Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα θα ηθελα να αγορασω ταμπλετ για τα γεννεθλια του αδερφου μου που ειναι 8 χρονων γιατι παιρνει το κινητο της μανας μου συνεχεια να παιζει :P

Το θελει μονο για παιχνιδια δεν θελω να ειναι πολυ ακριβω αλλα ουτε να κολλαει.
Οσο πιο φθηνο αλλα αξιοπιστο γινεται, δεν με νοιαζει να ειναι μαρκας προτιμω κανενα φθηνο κινεζικο και προτιμω απο εξωτερικο για να βγει πιο φθηνο.
Ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

Ευχαριστω ξεχασα να πω οτι προτιμω 10 ή 8 ιντσες εκτος και αν ειναι πολυ περισσοτερα τα λεφτα.
Επισης επειδη δεν εχω ιδεα αυτο π μ εστειλες θα παιζει καλα τα παιχνιδια γιατι ειχα την εντιπωση οτι θα πρεπε να εχει τουλαχιστον 2gb ram.

Ευχαριστω

Δημοσ.

Για να θελει να παιζει παιχνιδια αρα θα πρεπει να βρει ενα με μεγαλη μπαταρια.

Και ναι εχεις δικιο τουλαχιστων τα 2gb ram ειναι απαραιτητα για παιχνιδια.

Στα 145.50€ περιπου σου λεω το Cube Talk 9X που εχει και 10000 mAh μπαταρια.

http://m.geekbuying.com/item/Cube-Talk-9X-U65GT-3G-Phablet-Android-4-4-9-7-Inch-2GB-16GB-MTK8392-Octa-Core-1-7GHz-Phone-Call-Tablet-PC-10000mAh-Battery-IPS-2048-1536-GPS---White-329729.html

Θετικά

Οκταπύρηνη CPU

Οθόνη 2Κ

Πολύ λεπτό

Μεγάλη αυτονομία

Καθαρό Android

Υποδοχή για MicroSIM

Αρνητικά

Μεγάλοι χρόνοι φόρτισης

Λίγο βαρύ

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ.
Το κινητο της μανας μου που το παιρνει ο μικρος και παιζει ειναι το doogee x5 pro και δεν εχει καποιο  προβλημα οποτε φανταζομαι με το δευτερο που μου εδειξες θα ειναι ενταξει.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

γνωριζεις αν ερχεται ρουταρισμενο η οχι; ειναι δοκιμασμενο το συγκεκριμενο; αξιζει; με τετοια τιμη δεν παιρνεις τιποτα απο εδω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...