voltmod Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Από ότι φαίνεται, σύντομα τα smartphones θα έχουν τον αποθηκευτικό χώρο που έχουν πολλοί σημερινοί φορητοί υπολογιστές. H Samsung ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε την μαζική παραγωγή embedded chips των 256GB, χωρητικότητα διπλάσια από την περσινή, που βασίζονται στο πρότυπο Universal Flash Storage 2.0 (UFS2.0). Οι ταχύτητες ανάγνωσης είναι σχεδόν διπλάσιες από αυτές που συναντούμε στα τυπικά SATA-based SSDs, στα 850MB/s, αν και οι ταχύτητες εγγραφές είναι σημαντικά χαμηλότερες, κοντά στα 250MB/s. Επίσης, η απόδοση έχει υπολογιστεί στα 45000 IOPs, υπερδιπλάσια από εκείνη της προηγούμενης γενιάς μνήμης UFS. Ο αντιπρόεδρος του τμήματος μνήμης της Samsung, λέει πως η εταιρεία “κινείται επιθετικά για να ενισχύσει την απόδοση και την χωρητικότητα” τόσο της μνήμης στα smartphones όσο και των προϊόντων SSD. Η Samsung λέει ότι η υψηλή χωρητικότητα των 256GB, είναι κατάλληλη για την αποθήκευση ταινιών ή video ανάλυσης 4K, ενώ επιπλέον, χάρη στο πρότυπο USB 3.0 θα μπορούν να μεταφέρουν το περιεχόμενο αυτό γρήγορα. Site: Engadget Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FJ_12 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Απίστευτα και ευχάριστα πράγματα. Έτσι ένα 64αρι θα είναι ότι ένα 16αρι σήμερα... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anamenos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Πολύ καλά τα νέα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neg Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Κάτι που δεν θα δούμε στο κοντινό μέλλον στα iPhone ή iPad αφού τα 16GB είναι standard 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BACK12345 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Ποιος εχει αναγκη τοσο πολυ μνημη σε ενα smartphone;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neg Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Ποιος εχει αναγκη τοσο πολυ μνημη σε ενα smartphone;;; Εγώ 19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Amix Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Ποιος εχει αναγκη τοσο πολυ μνημη σε ενα smartphone;;; Εγώ Μονο οι ταινιες που εχω πιανουν 60-70 GB . 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos_79 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Εγώ Εγώ Μονο οι ταινιες που εχω πιανουν 60-70 GB . Και τωρα θελεις να μας πεις οτι καθεσαι και βλεπεις ταινια στο κινητο σου όσο μεγαλη οθονη και αν εχεις? τα ματια σου δεν τα λυπασαι? εκτος και αν εχεις κανει το κινητο και εξωτερικο σκληρο .Η μονη περιπτωση που δικαιολογώ ειναι να εισαι φανταρος 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pokemon640 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 2 blu ray να βάλεις πάνε τα 60-70GB. Μια ταινία να δεις στον ZTE tablet-projector-καφετιέρα ρε αδερφέ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
el97639 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 ειναι καιρος πλεον να πεθανουν οι σκληροι δισκοι και να σταματησουν πλεον τα κινητα και τα tablet να προσπαθουν να πιεσουν για αναβαμιση λογω της ελειψης χωρου .πλεον εξαφανιζονται τα διαθεσμα gbs βαζοντας μονο τις βασικες εφαρμογες. μια νεα αναγκη ειναι το βιντεο για vr. χρειαζονται περιεργα υπερβολικο χωρο αποθηκευσης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgc Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Αυτα ειναι ,μακαρι να κανανε κατι με το θεμα της μπαταριας και ολα καλα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos_79 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 ειναι καιρος πλεον να πεθανουν οι σκληροι δισκοι και να σταματησουν πλεον τα κινητα και τα tablet να προσπαθουν να πιεσουν για αναβαμιση λογω της ελειψης χωρου .πλεον εξαφανιζονται τα διαθεσμα gbs βαζοντας μονο τις βασικες εφαρμογες. μια νεα αναγκη ειναι το βιντεο για vr. χρειαζονται περιεργα υπερβολικο χωρο αποθηκευσης δεν νομιζω να γινει mainstream ο υψηλος χωρος αποθηκευσης για κατι που απευθύνεται στο ουτε ένα τις χιλιοις. Ποσοι δηλ εχουν high end κινητα που υποστηριζουν vr και ποσοι απο αυτους πραγματικα κανουν χρηση ή δυνητικά θα κανουν χρηση αυτης της τεχνολογιας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neg Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Και τωρα θελεις να μας πεις οτι καθεσαι και βλεπεις ταινια στο κινητο σου όσο μεγαλη οθονη και αν εχεις? τα ματια σου δεν τα λυπασαι? εκτος και αν εχεις κανει το κινητο και εξωτερικο σκληρο .Η μονη περιπτωση που δικαιολογώ ειναι να εισαι φανταρος Το ενδεχόμενο να έχω τις ταινίες στο κινητό μου και να πάω σε κάποιον φίλο και να συνδέσω το κινητό στην τηλεόραση; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilisxd Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Ναι αλλά ας μην μειώσει ή κόψει την παραγωγή των 16Gb , θα χρειαστεί μεγάλο απόθεμα για την νέα γενιά των iPhone 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mansa2k Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δεν αλλάζω κινητό κάθε χρόνο και γενικώς δεν ασχολούμαι και τόσο. Στην δικιά μου περίπτωση τα 16GB φαίνονται λίγα πάντως, οι εφαρμογές είναι αρκετές και οι απαιτήσεις για μεγαλύτερο χώρο αυξάνονται. Αν κατεβάσω και δύο - τρία επεισόδια ή μια μεγάλη ταινία τότε φτάνει στα όρια. Φυσικά έχω επεκτάσιμη μνήμη αλλά είναι προτιμότερη η εσωτερική, ειδικά όταν εξασφαλίζει μεγαλύτερες ταχύτητες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα