Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τους παιρνεις τηλεφωνο και τους λες το προβλημα σου. Δεν ειναι λογικη αυτη η ταχυτητα σε σχεση με την αποσταση σου. Υπαρχει περιπτωση να σε εχουν σε 4αρι προφιλ για καποιο λογο (??) οποτε με ενα τηλεφωνο θα εχεις κι εσυ περισσοτερες πληροφοριες για το τι συμβαινει και ενδεχομενως να διορθωθει πολυ γρηγορα.

Συγκεκριμένα πάρε τηλέφωνο και ρώτησε τους σε τι προφιλ σε έχουν. Αν σου πουν 4 mbps πες τους να στο βαλουν 24. Αν σου πουν οτι εισαι σε 24αρι προφιλ ηδη δηλωνεις βλαβη.

Το SNR (26,5) δείχνει ότι η απόστασή σου από το ΑΚ είναι οριακή για vdsl και μάλλον προς το αρνητικό.

Το DL είναι 15.888 και πολύ καλό σχετικά με άλλες συνδέσεις.

Πρότεινα να διαβάσεις μερικά άρθρα για να ενημερωθείς αλλά φαίνεται ότι σε κουράζει το άθλημα.

Αλλά έτσι δεν μαθαίνεις.

Το SNR φιλε μου δεν δειχνει αποσταση. Αλλο το Signal to Noise Ratio(SNR) και αλλο το attenuation. Το attenuation δειχνει την αποσταση και σε αυτην την περιπτωση ειναι αρκετα μικρο και δεν δικαιολογει τα 4mbps. Ενδεχομενως να τον εχουν σε μικρο προφιλ. Καλυτερα να διαβασεις εσυ μερικα αρθρα να ενημερωθεις προτου δινεις λαθος πληροφοριες σε ατομα που κανουν ερωτησεις.

Η Cyta λειτουργεί με voip τηλεφωνία και μάλλον γι' αυτό συνδέεται με αυτό τον τρόπο.

Στους άλλους δεν είναι έτσι η τηλεφωνία.

Δεν καταλαβαίνω γιατί ψάχνεσαι αφού έχεις καλά χαρακτηριστικά (DL 15.888).

Δεν εχει 15  download. Αυτο ειναι το μαξ που θα μπορουσε να παρει συμφωνα με την αποσταση του. 4 πιανει.

Επεξ/σία από petran91
  • Like 1
  • Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

λοιπον το καλωδιο ρουτερ με πριζα το max 1.5 μετρο 

καλα κανεις και παραπονιεσαι τουλαχιστον 15 με 16 ισως και παραπανω 

παρε στο 13811 και πες τους οτι συχρονιζω πολυ χαμηλα ανεβαστε μου την ταχυτητα 

το 13811 δουλευει 24 ωρες τη μερα 7 μερες τη εβδομαδα 

• Like 1
Δημοσ.

Οκ παιδια σας ευχαριστω πολυ.

Θα ενημερωσω ξανα μετα την τηλλεφωνικη επικοινωνια

Μπορειτε σαε παρακαλω να μου πειτε και για τα bytes και bits που ρωτησα;

Δημοσ.

Οκ παιδια σας ευχαριστω πολυ.

Θα ενημερωσω ξανα μετα την τηλλεφωνικη επικοινωνια

Μπορειτε σαε παρακαλω να μου πειτε και για τα bytes και bits που ρωτησα;

1Mbit = 0.125 Megabyte χονδρικα. Επομένως με 4mbps(megabitspersecond) το θεωρητικο μεγιστο που κατεβαζεις per second ειναι 4 * 0.125 = 0.5 Mb/s = 500kb/s(kilobyte ανα second).

Οταν λεμε οτι εχεις 24mbps συνδεση εννοουμε bits per seconds και οχι bytes.

Δημοσ.

Ωραια ωραια , τωρα ολα καλα.

Συνεπως η μεγιστη ταχυτητα down στα 24 θεωρητικα ειναι 24 * 0.125= 3 MB/s

Πολυ πραμα ετσι; :)

Ελπιζω να βρουμε λυση.

Μολις πηρα. Ειπε ο κυριος οτι θα κανει κατι με το ρουτερ, θα το κλεισει και θα ξαναεπανελθει

Δημοσ.

ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

ΈΓΙΝΕΕΕΕΕ

ΚΟΤΑΞΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!!!1

Σας ευχαριστώ ρε παιδιά!!!!!

Χάρηκα πολύ τώρα, είναι κανένας απο εσας απο Θεσσαλονίκη να τον κεράσω καφέ???

πιο ρουτερ εχεις

έχω της cyta το κανονικό που έδινε

post-343469-0-87495400-1456679979_thumb.png

post-343469-0-05123000-1456680046_thumb.png

Δημοσ.

Αυτο που σας ειπα παραπανω. Ρωτησα τι ακριβως θα κανετε , γιατι ημουν και γω περιεργος. Μου ειπε θα πεσει για λιγο το ρουτερ και θα ξανανοιξει. Υποψιαζομαι οτι ηταν κλειδωμεννο στα 4 και δεν μου το ειπε. Παντως τωρα ειμαι οκ. Το 13 ειναι οκ με μεγιστο το 17 ετσι;

Δημοσ.

Ωραιος τωρα εισαι οκ για την αποσταση σου! Η διαφορα ειναι τεραστια θα το διαπιστωσεις και μονος σου! Καλα κατεβασματα!

• Like 1
Δημοσ.

Βεβαια  η κοπελα μου εχουν cyta εχει πολλα προβληματα ολη τη μερα ειναι κομμενο εχει τη προσφορα με τα 23ευρω 

στην ιδια πολυκατοικια ιδιο οροφο εχω εγβ οτε vdsl μια χαρα μορειται να μου προτρινεται κατι να κανω μπας και συνδεθει

Δημοσ.

Κοιτα, και εμεις αυτην την προσφορα εχουμε και ολα πανε καλα. Μηπως να ελεγξει ενας τεχνικος τις καλωδιωσεις και τα σχετικα ;

Μηπως παιζει τιποτα με τα margin που το ανεβαζουν για σταθεροτητα και το μειωνουν για ταχυτητα;

Εγω θα προτεινα να μαε βαλεις μια εικονα απο τις λεπτομερειες της συνδεσης οπως εγω παραπανω και να δουνε οι ειδικοι τι γινεται

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...