Προς το περιεχόμενο

SAMSUNG MB-MC32DA/EU EVO PLUS 32GB MICRO SDHC CLASS 10 + ADAPTER eshop 13.5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στα 13,5 

Link.png Site: samsungmicro sd evo plus

Στο amazon βγαίνει στα 13 χωρίς τα μεταφορικά. Δηλ κάπου εκεί παίζει έξω.

Δεν είναι καμιά τρελή προσφορά αλλά οκ.

Υποθέτω ότι θα έχει ξαναπαίξει.

Δημοσ.

Εριξα παραγγελια για 2 τεμαχια. Μια να βαλω σε μια go pro hero και μια σε ενα Lumia 930 που εχω.

Για την τιμη τους καλες φαινονται.

Ελπιζω να εχουν την ταχυτητα που γραφουν.

Δημοσ.

Με 4 ευρώ παραπάνω παίρνεις ίδιας  χωριτικότητας με καλύτερες επιδώσεις και εγγύηση life time http://www.e-shop.gr/kingston-sdca3-32gb-32gb-micro-sdhc-uhs-i-u3-with-adapter-p-PER.555753

Δε νομίζω ότι αποτελεί κάνα superdeal η Kingston ειδικά από αξιοπιστία στις MicroSD κάρτες...

Όσες Kingston ΜicroSD είχα πάρει στο παρελθόν, ψόφησαν μέσα στο χρόνο και με ελάχιστη χρήση. Πλέον δε με συμφέρει ΚΑΝ να στείλω τις κάρτες αυτές πίσω, γιατί τα μεταφορικά κοστίζουν πιο πολύ από τη μνήμη, οπότε το lifetime πάει περίπατο...

Θα προτιμούσα Samsung κι ας έδινε και 5 χρόνια (αντί για 10 εγγύηση), έτσι κι αλλίως σίγουρα θα κρατήσουν πάνω από χρόνο έναντι των Kingston που με έκαψαν και με ταλαιπώρησαν.

Και για να αποφύγω ερωτήσεις τύπου "θα αγόρασες από Κίνα κλπ", να ενημερώσω ότι είχαν αγοραστεί από M-Systems...

• Like 2
Δημοσ.

παιδιά ανάμεσα στην κάρτα EVO plus της προσφοράς και στην απλή EVO που είχε το eshop την προηγούμενη εβδομάδα στα 12.9ευρώ υπάρχει μεγάλη διαφορά? περίμενα να μου έρθει η απλή EVO, αλλά τώρα που βγήκε και η plus σε προσφορά σκέφτομαι να την ακυρώσω και να πάρω την plus? τι λέτε?

Δημοσ.

παιδιά ανάμεσα στην κάρτα EVO plus της προσφοράς και στην απλή EVO που είχε το eshop την προηγούμενη εβδομάδα στα 12.9ευρώ υπάρχει μεγάλη διαφορά? περίμενα να μου έρθει η απλή EVO, αλλά τώρα που βγήκε και η plus σε προσφορά σκέφτομαι να την ακυρώσω και να πάρω την plus? τι λέτε?

Παίρνεις την Evo Plus για 60 λεπτά διαφορά και άμεση παράδοση. Είναι σαφές νομίζω ότι δε χώραγε καν ερώτηση το θέμα...

Δημοσ.

Δε νομίζω ότι αποτελεί κάνα superdeal η Kingston ειδικά από αξιοπιστία στις MicroSD κάρτες...

Όσες Kingston ΜicroSD είχα πάρει στο παρελθόν, ψόφησαν μέσα στο χρόνο και με ελάχιστη χρήση. Πλέον δε με συμφέρει ΚΑΝ να στείλω τις κάρτες αυτές πίσω, γιατί τα μεταφορικά κοστίζουν πιο πολύ από τη μνήμη, οπότε το lifetime πάει περίπατο...

Θα προτιμούσα Samsung κι ας έδινε και 5 χρόνια (αντί για 10 εγγύηση), έτσι κι αλλίως σίγουρα θα κρατήσουν πάνω από χρόνο έναντι των Kingston που με έκαψαν και με ταλαιπώρησαν.

Και για να αποφύγω ερωτήσεις τύπου "θα αγόρασες από Κίνα κλπ", να ενημερώσω ότι είχαν αγοραστεί από M-Systems...

Εγώ την έχω την kingston την ένα χρόνο περίπου σε tablet στο κινητό και στην φωτογραφική ουδέν πρόβλημα αντιμετώπισα μέχρι στιγμής και για αυτό την πρότεινα για μένα σημαντικό η εγγύηση που είναι εφόρου.

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ την έχω την kingston την ένα χρόνο περίπου σε tablet στο κινητό και στην φωτογραφική ουδέν πρόβλημα αντιμετώπισα μέχρι στιγμής και για αυτό την πρότεινα για μένα σημαντικό η εγγύηση που είναι εφόρου.

τα 10 χρονια εγγύηση ειναι σαν να ειναι εφορου εκτος αν πιστευεις οτι θα χρησιμοποιεις την ιδια καρτα μνημης μετα απο 10 χρονια η οτι η κινγκστον θα εχει αποθεμα να σου την αλλαξεις ακομα και με κατι με παρεμφερη τεχνολογια.

Επεξ/σία από beez
  • Like 1
Δημοσ.

τα 10 χρονια εγγύηση ειναι σαν να ειναι εφορου εκτος αν πιστευεις οτι θα χρησιμοποιεις την ιδια καρτα μνημης μετα απο 10 χρονια η οτι η κινγκστον θα εχει αποθεμα να σου την αλλαξεις ακομα και με κατι με παρεμφερης τεχνολογια.

Σε τηλέφωνο και tablet  δεν θα την χρησιμοποιώ για δέκα χρόνια άλλα στην φωτογραφική  μου μπορεί και παραπάνω 

• Confused 1
Δημοσ.

τα 10 χρονια εγγύηση ειναι σαν να ειναι εφορου εκτος αν πιστευεις οτι θα χρησιμοποιεις την ιδια καρτα μνημης μετα απο 10 χρονια η οτι η κινγκστον θα εχει αποθεμα να σου την αλλαξεις ακομα και με κατι με παρεμφερη τεχνολογια.

Σε 5 χρονια θα τη χρησιμοποιεις ..100%

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...