chipakos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Γαλατσίου κέντρο απέναντι από Γαλαξία στον Πράσινο Σκλαβενίτη. Με πήραν τηλέφωνο από τον ΟΤΕ πριν από κάνα 20ήμερο και μου πρότειναν να βάλω VDSL τώρα που υπάρχει διαθεσιμότητα. Αλλά επειδή έχω 11Mbps με το ADSL μου και είμαι και πολύ σταθερός δεν έβαλα.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Αφησα χτες τα στοιχεια μου στην Ιναλαν, κ με πηραν σημερα το πρωι να μου πουν οτι το Φλεβαρη το πιο πιθανο θα εχουν περασει πανω απο τη Βεικου και απλα περιμενουν αδεια απο το δημο Γαλατσιου. Η κυρια που με καλεσε ακουγοταν σα να ειναι σπιτι της. Μου φαινεται γενικα, λιγο περιεργη φαση, εφοσον ολο το δικτυο το εχει ο ΟΤΕ. Προφανως αυτοι λενε οτι το πηραν απεξω το να ταλλο κτλ. Αλλα 0 διαφημιση σε οπτικες ινες με 27 ευρω το μηνα? Και οποιον ρωτησα ασχετο απο το ινσομνια η αλλο pc forum, δεν εχει καν ακουσει το ονομα.Ειδωμεν.
makfil Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Φαίνεται ότι δεν έχεις κάνει αναζήτηση στο forum με τη λέξη "Inalan". Υπάρχουν ενδιαφέροντα θέματα για την εταιρεία σε άλλα fora και μπορείς να μάθεις πολλά, αν ενδιαφέρεσαι. Πληροφοριακά, ο ΟΤΕ έχει το δίκτυο που εκμεταλλεύεται ο ίδιος και οι άλλοι πάροχοι τηλεφωνίας, adsl, vdsl, ενώ το δίκτυο της Inalan είναι ιδιόκτητο, ανεξάρτητο από το δίκτυο του ΟΤΕ και εκτείνεται μόνο στην περιοχή που φαίνεται στο site.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Εχω κανει απο χτες. Και οπως ειπα, μονο εδω μεσα εχω δει ποστς για αυτη την εταιρια κ πουθενα αλλου κ κανεις δε γνωριζει τπτ για αυτους. Κατι που δεν διαφημιζεται ειναι παντα υποπτο για μενα. Ποσο μαλλον οταν χτυπαει ετσι τον ανταγωνισμο. Και οπως επισης προειπα "το δίκτυο της Inalan είναι ιδιόκτητο, ανεξάρτητο από το δίκτυο του ΟΤΕ". Δεν τους γνωριζει η αγορα αυτους τους ανθρωπους καθολου, διαβαζω απλα σχολια απο διαφορους αγνωστους οπως εσυ σε φορουμ. Χωρις παρεξηγηση, δεν λεω οτι με κοροιδευεις η με κοροιδευουν επουδενι. Απλα ειναι too good to be true ολο αυτο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Μια χαρά true είναι, δεν σε δεσμεύουν με ελάχιστη διάρκεια συμβολαίου, όποτε θες φεύγεις. Απλά η κάλυψη είναι αρκετά μικρή...
makfil Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Εχω κανει απο χτες. Και οπως ειπα, μονο εδω μεσα εχω δει ποστς για αυτη την εταιρια κ πουθενα αλλου κ κανεις δε γνωριζει τπτ για αυτους. Κατι που δεν διαφημιζεται ειναι παντα υποπτο για μενα. Ποσο μαλλον οταν χτυπαει ετσι τον ανταγωνισμο. Και οπως επισης προειπα "το δίκτυο της Inalan είναι ιδιόκτητο, ανεξάρτητο από το δίκτυο του ΟΤΕ". Δεν τους γνωριζει η αγορα αυτους τους ανθρωπους καθολου, διαβαζω απλα σχολια απο διαφορους αγνωστους οπως εσυ σε φορουμ. Χωρις παρεξηγηση, δεν λεω οτι με κοροιδευεις η με κοροιδευουν επουδενι. Απλα ειναι too good to be true ολο αυτο Αφού, λοιπόν, δεν μπορείς να βρεις μόνος σου στοιχεία, διάβασε στις 157 σελίδες ΕΔΩ, που συμμετέχει με απαντήσεις η Inalan, και τις 16 σελίδες ΕΔΩ. Στις τελευταίες σελίδες του 1ου θα βρεις και την αντίδραση της ΤΥ του δήμου Γαλατσίου στα αιτήματα της εταιρείας για άδειες τομών αλλά και τις αντιδράσεις δημοτών, με την παρουσία τους σε δημοτικό συμβούλιο, η οποία είχε αποτέλεσμα την ενημέρωση του δημάρχου και την αλλαγή της πολιτικής στο θέμα αυτό.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δε διαβασες τι λεω? Δεν ειπα οτι δε βρισκω. Ειπα οτι βρισκω ΜΟΝΟ forum threads. Και δε μου λενε απολυτως τπτ. Θα περιμενω να με παρουν οταν ερθει εδω η φαση κ τοτε θα το ψαξω παλι. Θα με ξανακαλεσουν κ θα δω μεχρι τοτε. Τωρα υπο αυτες τις συνθηκες, που δεν γνωριζω κανεναν προσωπικα που οχι να εχει ιναλαν, αλλα ουτε καν να τους ξερει, ειναι no no situation.
makfil Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Αφού λες ότι έχεις διαβάσεις τα νήματα που έδωσα, πρέπει να γνωρίζεις και πόσα μέλη έχουν συνδεθεί, τις εντυπώσεις τους, τις φωτο που ανέβασαν από τις γραμμές στην οικοδομή τους, τα σχόλιά τους κλπ. Όλα αυτά δεν είναι στοιχεία που μπορείς να αξιολογήσεις;
chipakos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Παιδιά δεν είναι σημείο αναφοράς το αν κάποιοι έβαλαν Inalan και είναι ευχαριστημένοι μην ξεχνάτε ότι έτσι ξεκίνησε και η Cyta. Κάποιοι θα είναι ικανοποιημένοι στο φουλ και κάποιοι δεν θα θέλουν να την βάλουν μέσα στο σπίτι τους.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Συγκρίνεις adsl/vdsl με FTTH?
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Παιδιά δεν είναι σημείο αναφοράς το αν κάποιοι έβαλαν Inalan και είναι ευχαριστημένοι μην ξεχνάτε ότι έτσι ξεκίνησε και η Cyta. Κάποιοι θα είναι ικανοποιημένοι στο φουλ και κάποιοι δεν θα θέλουν να την βάλουν μέσα στο σπίτι τους. Aκριβως Γενικα οταν κατι το βρισκεις μονο σε φορουμ σαν κοινο μυστικο, ειναι υποπτο, τι να λεμε τωρα... 0 διαφημιση σε οπτικες ινες? Δηλαδη εχεις το budget για να εχεις αυτη την τεχνολογια αλλα οχι για να διαφημιστεις? Ειναι αστειο αυτο, ή εχουν απαραδεκτο μαρκετινγκ ή ειναι μουφες ολα αυτα. Και δεν ανοιξαν προχτες το μαγαζακι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Καθόλου ακριβώς. Στην Cyta όπως και σε άλλες εταιρίες παίζεις με χαλκό, οπότε ο συγχρονισμός είναι ό,τι να 'ναι. Στην Inalan έχεις οπτική μέχρι το modem/router μέσα στο σπίτι! Τι συγκρίνουμε τώρα, τις βούρτσες με τις άλλες? Έχουν "απαράδεκτο" marketing, λόγο αρκετά μικρής κάλυψης όμως. Για ποιο λόγο να κάτσουν να διαφημιστουν πχ στην τηλεόραση όταν 9/10 που θα παίρνουν τηλέφωνο θα τρώνε άκυρο λόγο μη κάλυψης? Αν ο κάθε εναλλακτικός ISP έκανε ότι κάνει η Inalan σε διάφορες περιοχές, θα είμασταν πολύ καλύτερα τώρα. 1
bill2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 ασε αν μας έφερναν οπτική ίνα θα σταματούσαν και οι τόσες βλάβες
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Καθόλου ακριβώς. Στην Cyta όπως και σε άλλες εταιρίες παίζεις με χαλκό, οπότε ο συγχρονισμός είναι ό,τι να 'ναι. Στην Inalan έχεις οπτική μέχρι το modem/router μέσα στο σπίτι! Τι συγκρίνουμε τώρα, τις βούρτσες με τις άλλες? Τωρα μου λες πως ειτε ο ΟΤΕ το μεγαλυτερο πρωην κρατικο δικτυο ειτε ειναι πισω τεχνολογικα, ειτε ειναι ηλιθιοι κ θα επιτρεψουν σε καποιον να τους παρει την αγορα με μια τεχνολογια που οι ιδιοι δεν κατεχουν. Πορισμα: Αρα η Ιναλαν ειναι χρονια μπροστα απο τον ΟΤΕ σωστα? Μιση τιμη κ 2πλασια ταχυτητα. Και η cyta εκλεισε λογω του χαλκου, ενω αυτοι θα επιζησουν λογω της... βουρτσας. Το χειροτερο ειναι που το λες με σιγουρια ολο αυτο. Ξερεις κατι παραπανω? Πεστο ανοιχτα αμα ειναι. Με επιχειρηματα 0 και "παρε αυτο το λινκ απο το thelab" δε πειθεις Δεν τους αποκλειω, αλλα δυσκολευομαι να πιστεψω πως κατι τετοιο ειναι ευκαιρια κ οχι αλλη μια ευκαιριακη σταρταπ που μολις τελιωσει η επιδοτηση, μη τον ειδατε τον παναη.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δεν είναι πίσω, απλά έχει επιλέξει το FTTC ενώ η Inalan το FTTH. Προφανώς η κάλυψη των 2 αυτών υλοποιήσεων είναι μέρα με νύχτα. Επίσης δεν συγκρίνω με ΟΤΕ αλλά με άλλους εναλλακτικούς. Αυτοί ναι είναι "πίσω" αν σκεφτείς ότι δεν βάζουν το χέρι στην τσέπη για δικό τους "last mile". Η Cyta δεν έκλεισε, απλά βγήκε προς πώληση. Δεν θέλω να σε πείσω, διότι δεν με νοιάζει αν μείνεις γι' άλλα 10 χρόνια με adsl, δικό σου πρόβλημα θα είναι. Έδωσα κάποιο link από το thelab ή άλλο forum/site και δεν το πήρα χαμπάρι? Δεν ξέρω αν έχουν πάρει ΕΣΠΑ, αυτό που έχω διαβάσει στο adslgr είναι ότι έχουν επενδυτές. Τώρα αν δεν πάνε καλά και πουλήσουν την υποδομή τους σε κάποιον μεγάλο, κρίμα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα