Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σου φίλε, με 2GB ακόμα ram και μια κάρτα γραφικών όπως είπε το παιδί παραπάνω μεταχειρισμένη θα είσαι μια χαρά. Εγώ με 4GB DDR2, Core 2 Duo E8400 και μια GT 730 4GB μεταχειρισμένη που πήρα το καλοκαίρι παίζω αρκετά παιχνιδάκια σε χαμηλά η μέτρια γραφικά. Πριν μέρες πήρα τον Q9550 μεταχειρισμένο και θα είμαι μια χαρά για αυτά που θέλω. Η κάρτα γραφικών καλή είναι για αυτό που θες και ορισμένα games ακόμα θα στα παίξει αν σε ενδιαφέρει στο μέλλον (σε χαμηλά και μέτρια γραφικά το πολύ).

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

όχι από παιχνίδια μόνο το world of tanks.απλά αν μπορώ να παίζω με καλύτερα γραφικά.

Αυτό είναι σίγουρο εφόσον πας σε καλύτερη κάρτα και προσθέτεις +2GB RAM. 

Δημοσ.

Έναν ΧΕΟΝ θα έβαζα, λίγη μνημούλα, έναν ssd και κάρτα γραφικών να έχει μνήμη GDDR5 και όχι DDR3.

Eχει ήδη 6600, δεν θα δει διαφορά. Δεν μπορεί να βάλει σειρά Χ έτσι και αλλιώς, η μητρική δεν είναι για πολλά.

Δημοσ.

Την R7 αλλά από skroutz που μπορείς να βρεις την αντίστοιχη με 2GB μνήμη αν σε ενδιαφέρει και με λιγότερα χρήματα ή άλλη υλοποίηση πάλι φθηνότερα με 1 ή 2 GB.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω θα ελεγα καμια απο τις 2. Μια GTX750ti μεταχειρισμενη με 80-90ευρω (η καινουρια απο 110), αλλα 2GB RAM και εναν SSD.
Ο SSD θα κανει πολυ μεγαλη διαφορα σε αισθηση σε καθημερινη χρηση οποτε αν το συνολο βγαινει εκτος budget τοτε εναλλακτικα αντι για 750ti παιρνεις μια μεταχειρισμενη GTX460 1GB  με 40-50ευρω και βαζεις και τον SSD.

Δημοσ.

Μητρική μπορώ να αλλάξω σε αυτών τον επεξεργαστή να βαλω μια με ddr3;γιατί οι ddr2 είναι ακριβές και στην ουσία άχρηστες στο μέλλον;και που μπορώ να βρω μεταχειρισμένα πράγματα;

Δημοσ.

Μητρική μπορώ να αλλάξω σε αυτών τον επεξεργαστή να βαλω μια με ddr3;γιατί οι ddr2 είναι ακριβές και στην ουσία άχρηστες στο μέλλον;και που μπορώ να βρω μεταχειρισμένα πράγματα;

Αν είναι να αλλα΄ξεις τα πάντα πάρε νέα πλατφόρμα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...