Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθούσα μέσα απο τους λογαριασμούς χρηστών να απενεργοποιήσω τον κωδικό έναρξης των windows 10 σε μια συσκευή Lenovo Thinkpad x1 Carbon Type 20A7, ο οποίος κωδικός έβγαινε επίμονα παρόλες τις εντελές για να μην εμφανίζεται...  Αντί για το όνομα χρήστη... αυτό μου έβγαζε το Lenovo σαν administrator και απο λάθος επιλογή μπήκα στην διαχείριση χρηστών και τον διέγραψα και απο τότε δεν μπορώ να έχω καμιά πρόσβαση πουθενά... ζητάει USB.... Τώρα τι θέλει δεν έχω ιδέα... νομίζω ότι διέγραψα ότι υπήρχε.. διότι με ρώτησε 3 φορές πρίν γίνει όλη αυτή η διαδικασία... Ο τεχνικός θέλει 20 ευρώ.. μήπως υπάρχει παρακαλώ κάποια εναλλακτική να το κάνω απο μόνος μου;

Δημοσ.

έχεις λύσεις που μπορείς να δοκιμάσεις εάν δεν έχεις δεδομένα που φοβάσαι να μην χάσεις κάνε format αλλιώς δοκίμασε μια από τις άλλες δυο λύσεις αν και θα σου συμβούλευα λόγο απειρίας να το πας σε κάποιο τεχνικό . 

·         repair

·         recovery

·         format 

• Like 1
Δημοσ.

Προσπαθούσα μέσα απο τους λογαριασμούς χρηστών να απενεργοποιήσω τον κωδικό έναρξης των windows 10 σε μια συσκευή Lenovo Thinkpad x1 Carbon Type 20A7, ο οποίος κωδικός έβγαινε επίμονα παρόλες τις εντελές για να μην εμφανίζεται...  Αντί για το όνομα χρήστη... αυτό μου έβγαζε το Lenovo σαν administrator και απο λάθος επιλογή μπήκα στην διαχείριση χρηστών και τον διέγραψα και απο τότε δεν μπορώ να έχω καμιά πρόσβαση πουθενά... ζητάει USB.... Τώρα τι θέλει δεν έχω ιδέα... νομίζω ότι διέγραψα ότι υπήρχε.. διότι με ρώτησε 3 φορές πρίν γίνει όλη αυτή η διαδικασία... Ο τεχνικός θέλει 20 ευρώ.. μήπως υπάρχει παρακαλώ κάποια εναλλακτική να το κάνω απο μόνος μου;

Μέσα από το control panel? Αν ειναι έτσι δεν μπορεί να τον διέγραψες γιατί ο administrator είναι εξορισμού hidden.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...