Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα!!

Σκεφτομαι να αγορασω ενα fm transmiter- mp3 player  απο αυτα που μπαινουν στον αναπτηρα του αυτοκινητου για να ακουω απο usb stick - ipod .Εχεται να προτεινεται κατι? 

Δημοσ.

Αψογο.εχω παρει 2 ενα για εμενα και ενα για τον αδερφο μου.μην κοιτας που λεει για iphone,για ολα ειναι φυσικα.

Glamor LCD Bluetooth Car Set FM Transmitter MP3 USB Charger Handsfree For iPhone

k να σου πω...τραγουδια πως αλλαζει σε αυτο?ασχετος ειμαι απ'αυτα...εχει κοντρολ?

Δημοσ.

Εάν συνδέσεις ipod τότε από το ipod.εάν έχεις στικακι επάνω τότε έχει δύο κουμπάκια στο πλάι που αλλάζουν.αλλά είναι μικρά και δύσχρηστα γιατι οπωσ καταλαβαίνεις είναι όλα αρκετά μικρά σε μέγεθος.αλλιώς έχει και κάποια αλλά πιο φθηνά με τηλεχειριστήριο (πήρα και εάν τέτοιο για δοκιμές με 2Ε αλλά ούτε το εβγαλα από το σακουλακι)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

-Σχετικά με τον τρόπο που λειτουργουν:
Στην ουσία γινονται πομπός ραδιοφώνου και εκπεμπουν στην συχνότητα που θα τους ορίσεις.
Με αλλα λογια,συντονίζεις το ραδιόφωνο σου στον δικο σου,προσωπικο σταθμό.

Το προβλημα ΚΑΙ ΜΕ τα 3 διαφορετικα που έχω δοκιμάσει,ήταν πως σε αστικά κέντρα(εκει δηλαδη που υπάρχει δυνατο σήμα ραδιοφωνικών σταθμών),στην καλύτερη περίπτωση το σήμα είχε πολλες παρεμβολές απ τους αλλους σταθμους.
Γενικά,δεν το δούλεψα ποτέ τελικά.
Μονο προσπαθούσα να τα κανω να δουλεψουν μεχρι που βαρεθηκα.
Mεχρι που είχα ξεβιδώσει την κεραία του αυτοκινήτου,αλλα και πάλι...

Επεξ/σία από suffocater
  • Like 2
Δημοσ.

Ακριβώς, μέσα στην πόλη ξέχνα το. Είχα μάλλον πρώτης γενιάς όπου κούμπωνε κάτω από ipod 4th και έπαιρνε επίσης ενέργεια από αυτό. Ακουγόταν ελάχιστα και το volume στο τέρμα, ποιότης ήχου μετριότατη, μάρκας Griffin, όχι καμία παπαριά. Ελάχιστα το δούλεψα....

Δημοσ.

Εγώ ρε παιδιά πάλι γιατί μέσα στην Θεσσαλονίκη που θα Το συντονησω σε καλή συχνότητα το ακούω μια χαρά χωρίς παρεμβολές;

Δημοσ.

Θα ήθελα και εγώ μια πρόταση για ραδιόφωνο κυρίως και αν γίνεται να έχει και usb είσοδο για το αυτοκίνητο του πατέρα μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...