζονται τα διαθεσμα gbs βαζοντας μονο τις βασικες εφαρμογες.

μια νεα αναγκη ειναι το βιντεο για vr. χρειαζονται περιεργα υπερβολικο χωρο αποθηκευσης

Ισχυει και εγω που δεν εχω ουτε ταινιες ουτε μουσικη στο κινητο μου και ειχε 15 γιγα ελευθερα και ελεγα δεν προκειται ποτε να μου χρειαςτουν, για ποτε θα γεμισα με τα βιντεο για vr δεν το καταλαβα καν... Ελπιζω να γινει στανταρ τα 64γιγα αν οχι παραπανω.

Και τωρα θελεις να μας πεις οτι καθεσαι και βλεπεις ταινια στο κινητο σου όσο μεγαλη οθονη και αν εχεις? τα ματια σου δεν τα λυπασαι? εκτος και αν εχεις κανει το κινητο και εξωτερικο σκληρο .Η μονη περιπτωση που δικαιολογώ ειναι να εισαι φανταρος   :P

και ομως βλεπω...ταξιδευω συχνα με λεωφορειο (δρομολογια 6-10 ωρων) ειναι ο μονος τροπος για να περναει γρηγορα η ωρα :D

• Like 2

δεν πείθεις...τσόντες είναι...!!

Υπάρχει κόσμος που αγοράζει ή νοικιάζει ταινίες από το Google Play Movies και το iTunes, δεν κατεβάζουν όλοι τις ταινίες τους πειρατικά.

οτι και να λετε τα 16gb ειναι ΥΠΕΡΑΚΕΤΑ στους περισσότερους... καθώς 90 95% (το λιγότερο)η κύρια χρήση που κάνουν στο κινητό ειναι

1. fb/viber/whatsup/instagramm

2. φωτογραφίες (συνήθως selfis κλπ)

3. κλήσεις/sms

ετσι τα 16 gb οχι απλά είναι υπεραρκετά... αλλά φτάνουν και να τα μοιραστούν αλλού

• Like 1

οτι και να λετε τα 16gb ειναι ΥΠΕΡΑΚΕΤΑ στους περισσότερους... καθώς 90 95% (το λιγότερο)η κύρια χρήση που κάνουν στο κινητό ειναι

3. κλήσεις/sms

ετσι τα 16 gb οχι απλά είναι υπεραρκετά... αλλά φτάνουν και να τα μοιραστούν αλλού

Εγώ που βάζω φωτογραφίες και δεν τις ανεβάζω στο Facebook ή σε κάποιο άλλο μέσο κοινωνικής δικτύωσης δε μου φτάνουν τα 8 gb του κινητού και τα 8 gb της sd κάρτας.Είναι ανάλογα τι χρήση κάνεις το κινητό.

• Like 2

Απίστευτα και ευχάριστα πράγματα. Έτσι ένα 64αρι θα είναι ότι ένα 16αρι σήμερα...

Όντως, ευχάριστη είδηση, αρκεί να ξεκινάει από τα 64..

Αν ξεκινάει από τα 16 και θες +400€ για να φτάσεις μέχρι τα 256, κλάφτα...

3. κλήσεις/sms

Ότι πιεις...

• Like 1

3. κλήσεις/sms

τωρα εσυ κανα iphone θα χεις γιαυτο χτυπιεσαι.. μη ξεχνας και τα τραγουδια. ( εγω πχ εχω παρα πολλα στο κινητο) παρολα αυτα συμφωνω πως ισως ειναι λιγο υπερβολικη η μνημη για τον μεσο χρηστη γενικα. αλλα κακο δεν κανει κιολας!

• Like 3

Εγώ που βάζω φωτογραφίες και δεν τις ανεβάζω στο Facebook ή σε κάποιο άλλο μέσο κοινωνικής δικτύωσης δε μου φτάνουν τα 8 gb του κινητού και τα 8 gb της sd κάρτας.Είναι ανάλογα τι χρήση κάνεις το κινητό.

μίλησα για την πλειοψηφία

τωρα εσυ κανα iphone θα χεις γιαυτο χτυπιεσαι.. μη ξεχνας και τα τραγουδια. ( εγω πχ εχω παρα πολλα στο κινητο) παρολα αυτα συμφωνω πως ισως ειναι λιγο υπερβολικη η μνημη για τον μεσο χρηστη γενικα. αλλα κακο δεν κανει κιολας!

mate s με 64 sd αλλα αυτο δεν σιμαινει τπτ η πλειοψηφία δεν εχει απαιτήσεις

• Like 1

Αποθηκευτικό χώρο 256GB, η Samsung ανακοίνωσε και 12GB LPDDR4, η επεξεργαστική δύναμη των smart εικοσαπλασιάστηκε τα τελευταία 5-6 χρόνια.  Πού να πάει το πράγμα άραγε;  :huh:

Μας δουλεύεις ρε μαν; :D

nope απλά λέω πως έχουν τα πράγματα... την πλειοψηφία δεν την νοιαζουν τα gb καθος το έχουν μόνο για fb/selfies (και το ξέρετε οτι είναι ετσι) και για τους λίγους που θέλουν υπάρχουν και αυτές η επιλογές...

ναι αλλά τα λεφτά ειναι στης πλειοψηφία... ετσι σκέψου πως θα πράξουν εταιρίες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...