Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βεβαια η κοπελα μου εχουν cyta εχει πολλα προβληματα ολη τη μερα ειναι κομμενο εχει τη προσφορα με τα 23ευρω

στην ιδια πολυκατοικια ιδιο οροφο εχω εγβ οτε vdsl μια χαρα μορειται να μου προτρινεται κατι να κανω μπας και συνδεθει

Να της πεις να τους καλεσει και να δηλωσει βλαβη για να ερθουνε να ελεγξουνε την γραμμη. Μην περιμενει να διορθωθει το προβλημα μονο του. Δεν προκειται. Ουτως η αλλως η cyta δεν χρεωνει την επισκεψη τεχνικου
Δημοσ.

ηρθε τα βρηκε ολα μια χαρα μας αλλαξε το ρουτερ τιποτα 5 ρουτερ δοκιμαζε δεν συνδεοταν εβαλε το analyzer συχρονιζε εβαζε το ρουτερ αλλα προσπαθει και δεν δηλωθηκε βαλβη στον οτε ηρθαν το ειδαν αλλαξα το καλωδιο απο το σπιτι μεχρι το καφαο αλλα παλι τα ιδια 

Δημοσ.

5 Φορες εχει ερθει 16 ρουτερ εχει δοκιμασει πηρα ενα δικο μου ετσι δοκιμαστηκα μπας και συνδεθει ναλλα μπα δοκιμασαμε και vdsl ρουτερ μιπως μπαα

Δημοσ.

τιποτα προσπαθουσε για 7 ωρες η καθε φορα εχει ερθει συνολο 10 φορες στο τελος μας ειπε θα το δοσουμε στον οτε τη παρασκευη το ειπε σημερα ηρθε ο οτε κατι εκανε συχρονισε για 5 λεπτα και μετα ξαναεπεσε προσπαθει οπως και πριν αλλα τιποτα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρε τους ξανα τηλ. Προφανως δεν διορθωθηκε ακομα. Ειτε θα ξαναερθει ο τεχνικος τους και θα ξαναελεγξει ειτε θα ζητησουνε συνδυαστικο ραντεβου απο τον ΟΤΕ

Επεξ/σία από mitsus
Δημοσ.

Ηρθσνε και οι 2 χτες το απογευμα τιποτα δεν εκαναν μου αλλαξα ρουτερ καλωδιο τιποτα μαλλον θα αλλαξω ευαιρια θα την αλλσξω μαλλον

Δημοσ.

Τι εννοεις , ηρθαν και οι 2 το απογευμα. Τα συνδυαστικα ραντεβου με τον ΟΤΕ γινονται πρωινες ωρες. Ξαναπαρε τους τηλεφωνο και δηλωσε βλαβη παλι. Οταν εφυγε χθες ο τεχνικος, τι ειπε?

Δημοσ.

της cyta 15 φορες ηρθαν αλλαξαν 20 ρουτερ καθε φορα διαφορετικος τεχνικος ηταν

του οτε 2fores η ιδιοι ηταν μια φορα ηταν μονοι τους την αλλη μαζι με της cyta

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...