Προς το περιεχόμενο

Cold Cathode Tubes...ξεπερασμενες?

itasoulas01

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα. Ελεγα να κανω το κουτι μου λιγο πιο ομορφο και να παραγγειλω αυτες http://www.eworld.com.gr/products/details/4095

Θα ηθελα να ρωτησω...

1. Τις θεωρειται ξεπερασμενες πλεον? Σαν ιδεα ενοοω γιατι στο skroutz ειναι το μονο μαγαζι που υπαρχει και εχει τετοια ειδη. Παλιοτερα αυτες ηταν στα πολυ πανω τους!

2. Εχει καποιος εμπειρια απο το συγκεκριμενο μαγαζι που βρισκεται Πατρα.

3. Υπαρχουν ακομη καταστηματα Στουρναρη που εχουν τετοια ειδη? Εχω χρονια να πατησω. Και ρωταω επειδη θα ηθελα να τις παρω ο ιδιος απο το να ερθουν απο Πατρα. Φοβαμαι επειδη ειναι ευθραυστες και μηπως μου ερθουν σπασμενες.

Μην μου πειτε για λεντακια γιατι μου βγαινουν πιο ακριβα αν και γνωριζω τα πλεονεκτηματα τους. Ευχαριστω!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπερα. Ελεγα να κανω το κουτι μου λιγο πιο ομορφο και να παραγγειλω αυτες http://www.eworld.com.gr/products/details/4095

Θα ηθελα να ρωτησω...

1. Τις θεωρειται ξεπερασμενες πλεον? Σαν ιδεα ενοοω γιατι στο skroutz ειναι το μονο μαγαζι που υπαρχει και εχει τετοια ειδη. Παλιοτερα αυτες ηταν στα πολυ πανω τους!

2. Εχει καποιος εμπειρια απο το συγκεκριμενο μαγαζι που βρισκεται Πατρα.

3. Υπαρχουν ακομη καταστηματα Στουρναρη που εχουν τετοια ειδη? Εχω χρονια να πατησω. Και ρωταω επειδη θα ηθελα να τις παρω ο ιδιος απο το να ερθουν απο Πατρα. Φοβαμαι επειδη ειναι ευθραυστες και μηπως μου ερθουν σπασμενες.

Μην μου πειτε για λεντακια γιατι μου βγαινουν πιο ακριβα αν και γνωριζω τα πλεονεκτηματα τους. Ευχαριστω!

Καλύτερα ledοτανία. Είχα παλιά στο κουτί μου τόσο μπλε όσο και κόκκινες, οι οποίες για κάποιο λόγω έφερναν προς το μοβ . Πολύ φως και γενικά μέτριο αποτέλεσμα. Χίλιες φορές led tape

• Like 1

Led tape, με περίπου 20 ευρώ παίρνεις 5-6 μέτρα.

Αποκλείεται να σου βγαίνουν πιο ακριβά (στα ίδια μέτρα) από τις λάμπες.

1)ναι είναι ξεπερασμένες και το αισθητικό αποτέλεσμα που προσφέρουν, μετριότατο.

2)το μαγαζί αυτό θα σε εξυπηρετήσει άμεσα για προϊόντα που έχει διαθέσιμα στο κατάστημα,

αλλά αν θες πιο προσωποποιημένες υπηρεσίες ή κατα παραγγελία εισαγωγή, είναι απο ανεπαρκές

έως απαράδεκτο (όσων αφορά προσωπική εμπειρία).

3)συνήθως οι συσκευασίες από το συγκεκριμένο μαγαζί προστατεύουν επαρκώς το προϊόν.

παρόλαυτα έχε υπόψην σου ότι εκτός από τις λάμπες (που είναι αρκετά ευαίσθητες) μπορεί να 

χαλάσει εύκολα και το τροφοδοτικό τους που παίρνει ρεύμα από το molex.

Πάρε Ledοταινία. 

Το κατάστημα είναι μια χαρά έχω ψωνίσει πάρα πολλές φορές από εκεί. Όσο για τις λάμπες παλιά είχα και εγώ χωρίς προβλήματα αλλά η αλήθεια είναι ότι το αποτέλεσμα της led ταινίας δε συγκρίνεται με τις λάμπες...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...