JohnTehGreek Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα, Στο μέλλον θα μετακομίσω και ένα από τα κριτήρια μου για να βρω σπίτι είναι το ιντερνετ. (μπορεί να ακούγεται λίγο γελοίο αλλά με τα 10mbps να είναι η μεγαλύτερη ταχύτητα που έχω πιάσει στην ζωή μου θέλω να δω τρελές ταχύτητες και να μην χρειάζομαι μέρες να κατεβάσω κανα παιχνίδι ή κανα μεγάλο αρχείο). Σκέφτομαι λοιπόν Παλαιό Φάληρο (όμορφη περιοχή, συγγενείς κοντά κτλ.) Χρησιμοποίησα τις οδούς 2 συγγενών μου για να βρω πληροφορίες. Λοιπόν ο ένας βρίσκεται στα 850μ από το ΑΚ και ο άλλος στα 1200μ. Το θέμα είναι ότι όλοι οι πάροχοι δίνουν VDSL. Η περιοχή πρόσφατα που έκανα βόλτα είναι γεμάτη με γκρι καμπίνες βέβαια. (μικρές - μεγάλες). Θα πιάνω VDSL λοιπόν;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Ναι γιατί θα παίρνεις από τις νέες καμπίνες κι όχι από το Α/Κ...
JohnTehGreek Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Αυτό φαντάστηκα και εγώ. Και με τις ταχύτητες θα είμαι κομπλέ αν το κουτί είναι πολύ κοντά;
makfil Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Στις περιοχές που έχει ενεργοποιηθεί το νέο δίκτυο του ΟΤΕ, οι συνδρομητές δεν απέχουν παραπάνω από 200-250μ. από το KV που τους εξυπηρετεί και, επομένως, παίρνουν VDSL χωρίς απώλειες πρακτικά. Έχεις το πλεονέκτημα να μελετήσεις τις προσφορές για πακέτα με vdsl και να διαλέξεις αυτή που σου ταιριάζει καλλίτερα και οικονομικότερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα