Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μενει κανεις κοντα σε Γαλατσιου κ Βεικου κ εχει προσβαση σε vdsl παροχο? Εχουν περασει τοσα χρονια κ οποτε κοιταω για διαθεσιμοτητα, δεν εχω ποτε.. Λες κ μενω σε κανα αγονο νησι wtf.. Μηπως στα site βλεπω κατι λαθος? Ειμαι σε HOL πλεον. Ημουν οτε τα ιδια ομως.

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μενει κανεις κοντα σε Γαλατσιου κ Βεικου κ εχει προσβαση σε vdsl παροχο? Εχουν περασει τοσα χρονια κ οποτε κοιταω για διαθεσιμοτητα, δεν εχω ποτε.. Λες κ μενω σε κανα αγονο νησι wtf.. Μηπως στα site βλεπω κατι λαθος? Ειμαι σε HOL πλεον. Ημουν οτε τα ιδια ομως.

Ίδια περίπτωση και εγώ, προς Πρωτοπαπαδάκη. Θα αυτοκτονήσω με τις ταχύτητες του adsl

Δημοσ.

Αφού βρίσκεσαι στη συγκεκριμένη περιοχή, μελέτησε το χάρτη διαθεσιμότητας της inalan (δίπλα στο τηλέφωνο επικοινωνίας), μήπως είσαι τυχερός και πάρεις από το ιδιόκτητο δίκτυό τους που συνεχώς αναπτύσσεται.

Με μπλε το δίκτυο που λειτουργεί και με κόκκινο αυτό που αναπτύσσεται.

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

απ'ότι κατάλαβα γίνεται χαμός με εργασίες στο Γαλάτσι για εγκατάσταση οπτικών ινών αυτές τις μέρες

Επισκέπτης
Δημοσ.

απ'ότι κατάλαβα γίνεται χαμός με εργασίες στο Γαλάτσι για εγκατάσταση οπτικών ινών αυτές τις μέρες

Ναι ρε χαμος οντως! Επειδη ειμαι λιγο ασχετος, αυτα σχετιζονται με τη vdsl? 

Δημοσ.

Ναι ρε χαμος οντως! Επειδη ειμαι λιγο ασχετος, αυτα σχετιζονται με τη vdsl? 

ναι απ'ότι ξέρω όποιος έχει καινούργιο καφάο στην γειτονιά του έχει την δυνατότητα σε αναβάθμιση vdsl. ας μας διαφωτίσει κάποιος πιο ψαγμένος μιας και ούτε εγώ ξέρω πολλά πράγματα

Δημοσ.

Αφού ολοκληρωθούν οι εργασίες τοποθέτησης των νέων καμπινών, μεταφερθεί το χάλκινο δίκτυο στο νέο και ηλεκτροδοτηθούν οι καμπίνες από τη ΔΕΗ, ο ΟΤΕ προσφέρει διαθεσιμότητα και ταυτόχρονα η Forthnet και η Wind (η Voda δεν δίνει από KV σε όλους τους δήμους, για δικούς της λόγους).

Πρόσφατα, άρχισαν να ενεργοποιούνται καμπίνες στο Περιστέρι και αν διαβάσετε το αντίστοιχο νήμα, θα καταλάβετε τι θα επακολουθήσει και στο δήμο σας.

• Like 1
Δημοσ.

Αφού ολοκληρωθούν οι εργασίες τοποθέτησης των νέων καμπινών, μεταφερθεί το χάλκινο δίκτυο στο νέο και ηλεκτροδοτηθούν οι καμπίνες από τη ΔΕΗ, ο ΟΤΕ προσφέρει διαθεσιμότητα και ταυτόχρονα η Forthnet και η Wind (η Voda δεν δίνει από KV σε όλους τους δήμους, για δικούς της λόγους).

Πρόσφατα, άρχισαν να ενεργοποιούνται καμπίνες στο Περιστέρι και αν διαβάσετε το αντίστοιχο νήμα, θα καταλάβετε τι θα επακολουθήσει και στο δήμο σας.

θέλω να ρωτήσω, ακόμα και σε μία πολυκατοικία του 75 θα έχω την ονομαστική ταχύτητα;

Δημοσ.

Η διάταξη των καμπινών είναι τέτοια που οι συνδρομητές απέχουν το πολύ 200-250μ. από το KV και, επομένως, οι απώλειες με το χάλκινο δίκτυο του ΟΤΕ από το KV έως το χώρο του συνδρομητή είναι πολύ μικρές.

Συμπερασματικά, όταν παίρνεις vdsl από KV, πρακτικά έχεις τις ονομαστικές ταχύτητες του παρόχου.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Ωχ η vodafone δε δινει... παλι θα αλλαζω γμτ.. 

Δημοσ.

Από KV όλες δίνουν είτε γρήγορα είτε αργά θα δώσουν, ωστόσο για τις καμπίνες που έχουν μπει μπορείτε να τις δείτε και στο fttxgr.eu/map

Δημοσ.

Το site αυτό ενημερώνεται και από όσους έχουν πλήρη στοιχεία της καμπίνας (απαραίτητα φωτο, αριθμός, ακριβής θέση) και είναι ελλειπές σε πολλούς δήμους της Αττικής (πολλοί συμφορουμίτες, όπως εγώ, έχουν στοιχεία για καμπίνες σε αρκετούς δήμους αλλά χωρίς φωτο και δεν μπορούν να τις καταχωρίσουν),

Επισκέπτης
Δημοσ.

Σε ποσο καιρο πιστευετε μπορει να εχουμε vdsl στην περιοχη? Δεδομενου οτι εσκαψαν αυτες τις μερες.

Δημοσ.

Πριν από  χρόνια, ο ΟΤΕ ενεργοποιούσε το νέο δίκτυο στους 9-12 μήνες από την ολοκλήρωση των εργασιών (σ' αυτό συντελούσε και η αργοπορημένη άδεια της ΕΕΤΤ για τα τιμολόγια).

Στο τελευταίο έργο του Περιστερίου αποδείχτηκε ότι η κατάσταση άλλαξε σημαντικά και σε πολλές περιπτώσεις ενεργοποιήθηκαν καμπίνες ενώ δεν έχει τελειώσει ακόμη το συνολικό έργο και το σημαντικό είναι ότι από τις καμπίνες αυτές δίνουν vdsl και οι υπόλοιποι δύο πάροχοι (Forthnet + Wind). 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...