Kootoomootoo Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Στο Περιστέρι σε κάποια περιοχή έκανε λιγότερο από 1 μήνα μετά τα σκαψίματα η ενεργοποίηση 1
king2178 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα, βρισκομαι στο Γαλατσι και απέναντι από το σπίτι μου έχει τοποθετηθεί καινούρια καμπινα από τον Ιούλιο. Φαίνεται και στο fttxgr.eu . Επισης και στο site της inalan δείχνει ότι καλύπτεται το οικοδομικο τετράγωνο στο οποίο είναι το σπίτι μου. Παρα ολα αυτα ο ΟΤΕ λέει ότι το VDSL δεν είναι διαθέσιμο ακόμη. Υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε να μάθω ποτέ επιτέλους θα γίνει διαθέσιμο;
makfil Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Ενδεχομένως, να μην έχει ενεργοποιηθεί ακόμη το νέο δίκτυο στην περιοχή. Ο μόνος τρόπος είναι να ρωτάς τον wizard του ΟΤΕ. Αλλά αφού υπάρχει η inalan στην περιοχή γιατί ψάχνεις για vdsl;
king2178 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Ενδεχομένως, να μην έχει ενεργοποιηθεί ακόμη το νέο δίκτυο στην περιοχή. Ο μόνος τρόπος είναι να ρωτάς τον wizard του ΟΤΕ. Αλλά αφού υπάρχει η inalan στην περιοχή γιατί ψάχνεις για vdsl; Έλα ντε. Μόλις σήμερα έκανα αίτηση στην inalan
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Τι ειναι η ιναλαν ? Εδω ακομα τπτ δε καταλαβαινω γτ κανουν τοσο καιρο.
23Optimus Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 χαλαρωστε στο γαλατσι εδω καλα καλα επιανε με το ζορι 5 6 mbs πριν καιρο, φετος ανεβηκε στα 10, προσωπικα εμενα 10 φτανω με download 1 mbs/per.sec ms ping 18-22 δε διαφωνω και πιο γρηγορα αν γινοταν καλο θα ηταν, ας κοιταξουν να φτιαξουν πρωτα τις κατασκευες στα καλωδια τα κεντρικα που τα χαλαει η υγρασια και πρεπει εμεις να κανουμε τους οικοδομους να καλυπτουν αυτα και δεν βρισκουμε λυση στο τελος,και αναθεμα που μπηκα vodafone που δε εδωσε ουτε ρουτερ, δουλευω με 2 ενα ον τελεκομς η οτε οποιο στρωσει καλυτερα το αφηνω, αλλα και τα 2 καποιες φορες πετανε επαννεκινησεις στο ακυρο, γνωριζει κανεις τπτ?
axouu Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 https://postimg.org/image/7ahrv99o7/ 50αρι στην Σύρου στο Γαλάτσι Ζήτησα και να μπω σε fastpath κάτι που έγινε σε μιά μέρα
axouu Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Vodafone έχω και μου δίνει και ο ΟΤΕ διαθεσιμότητα
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Ρε γμτ εγω ειμαι κοντα Γαλατσιου κ Βεικου προς τα πανω κ ακομα τπτ ενω εχει καφαο κτλ εδω κ πολλους μηνες. Και καθε φορα που τσεκαρω online, δεν εχει διαθεσιμοτητα. Μηπως πρεπει να αρχισω τηλεφωνα? Και πειτε μου λιγο καποιος για αυτη την Inalan plz. Δε μου φαινεται legit απο το site.
RalistasHELLAS Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Ρε γμτ εγω ειμαι κοντα Γαλατσιου κ Βεικου προς τα πανω κ ακομα τπτ ενω εχει καφαο κτλ εδω κ πολλους μηνες. Και καθε φορα που τσεκαρω online, δεν εχει διαθεσιμοτητα. Μηπως πρεπει να αρχισω τηλεφωνα? Και πειτε μου λιγο καποιος για αυτη την Inalan plz. Δε μου φαινεται legit απο το site. Καλησπέρα φίλε έχω βάλει inalan σχεδον κάνα μηνα τωρα γαλατσι (βρίσκομαι καραϊσκακι προς παπαφλεσσα) πιανω 95mbps download και upload στην προτείνω με κλειστά τα μάτια αφηνω εδώ ένα άλλο ποστ που είχα απαντήσει και λέω αναλυτικά για την inalan μην τα ξαναγραφω οτι είναι ρώτα με.http://www.insomnia.gr/topic/625957-inalan-οπτικες-ινες/#entry55260094
pano Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Άστα φίλε ραλίστα,εμείς που είμαστε πάνω από τη Βεϊκου έχουμε σκάσει..
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Άστα φίλε ραλίστα,εμείς που είμαστε πάνω από τη Βεϊκου έχουμε σκάσει.. Ναι γαμω.... δε ξερω τι παιζει, λες και μενουμε στην Ανω Ραχουλα πιο κεντρικα Γαλατσι πεθαινεις!! Φιλε ραλιστα, θα τσεκαρω! ευχαριστω για την πληροφορια!
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Τωρα το ειδα... κ για την ωρα ουτε καν Vdsl δεν εχουμε, οχι οπτικες ινες... Εγω κ με 3 να κατεβαζα κ 1 να ανεβαζα θα πεταγα απο χαρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα