Sheogorath Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Ισχύει, παλιό thread και δεν το ξαναδιάβασα My bad. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Το ξεθαβω, λοιπον στην 7950 που εχω, φλασαρα bios r9 280x ιδιας κατασκευης-καρτας αλλα δεν καθισε σωστα και ειτε δεν μου ανοιγει ή κανει οτι θελει. Στο πρωτο bios (εχει διακοπτη) παιζει κανονικα σαν 7950. Για να επαναφερω το bios στην δευτερη θεση του διακοπτη πρεπει να μπει σε μηχανημα ως δευτερη καρτα ή γινεται και καπως αλλιως μονη της? Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 2 λεπτά πριν, GeorgeSmirlis είπε Το ξεθαβω, λοιπον στην 7950 που εχω, φλασαρα bios r9 280x ιδιας κατασκευης-καρτας αλλα δεν καθισε σωστα και ειτε δεν μου ανοιγει ή κανει οτι θελει. Στο πρωτο bios (εχει διακοπτη) παιζει κανονικα σαν 7950. Για να επαναφερω το bios στην δευτερη θεση του διακοπτη πρεπει να μπει σε μηχανημα ως δευτερη καρτα ή γινεται και καπως αλλιως μονη της? Ευχαριστω Πρέπει να μπει ως 2η κάρτα η να ξεκινήσεις boot με του cpu εάν έχει ενσωματωμένη και εννοείτε σύνδεση της οθόνης στην πχ hdmi της μητρικης 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, GeorgeSmirlis είπε Το ξεθαβω, λοιπον στην 7950 που εχω, φλασαρα bios r9 280x ιδιας κατασκευης-καρτας αλλα δεν καθισε σωστα και ειτε δεν μου ανοιγει ή κανει οτι θελει. Στο πρωτο bios (εχει διακοπτη) παιζει κανονικα σαν 7950. Για να επαναφερω το bios στην δευτερη θεση του διακοπτη πρεπει να μπει σε μηχανημα ως δευτερη καρτα ή γινεται και καπως αλλιως μονη της? Ευχαριστω Ξεκινάς το μηχάνημα με τον διακόπτη στη θέση του λειτουργικού bios,μπαίνεις Windows,γυρνάς διακόπτη στο "χαλασμένο" και του ρίχνεις το flash 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, ultraex2003 είπε Πρέπει να μπει ως 2η κάρτα η να ξεκινήσεις boot με του cpu εάν έχει ενσωματωμένη και εννοείτε σύνδεση της οθόνης στην πχ hdmi της μητρικης Σωστοοος δεν το σκεφτηκα καθολου αυτο. Μπορω να μπω με τα γραφικα του 6600k και να την ξαναφλασαρω. Το atiflash θα την αναγνωρισει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, Tenshi είπε Ξεκινάς το μηχάνημα με τον διακόπτη στη θέση του λειτουργικού bios,μπαίνεις Windows,γυρνάς διακόπτη στο "χαλασμένο" και του ρίχνεις το flash Ναι γίνεται και αυτό που λέει ο φίλος το ξέχασα αυτό από τη στιγμή που έχει 2 βίος μου διέφυγε αυτή η ευκολια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, Tenshi είπε Ξεκινάς το μηχάνημα με τον διακόπτη στη θέση του λειτουργικού bios,μπαίνεις Windows,γυρνάς διακόπτη στο "χαλασμένο" και του ρίχνεις το flash Δεν θα την τιγανισω ετσι? Δηλαδη να ξεκινησει κανονικα και να την γυρισω ενω δουλευει? Ερε και τοσα χρονια φοβομουν να το γυρισω ενω δουλευει το μηχανημα😜 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, GeorgeSmirlis είπε Δεν θα την τιγανισω ετσι? Δηλαδη να ξεκινησει κανονικα και να την γυρισω ενω δουλευει? Το έχω κάνει ουκ ολίγες φορές με μια Gigabyte 7950 OC.Κανένα θέμα,αρκεί να περιμένεις να μπεί στα Windows πρίν πειράξεις τον διακόπτη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, GeorgeSmirlis είπε Δεν θα την τιγανισω ετσι? Δηλαδη να ξεκινησει κανονικα και να την γυρισω ενω δουλευει? Ναι έτσι φορτώνεις το βίος σε dos εντολές και usb έτσι το έκανα εγώ έχει και καιρό όμως υπάρχει quide αν θυμάμαι καλα μετά ξεκινάς με το καλό βίος και αφού πάρεις εικόνα αλλάζεις το κουμπί μετά ξεκινάς να γράφεις εντολές και φλασαρεις το καλό βιος στο προβληματικό επανεκκίνηση και είσαι οκ Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2019 από ultraex2003 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Το εκανα μολις, επανηλθε η καρτα και στις 2 θεσεις του διακοπτη. 😁 Ευχαριστω πολυ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα