groot Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Φυσικά και έχω καταλάβει. Just an opinion. Τότε κατάλαβες λάθος. Συμφωνώ ότι κανένας δεν γεννιέται να ξέρει. Αλλά όταν κάνεις μία άσκηση μόνο για να την κάνεις και όχι γιατί είτε θέλεις να μάθεις όσα μπορείς περισσότερα είτε γιατί έχεις μεράκι, τότε είναι κρίμα. Ακόμα και εάν η άσκηση δεν τα ζητάει, το να κάνεις παραπάνω πράγματα, εκτός άσκησης και μόνο και μόνο για να μάθεις είτε γιατί έχεις μεράκι, μόνο "εσένα" ωφελεί. Άρα, είχα δίκιο ότι κατάλαβες λάθος;
Dinos_12345 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Συμφωνώ ότι πρέπει να κάνεις μια άσκηση για να μάθεις πράγματα, αλλά αν μια άσκηση σου ζητάει να χρησιμοποιήσεις κάτι συγκεκριμένο και όχι ότι θες εσύ, προσπαθεί να εξετάσει κάτι. Είναι ωραίο να κάνεις παραπάνω και πιο έξυπνα πράγματα σε μια άσκηση αλλά αν βαθμολογείσαι για αυτό, τότε καλύτερα να μην κάνεις "μαγκιές". Για να ζητάει αυτά που ζητάει, πάει να πει ότι βγαίνει έτσι, οπότε αν κάνει έναν δικό του τρόπο, που πιθανόν να του φαίνεται πιο εύκολος, πιο πολλά θα χάσει παρά θα κερδίσει. 2
groot Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Συμφωνώ ότι πρέπει να κάνεις μια άσκηση για να μάθεις πράγματα, αλλά αν μια άσκηση σου ζητάει να χρησιμοποιήσεις κάτι συγκεκριμένο και όχι ότι θες εσύ, προσπαθεί να εξετάσει κάτι. Είναι ωραίο να κάνεις παραπάνω και πιο έξυπνα πράγματα σε μια άσκηση αλλά αν βαθμολογείσαι για αυτό, τότε καλύτερα να μην κάνεις "μαγκιές". Για να ζητάει αυτά που ζητάει, πάει να πει ότι βγαίνει έτσι, οπότε αν κάνει έναν δικό του τρόπο, που πιθανόν να του φαίνεται πιο εύκολος, πιο πολλά θα χάσει παρά θα κερδίσει. Βρε... μαζί σου. Ας κάνει την άσκηση και ας τελειώσει. Αλλά, πέρα από την άσκηση, υπάρχει και το μεράκι να μάθεις ή να κάνεις κάτι το οποίο σου αρέσει. Αυτή την καραμέλα που πιπιλίζουν όσοι έχουν τελειώσει με τις σπουδές και είναι: "να ασχοληθείς μόνος σου". 1
nickname2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Θεμα το κανατε χωρις λογο.Υπαρχει εκτος απο deadline και καποιοι κανονες μεσα στην ασκηση. Οταν τελειωσει οπως πρεπει, στην φτιαχνω και με αναδρομη και με διπλα συνδεδεμενες λιστες και με openGL και οπως θελεις. Αλλα για την ωρα, πρεπει να την φτιαξω και να δουλεψει για να φυγει.Το προσωπικο ενδιαφερον για μαθηση ερχεται μετα απο την υποχρεωση μου να παραδωσω.Εχω εναν πινακα τυπου float. και θελω να παρω την απολυτη τιμη των στοιχειων του και να την εμφανισω.εχω κανει το εξης:sum_Abs_error+= fabs(error);sum_Abs_error ειναι το αθροισμα των απολυτων τιμων τουςfabs() μια συναρτηση που ευχομαι να δουλευει. Πηρα την fabs() επειδη δουλευει για floaterror ο πινακας μου. τυπου float.θελω επισης να παρω το αθροισμα των τετραγωνων του error[]. Εχω κανει το εξης:sum_Sqr_error+= error*error;παω μετα στην printf() και βαζω μεταξυ πολλων αλλων και αυτες τις δυο στηλες printf(".... %.2f %.2f\n",.... fabs(error), error*error);αλλα ρε γμτ αυτα δεν μου τα βγαζει στοιχισμενα!! παιζει τπτ με την fabs ή εχω κανει αλλου πατατα?Η ασκηση ειναι 95% λυμενη, θα με βοηθουσε ομως ενα εμπειρο ματι για καποιο λογικο λαθος ή τπτ αλλοEDIT: problem solved Επεξ/σία 29 Φεβρουαρίου 2016 από nickname2016 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα