Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα εχω μια απορια,

εχω ενα ρουτερ της netgear σαν βασικο αλλα το σημα του δεν καλυπτει καλα ολα τα δωματια του σπιτιου καθως ειναι δυοροφο, επισης μου περισευει ενα thomson TG585v7. μηπως ξερει καποιος αμα μπορω το δευτερο ρουτερ να το κανω να δουλευει σαν repeater αλλα ασυρματα; 

Δημοσ.

η απαντηση ειναι οχι.το v7 εχει wds για να παιξει σαν repeater αλλα δεν προκειται να παιξει αναμεσα σε διαφορετικης εταιρειας ρουτερ οπως και δεν παιζει με wpa.μετα βιας παιζει και πολλες φορες οχι σωστα αναμεσα σε δυο ακριβως ιδια ρουτερ ιδια μαρκα ιδιο μοντελο ιδιο firmware.

αν τα συνδεσεις με καλωδιο και το κανεις access point τοτε ναι δεν υπαρχει θεμα.ή αν βαλεις powerline και μετα βαλεις πανω το thomson στο Powerline.τωρα αν εχει και το Netgear wds και θες να βαλεις το δικτυο σου με wep και να το δοκιμασεις εκει παμε αλλου.επισης σε καποια thomson το wds γινεται μονο απο telnet.για το v7 νομιζω οτι στην εκδοση firmware 7.x.x.x γινεται μεσα απο interface και απο telnet αλλα απο την εκδοση 8 και μετα του firmware μονο απο cli.υπαρχουν οι εντολες αλλα δεν αξιζει και κατα 99 τις 100 δεν θα παιξει.και ναι καλο ειναι το thomson να ειναι με version firmware 8  και οχι με την 7 που ειναι παλια.

thomson v7 = 8.2.7.7 σε firmware forthnet και 8.2.6.5 σε firmware generic

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...