txcellas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα σε όλους τους ξενύχτες!! Ψάχνω για ρολόι με χαρακτηριστικά (για τρέξιμο, περπάτημα, λειτουργία ύπνου κλπ) Έπεσε το μάτι μ στο xiaomi m1s αλλά με χαλάει οτι δεν οθόνη. Βασικά ειναι μέχρι 60-70 ευρώ max Μπαταρία : Να έχει μεγάλη αυτονομία Αδιάβροχο και να μην χρειάζεται ζώνη για μέτρηση παλμών. Περιμένω προτάσεις σας!
nomikab Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Αν δεν σε ενδιαφέρει η μέτρηση παλμών πιστεύω το Vivofit της Garmin θα σε καλύψει. Κάποιον τρακερ με μέτρηση παλμών χωρίς ζώνη δεν έχω υπόψη μου. * Ένας φθηνός (χωρίς μέτρηση παλμών) είναι το Zefit της MyKronoz το οποίο είναι αξιοπρεπέστατο για την τιμή του. *
txcellas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Το ξανασκεφτηκα και αν ειναι να παρω κατι το οποιο θα μεινει για χρονια ας δωσω και κατι παραπανω, Σε τιμη μεχρι 200 ευρω max και χωρις ζωνη; Με καποια σεβαστη αυτονομια;
nomikab Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Site: GarminVivofit 2 Site: GarminVivosmart HR (Regular) Το 2ο, αν δεν κάνω λάθος, εμφανίζει και καρδιακή συχνότητα χωρίς επιπλέον ζώνη.
armin Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Και εγω στην τιμη αυτη θα πηγαινα με garmin vivosmart hr,με τα μπουνια. Και μην υποτιμας την εμφανιση καρδιακων παλμων.Το λεω σε οσους με ρωτουνε,οτι κατα τη γνωμη μου μετα απο ενα σταδιο,το να μετρας τους παλμους σου ,οργανωνει πολυ καλυτερα την προπονηση σου. Μπορεις να πας και σε fitbit charge hr,αλλα κυριως λογω εμφανισης.Ολοι οι αλλοι παραγοντες δειχνουνε garmin.
txcellas Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 τελικα πηρα απο ebay το xiaomi m1 band. Nα δω λιγο τη χρηση του και στο μελλον παμε για κατι αλλο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα