The_Winner Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα,Χρόνια πελάτης της Wind (απο εποχή tellas) ειχα ADSL στην περιοχή της Πεύκης με τραγικές ταχύτητες(ολοι στην Πεύκη με ADSL ανεξαρτητου παροχου ,ξέρουν) . Μας εκαναν κλήση από την wind Και μας εκαναν προσφορά για 50αρα VDSL με χρέωση + 6 ευρω το μήνα για ενα 6μηνο, είπα να το δοκιμάσω μιας και εχω δεί σε όλη την Πεύκη σε κάθε τετράγωνο καινούργια KV που απ οτι ειχα μάθει προορίζονταν για VDSL και μόνο.Μας έδωσαν εξοπλισμό Zyxel VMG1312-B10D , και όταν ενεργοποιήθηκε το VDSL τα σύνδεσα όλα κανονικά αλλα οι ταχύτητες ήταν ίδιες με πριν με μόνη αύξηση στο upload, το γραγικό είναι οτι το router κλειδωνει - συγχρίνιζει ΠΑΝΤΑ στα 49.999 .. Κανω κατευθείαν κλήση μου λένε να πω στο ftp του ntua και να κατεβασω 6 μεγάλα αρχεία, κατέβαζε με 200-300 kb/s το κάθε αρχείο και είπαν οτι αυτά ειναι ταχύτητες adsl το δήλωσαν βλάβη , το πρωι της επόμενης μερας εκανα ενα speedtest στα γρήγορα και χτυπαγε 30+ και λεω τι εγινε εφτιαξε? Ηρθε τεχνικός μέτρησε απο την πολυκατικοία μεχρι το router και ειπε οτι ολα ειναι οκ ! Εσβησε και το ADSL profile απο το router και ειπε οτι κατεβάζει με 5mb/s απο το ftp της nvidia (εγω ημουν στην δουλεια)Το λοιπον ,απο τοτε τα μεγιστα που βλεπω στα speedtest.net ειναι μεταξυ 25-30 και οχι παντα , καποιες φορες μπορει να βγαλει και 15, το Upload ειναι σταθερο στο 5 απο την πρωτη μερα, απο το ftp του ntua κατεβαζω με 2-3mb/s μεγαλο αρχείο και το router παντα συγχρονιζει στα 49,9...Τι μπορώ να κανω?
jkoukos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Υποψιάζομαι ότι δοκιμάζεις με ασύρματη σύνδεση. Κάνε τις δοκιμές ενσύρματα και βλέπουμε.
The_Winner Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Και με ethernet καλώδιο στο speedtest.net εχω ακριβως τα ιδια αποτελεσματααντιθετα με ethernet απο ftp ntua κατεβαζει με 3-4.2mb/s
jkoukos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 To πραγματικό κατέβασμα σ' ενδιαφέρει (από γρήγορο ftp) και όχι τα on-lIne τεστ, που πολλές φορές είναι αναξιόπιστα.
me3ikan Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 ΜΗΝ δοκιμάζεις ασύρματα. Τα περισσοτερα ρούτερ των παροχών δεν πιάνουν πάνω από 15-25 mbps στο WiFi
SlackulatoR Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 ΜΗΝ δοκιμάζεις ασύρματα. Τα περισσοτερα ρούτερ των παροχών δεν πιάνουν πάνω από 15-25 mbps στο WiFi Εμένα πάντως το ZTE σε 40mhz band width αντί για 20mhz πιάνει 30mbps στο ίδιο δωμάτιο ενώ με 20mhz 15mbps, οπότε όσοι χρησιμοποιείται wireless συσκευές ίσως αξίζει να δείτε στις ρυθμίσεις την συγκεκριμένη επιλογή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα