Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, επειδή ενδιαφέρομαι να βάλω 30ρα VDSL του ΟΤΕ κοντά στην Αγίας Σοφιάς στο ύψος της Αγίας Φωτεινής στη Νέα Σμύρνη. Είμαι ήδη κάτοχος 24ρας και είμαι στα 13-14 περίπου. Είμαι 100μ από το καφαο και περίπου 500-600μ από το κέντρο της Νέας Σμύρνης στην πλατεία . Μήπως γνωρίζετε αν όντως θα συγχρονιζω στα 30;

Ευχαριστώ

• Like 1
Δημοσ.

λογικα ναι αλλα αν το πειραξεις υπαρχει το θεμα το τηλεφωνο σου να γινει voip

λογικα ναι αλλα αν το πειραξεις υπαρχει το θεμα το τηλεφωνο σου να γινει voip

να γίνει voip γιατί; Αναγράφεται πουθενά ;
Δημοσ.

ΗΔΗ η cyta η vodafone στα επαγγελματικα και στα οικιακα ο οτε και η forthnet αν θελησεις 2 αριθμο στο εξωτερικο ολοι voip εχουν κσνεις δεν εχει voip

Δημοσ.

ΗΔΗ η cyta η vodafone στα επαγγελματικα και στα οικιακα ο οτε και η forthnet αν θελησεις 2 αριθμο στο εξωτερικο ολοι voip εχουν κσνεις δεν εχει voip

όποτε το μόνο αρνητικό ειναι όταν δεν έχω Ίντερνετ και ρεύμα δεν θα εχω τηλέφωνο
Δημοσ.

όποτε το μόνο αρνητικό ειναι όταν δεν έχω Ίντερνετ και ρεύμα δεν θα εχω τηλέφωνο

Εκτος αν έχεις ενα UPS και βαλεις πανω το ρουτερ :)

Δημοσ.

Tο αργότερο εντός 3 χρόνων τα πάντα θα είναι voip από τον οτε ώστε να υλοποιηθεί στο deadline ο στόχος της dt για το "All-IP Europe" σύμφωνα και με την Claudia Nemat.

Δημοσ.

Τελικά όλα καλα ,συγχρονίζει 29.9 ,στο ftp του OTE βλέπω 30 σε download,σε speedtest και torrent στα 27. Με εθερνετ πάντα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...