Προς το περιεχόμενο

7950 flash to r9 280x !!!

glazos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 χρόνια αργότερα...
  • Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το ξεθαβω, λοιπον στην 7950 που εχω, φλασαρα bios r9 280x ιδιας κατασκευης-καρτας αλλα δεν καθισε σωστα και ειτε δεν μου ανοιγει ή κανει οτι θελει. Στο πρωτο bios (εχει διακοπτη) παιζει κανονικα σαν 7950. Για να επαναφερω το bios στην δευτερη θεση του διακοπτη πρεπει να μπει σε μηχανημα ως δευτερη καρτα ή γινεται και καπως αλλιως μονη της? Ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 λεπτά πριν, GeorgeSmirlis είπε

Το ξεθαβω, λοιπον στην 7950 που εχω, φλασαρα bios r9 280x ιδιας κατασκευης-καρτας αλλα δεν καθισε σωστα και ειτε δεν μου ανοιγει ή κανει οτι θελει. Στο πρωτο bios (εχει διακοπτη) παιζει κανονικα σαν 7950. Για να επαναφερω το bios στην δευτερη θεση του διακοπτη πρεπει να μπει σε μηχανημα ως δευτερη καρτα ή γινεται και καπως αλλιως μονη της? Ευχαριστω

Πρέπει να μπει ως 2η κάρτα η να ξεκινήσεις boot με του cpu εάν έχει ενσωματωμένη και εννοείτε σύνδεση της οθόνης στην πχ hdmi της μητρικης

• Like 1

1 λεπτό πριν, GeorgeSmirlis είπε

Ξεκινάς το μηχάνημα με τον διακόπτη στη θέση του λειτουργικού bios,μπαίνεις Windows,γυρνάς διακόπτη στο "χαλασμένο" και του ρίχνεις το flash

• Like 3
  • Thanks 1

1 λεπτό πριν, ultraex2003 είπε

Πρέπει να μπει ως 2η κάρτα η να ξεκινήσεις boot με του cpu εάν έχει ενσωματωμένη και εννοείτε σύνδεση της οθόνης στην πχ hdmi της μητρικης

Σωστοοος δεν το σκεφτηκα καθολου αυτο. Μπορω να μπω με τα γραφικα του 6600k και να την ξαναφλασαρω. Το atiflash θα την αναγνωρισει?

Μόλις τώρα, Tenshi είπε

Ξεκινάς το μηχάνημα με τον διακόπτη στη θέση του λειτουργικού bios,μπαίνεις Windows,γυρνάς διακόπτη στο "χαλασμένο" και του ρίχνεις το flash

Ναι γίνεται και αυτό που λέει ο φίλος το ξέχασα αυτό από τη στιγμή που έχει 2 βίος μου διέφυγε αυτή η ευκολια

1 λεπτό πριν, Tenshi είπε

Δεν θα την τιγανισω ετσι? Δηλαδη να ξεκινησει κανονικα και να την γυρισω ενω δουλευει?

Ερε και τοσα χρονια φοβομουν να το γυρισω ενω δουλευει το μηχανημα😜

1 λεπτό πριν, GeorgeSmirlis είπε

Δεν θα την τιγανισω ετσι? Δηλαδη να ξεκινησει κανονικα και να την γυρισω ενω δουλευει?

Το έχω κάνει ουκ ολίγες φορές με μια Gigabyte 7950 OC.Κανένα θέμα,αρκεί να περιμένεις να μπεί στα Windows πρίν πειράξεις τον διακόπτη.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, GeorgeSmirlis είπε

Ναι έτσι φορτώνεις το βίος σε dos εντολές και usb έτσι το έκανα εγώ έχει και καιρό όμως υπάρχει quide αν θυμάμαι καλα

μετά ξεκινάς με το καλό βίος και αφού πάρεις εικόνα  αλλάζεις το  κουμπί μετά ξεκινάς να γράφεις εντολές και φλασαρεις το καλό βιος στο προβληματικό  επανεκκίνηση και είσαι οκ

Επεξ/σία από ultraex2003
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...