Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα παιδια ,

ξεκινησα να παρω μια 32αρα για το δωματιο και οπως παντα ειπα γιατι να μην παρω μεγαλυτερη στο σαλονι οποτε ειπα να παω σε 48-50αρα και να παω την 40αρα που εχω τωρα στο δωματιο.

Ηδη υπαρχουσα 40αρα ειναι η samsung UE40H5000 και ειμαι αρκετα ικανοποιημενος.

Οποτε ψαχνω 48-50 ιντσες μεχρι 450 αν ειναι δυνατον!

Χρηση: gaming ps4, ΤV μεσω OTE tv και ταινίες.

Εχω δει την http://www.samsung.com/hk_en/consumer/tv-av/televisions/full-hd-tv/UA48J5100AJXZK

Υ.Γ δεν με ενδιαφερει αν θα ειναι σμαρτ ή 3D.

Eχετε καποια αλλη να τσεκαρω;

Επεξ/σία από Hyphen
Δημοσ.

Πολύ καλή το σμαρτ γρήγορο από το λίγο που πρόλαβα.

Μεγάλη διαφορά είδα στο ps4 σε σχέση με την ue40h5000 που είχα πριν. Τρομερή η διαφορά στα games.

Ταινία δεν είδα ακόμα αλλά ote tv που χαζεψα λίγο είχε και εκεί που διαφορά φαινόταν αμέσως σε σχέση με την παλιά μου

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια υπαρχει κατι που δεν μου αρεσε...

εβαλα fifa 15 ps4 στην νεα τηλεοραση και εχω ενα θεμα που ειναι πολυ σπαστικο...

καθε στημενη φαση πχ φαουλ κορνερ ελευθερο κανει spikes κολλαει σαν να κανει slow motion και μετα ολα τελεια...μεσα στο ματς δεν κολλαει καθολου.

επεισης πριν ξεκινησει το ματς σου βαζει ενα practice test εκει και η παλια και η καινουργια tv κολλαγαν απιστευτα...αλλα η παλια tv (ue40h5000) δεν ειχε κολλησει ποτε μεσα στο παιχνιδι...

καμια ιδεα?????????????????????

Δημοσ.

Στο HDMI που εχεις συνδεσει το PS4 την ωρα που το επιλεγεις απο το source απλα κανε το select χωρις να πατησεις το OK (να ειναι highlighted) και πατα το tools. Στο επεξεργασια τυπου επελεξε το PC η Game.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...