Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το SNR (26,5) δείχνει ότι η απόστασή σου από το ΑΚ είναι οριακή για vdsl και μάλλον προς το αρνητικό.

Το DL είναι 15.888 και πολύ καλό σχετικά με άλλες συνδέσεις.

Πρότεινα να διαβάσεις μερικά άρθρα για να ενημερωθείς αλλά φαίνεται ότι σε κουράζει το άθλημα.

Αλλά έτσι δεν μαθαίνεις.

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το διάβασα του άρθρο που μου υπέδειξες απλώς δεν το έχω και τόσο πολύ με τα δίκτυα και τα συναφή.

Συνεπώς, για vdsl δεν το βλέπουμε κυρίως γιατί έχουμε συμβόλαιο με την cyta.

Άρα , τι να κάνω;Να πάρω τηλέφωνο την cyta μήπως κάνουν κάτι;Κάτι άλλο που μπορώ να κάνω;

Ξέχασα να πω πως στο ρούτερ μας έχουμε και το τηλέφωνο συνδεδεμένο με ethernet καλώδιο.Μήπως επηρεάζει και αυτό;

Από ότι έκανα έλεγχο στο site της cyta και λέει ότι από τη διεύθυνση μου υπάρχει vdsl κέντρο σε απόσταση 1ος χιλιομέτρου.

Και από ότι κατάλαβα αναβαθμίζεται το adsl σε vdsl με 6 ευρώ παραπάνω.

Δημοσ.

Η Cyta λειτουργεί με voip τηλεφωνία και μάλλον γι' αυτό συνδέεται με αυτό τον τρόπο.

Στους άλλους δεν είναι έτσι η τηλεφωνία.

Δεν καταλαβαίνω γιατί ψάχνεσαι αφού έχεις καλά χαρακτηριστικά (DL 15.888).

Δημοσ.

Μια παρατηρηση: για καποιο λογο διαιρει ο φιλος σε ενα ποστ τα 3,41 mbps με το 8 και κατι βγαζει. Ας εξηγησουμε οτι αλλο Mbps αλλο MB/s. M=10^6 b=bit B=Byte 1B=8bits

Δημοσ.

επειδή μαλλον έχει γίνει λάθος κατανοηση.

Στην εικόνα με τα στατιστικά της γραμμής ο φίλος μάς έχει ταχυτητα 510up και 4000 down.

Το max bandwidth ειναι το μέγιστο που μπορεί να πιάσει η γραμμη ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν συνδέεται εκει πέρα.

έχεις μιλήσει με τον πάροχο μηπως και έχει θέμα η γραμμή η κάτι αλλο;

ποσες τηλεφωνικές πρίζες έχει το σπιτι; εαν εχει παραπάνω απο 1 δοκίμασε σε αλλη το μόντεμ να δεις εαν αλλάζει η ταχύτητα σύνδεσης.

Δημοσ.

καταρχην για τι ταχυτητα πληρωνεις στη cyta για 4 η 24 

και αν εχεις και τηλεφωνο δεν μπορει να βαλει ρουτερ γιατι το τηλεφωνο ειναι voip 

Δημοσ.

Λοιπον,

Το τηλεφωνο συνδεεται με το ρουτερ με ενα μαυρο καλωδιο ιδιο με το Ethernet στην θυρα phone 1.

Makfil δεν νομιζω πως ειναι μια χαρα. Πληρωνω εως 24 και πιανω 3.42 σε κεντρικο σημειο της θεσσαλονικης

Xristara δεν εχω μιλησει αλλα θελω , ομως δεν ξερω τι να τους πω .

Εχω μπερδευτει.

Τα 24 που θεωρητικα πιανω ειναι bit ή megabyte?

Το 3,41 που εχω ειναι bit or megabyte?

Το 4000 που λεει στο down ειναι bit or megabyte?

Xristara θα δω και θα σου πω . παντως νομιζω πως ειναι η μοναδικη πριζα τηλεφωνου στο σπιτι.

Για να καταλαβω ρε παιδια, δικιο δεν εχω που διαμαρτυρομαι ?

Εσεις ολα καλα τα βλεπετε ?

Και λογικα βρηκα ενα κουτι VDSL κοντα στο σπιτι διπλα στο δημαρχειο

Απο μακρια το ειδα και ειναι ιδιο με τις εικονες των αλλων κουτιων

Σας ευχαριστω που ενδιαφερεστε

:)

Edit

Η μοναδικη πριζα ειναι αυτη που ειναι το ρουτερ

Προσεξα κατι . ερχεται ενα καλωδιο απο τον τοιχο και καταληγει στο κουτι- πριζα . εκει ειναθ συνδεδεμενο ενα 3 μετρο καλωδιο και παει στο ρουτερ. Ειναι ολα σωστα; σε σας ετσι ειναι ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...