Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όσο αφορά την Inalan την θεωρώ απαράδεκτη σαν εταιρεία.Απέχω από την γραμμή τους 200 και κάτι μέτρα. Τους έχω πάρει πάρα πολλά τηλέφωνα και σε όλα μου είπαν ότι θα με ενεργοποιήσουν και να περιμένω. Αυτό είχει διάρκεια από τον Γενάρη έως και σήμερα. Στο τελευταίο τηλέφωνο μου είπαν το εξής: Κύριε δυστυχώς δεν μπορούμε να το κάνουμε. Υπάρχει μόνο μια λύση. Αν μας διαφημίσετε και μας βρείτε 10-15 καινούριες συνδέσεις γύρω από το σπίτι σας τότε θα έρθουμε. Μου θυμίζει λίγο μπακάλικο της ΚαΤούλας που σου λέει φέρε και την μανα σου να ψωνίσει εχουμε ωραία πράγματα. Εκτός από αυτό και με άλλους που μίλησα στην περιοχή που έχουν μιλήσει μαζί τους λένε το ίδιο. Πρόκειται για κάτι ύποπτο. Ακόμα και η κυρία που σηκώνει το τηλέφωνο φαίνεται να μην είναι από Ελλάδα και να είναι σπίτι της και όχι σε κάποιο γραφείο κλπ κλπ. Όπως και να χει το timing ήταν καλό διότι 2-3 μέρες μετά από αυτό ο ΟΤΕ εβαλε VDSL στην περιοχή και αναβάθμισα!

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι ρε εννοειται, κ καθομαι κ κανω διαλογο εγω εδω με τον αλλο για τα αυτονοητα :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...