andreas1gr Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 2 ώρες πριν, Sart1995 είπε Παιδιά και εγώ έχω παραγγειλει Δεκέμβριο και στο τρακινγκ μ λέει ITEM PRESENTED TO IMPORT CUSTOMS τι σημαίνει; Περιμένει λογικά να μπει στο τελωνείο...
LouisStefanou Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Έκανα αγορά από το light in the box ένα ποδηλατικό κολάν για 32€ στις 8/12/2020. Μετά από αλλεπάλληλες ειδοποιήσεις για καθυστέρηση τελικά με ενημέρωσαν ότι το πακέτο επεστράφη στον αποστολέα λόγω μη παραλαβής. Εννοείται ότι ουδέποτε υπήρξε ειδοποίηση για παραλαβή. Η όλη υπόθεση είναι μάλλον απάτη. Μακρυά. 1
Maroylaki Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Παράγγειλα Led και Λαμπάκια για τα χριστούγεννα τέλος νοεμβριου του 2020 πιστεύοντας οτι θα έρθουν σε κανα μηνα και ηρθαν σε 2μιση μήνες και το χειρότερο ειναι ότι πλήρωσα εκτελωνισμό γιατι απο κινα τα περνάνε ολανδία και μετα στην ελλάδα πλήρωσα τον εκτελωνισμό 25 ευρώ!!!!!Μου βγηκαν τα led πανάκριβα καλυτερα να πηγαινα στα jumbo!!!!!!Mακριά!!! Στις 13/3/2021 στις 12:28 ΜΜ, LouisStefanou είπε Έκανα αγορά από το light in the box ένα ποδηλατικό κολάν για 32€ στις 8/12/2020. Μετά από αλλεπάλληλες ειδοποιήσεις για καθυστέρηση τελικά με ενημέρωσαν ότι το πακέτο επεστράφη στον αποστολέα λόγω μη παραλαβής. Εννοείται ότι ουδέποτε υπήρξε ειδοποίηση για παραλαβή. Η όλη υπόθεση είναι μάλλον απάτη. Μακρυά. Τα λεφτά σας τα πήρατε πίσω??
Samothrax Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Παίδες καλησπέρα, εγώ δεν έχω ξαναπαραγγείλει από έξω. Η μάνα μου με έκανε να το κάνω, έκανα λογαριασμό στο paypal που το σκεφτόμουν χρόνια, για να παραγγείλουμε ένα φόρεμα που είδε και ξετρελάθηκε (το ξεμώραμα) στο lightinthebox... Κάναμε την παραγγελία 28/4, 2/5 (πολύ καλά) ξεκίνησε η αποστολή, η κατάσταση που μου δίνει τώρα είναι ότι βρίσκεται σε τοπικό κούριερ. Αυτό θεωρητικά σημαίνει, ότι έχει έρθει Ελλάδα και είναι στα ΕΛΤΑ, πότε να περιμένω παράδοση. Υπάρχει τρόπος να το ελέγξω εντός Ελλάδας; Όποτε με ρωτάει η μάνα μου (καθημερινά), που είναι το φόρεμα γιατί αργεί; Της απαντάω ήθελες φόρεμα από Κίνα τώρα θα περιμένεις, παρακάλα τώρα μόνο να σε κάνει και περίμενε...
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 20 ώρες πριν, Samothrax είπε Τώρα εμφανίστηκε Θεσσαλονίκη... Αργεί λίγο, αλλά θα το παραλάβετε. Μην ανησυχείς.
Samothrax Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Εγώ νόμιζα, ότι θα παραλάβω από ΕΛΤΑ, τελικά χθες παρέλαβα από ACS μάλλον μέσω DHL; Εν τω μεταξύ χθες το πρωί μου ήρθε email από το lightinthebox, στα "ελληνικά" ότι ειδοποιήθηκαν από τον μεταφορέα ότι δεν παρέλαβα ακόμη καιαν δεν παραλάβω μέχρι 22/5 θα επιστραφεί πίσω το πακέτο, χωρίς δυνατότητα επιστροφής χρημάτων (μέχρι ενός σημείου λογικό). Τελικά μου φαίνεται καλή εταιρεία, σχετικά γρήγορα παραλάβαμε, αλλά δεν νομίζω να το ξανακάνω. Όσο για το προϊόν και την μάνα μου, της έκανε (ευτυχώς), αλλά δεν της άρεσε και τόσο το ύφασμα... Επεξ/σία 18 Μαΐου 2022 από Samothrax
dsd1234 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Παρηγγειλα πουλοβερ και ηταν πολυεστερ για πεταμα μακρυα Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2023 από dsd1234
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 16 ώρες πριν, dsd1234 είπε Παρηγγειλα πουλοβερ και ηταν πολυεστερ για πεταμα μακρυα Γράφουν το υλικό στο κάθε ρούχο.
dsd12345 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 20/8/2023 στις 7:58 ΜΜ, dsd1234 είπε Ο σχεδιαστης εικονας κανει καταπληκτικη δουλεια επειδη το παρελαβα αλλιως η εικονα αλλιως ειναι Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2023 από dsd12345
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα