Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα σε ολους. Πριν απο 10 μερες αναβαθμισα την συνδεση adsl σε vdsl παροχος wind. Απο τοτε εχω 100%packet loss στο xbox.Ακολουθησα καποια βηματα που βρηκα στο xboxsupport για επιλυση του προβληματος, τα οποια οδηγουν σε επανεκινηση του ρουτερ κτλ, αλλα δεν διορθωθηκε. Τα πρωτα 2-3 λεπτα εχω 0% packet loss με latency 220ms~!!!. Μετα παμε παλι 100%packet loss. Τα στοιχεια απο την μετρηση του xbox ειναι τα εξης
Download speed 38,6
Upload 4,6
Packet loss 100%
Latency ---
Μετρηση συνδεσης σε pc
Download 45,5
Upload 4.8
Ping 18ms
Οσο ειχα την adsl δεν αντιμετωπισα ποτε τετοιο προβλημα αν κ οι ταχυτητες ηταν τραγικες.
Υπαρχει περιπτωση να γινετε κατι με το καινουριο ρουτερ? Το μοντελο ειναι
Zyxel VMG1312-B10D

Επεξ/σία από the greek
Δημοσ.

Το Latency εμένα σε adsl2 είναι 208, μην σε νοιάζει όμως αυτό.   Το packet loss είναι σοβαρό, να πάρεις το πάροχο μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα.  Είχα κάποτε packet loss γύρω στο 4 με 8%,   αλλάζοντας κανάλι όμως έφτιαξε. Δοκίμασε το και εσύ.

Δημοσ.

Μόνος σου.   Μπές στη σελίδα του router και άλλαξε το.    Αλλά πάρε τηλέφωνο την τεχνική υποστήριξη της wind, θα σε βοηθήσουν.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επανερχομαι στο θεμα μετα απο αρκετες μερες κ αρκετη ταλαιπωρια με τα καθημερινα τηλ που ειχα στο τεχνικο τμημα της wind. Το προβλημα ακομα δεν εχει επιλυθει. Δεν ξερω πλεον πιυ να απευθυνθω κ πως θα το λυσω. Στο τεχνικο τμημα της wind οι μισοι που μιλησα δεν καταλαβαιναν το "packet loss" ,οι αλλοι μου λεγαν οτι φταινε οι κονσολες κ ολοι βρηκαν τη γραμμη μου σταθερη σε ελεγχους που κανανε.Καποιος φιλος σε προηγουμενο μυνημα μου προτεινε να αλλαξω καναλι αλλα το συγκεκριμενο βοηθαει μονο στην ασυρματη συνδεση οποτε δεν βοηθησε στο προβλημα μου καθως το packet loss παραμενει 100% κ με ασυρματη κ με ενσυρματη συνδεση του χβοχ... Στον υπολογιστη το packet loss κυμενεται απο 0% εως 25%. Χτες βρηκαν οτι δεν συγχρονιζει σωστα το ρουτερ...καναμε καποιες ενεργειες κ σημερα δειχνει να δουλευει καλα αλλα το packet loss παραμενει. Μου ειπαν οτι θα μου ανοιξουν κ fast path μεσα στη μερα μπας κ διορθωθει το προβλημα. Οποτε αναμενω κ παλι κ βλεπουμε...Σε περιπτωση που δεν γινει κ παλι τιποτα τι προτεινετε ρε παιδια??? Να ζητησω αλλαγη του μοντεμ μπας κ εχει φαει φρικη κ προερχεται απο εκει το προβλημα???

Παραθετω κ τις μετρησεις απο το μοντεμ

Upstream Downstream

Line rate 5,016mbps 50.095mbps

Actual net data rate 4,996mbps 49,998mbps

Trellis coding on on

Snr margin 30,0db 22,1db

Actual delay 0ms 10ms

Transmit power -5,3dbm 13dbm

Receive power -13,3dbm 3,4dbm

Actual inp 0.0symbols 4.0symbols

Total attenuation 8,5db 9,7db

Attainable data net rate 37,064mbps 106.477mbps

Αν καποιος βλεπει κατι που δεν παει καλα ας αφησει σχολιο γιατι δεν το κατεχω κ πολυ κ με τις συγκεκριμενες μετρησεις

Δημοσ.

Καλησπέρα 

Έχεις δοκιμάσει το ρούτερ μονο του στη πριζα χωρις τηλεφωνα και δοκιμασες να αλλαξεις το καλωδιο απο το router sto xbox 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα 

Έχεις δοκιμάσει το ρούτερ μονο του στη πριζα χωρις τηλεφωνα και δοκιμασες να αλλαξεις το καλωδιο απο το router sto xbox 

ναι φιλε μου ...

Επεξ/σία από the greek

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...