Προς το περιεχόμενο

αγορα απο lightinthebox

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκτός απροόπτου είναι ΟΚ, έχει παραγγείλει και η δική μου θεία από εκεί και παρέλαβε κανονικά. Μάλιστα για κάτι που χρειάστηκε και έστειλε εμαιλ με ερώτηση στα ελληνικά της απάντησαν εντός μιας ώρας επίσης στα ελληνικά!

Δημοσ.

Γνωρίζω από 3 φίλες μου που έχουν παραγγείλει αρκετές φορές από το συγκεκριμένο site ότι τους έχουν έρθει κανονικά τα πάντα και ότι διαθέτουν και ταχύτατο support.

Μοναδικό μειονέκτημα ότι πολλά από τα πράγματα δεν είναι άμεσα διαθέσιμα (κάτι που δεν διευκρινίζεται στο site - αν δεν κάνω λάθος), οπότε από την ώρα που θα γίνει η παραγγελία ίσως χρειαστούν μερικές μέρες μέχρι να γίνει η συλλογή των πραγμάτων και τελικά η αποστολή, ενώ επίσης και η παράδοση αργεί πάρα πολύ, οπότε αν δεν έχεις tracking number (νομίζω ότι το πληρώνεις έξτρα), τότε είναι κάπως αγχωτικό να μην ξέρεις που είναι το δέμα σου π.χ. μετά από 30-40 μέρες, αλλά όπως έγραψα και στην αρχή, δεν έχει τύχει στις φίλες μου να μην παραλάβουν κάτι μέχρι στιγμής.

Οπότε, αν έχει υπομονή η θεία σου, λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα.

• Like 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
  • 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Το μαγαζί είναι μεγαλη απάτη.

Δεν εχει support αν θες να ακυρώσεις κάτι και τα προιόντα που δείχνουν στις φωτογραφίες δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Έκανα 2 παραγγελίες. Στην πρώτη, παράγγειλα 1 δερμάτινο μπουφάν και μού ήρθε μετά από 2 μήνες ένα υφασμάτινο αθλιο. 

την επόμενη μέρα ξανά παράγγειλα σαν χαζός... αντι να περημένω πως θα πάει η πρώτη, 1 φόρεμα για την μητέρα μου.

Το πείρα μικρότερο νούμερο και άνοιξα ticket μετά από 10 λεπτά να μου την ακυρώσουν την παραγγελία και να την ξανακάνω.

Την επόμενη ημέρα το απέστειλαν και μου απαντήσαν ότι τώρα είναι αργά και να το κρατήσω γιατί τα έξοδα επιστροφής είναι περισότερα απο το φόρεμα.

Στα email που τους στέλνω δεν απαντάνε.

Πήγα να γράψω κριτική στο προιόν στην σελίδα τους και μου την έσβησαν.

Από ότι είδα σε πολλά site ο κόσμος έχει παράπονα από αυτό το κατάστημα 

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα.

Από αυτό το site  έχω παραγγείλει 3 φορές και έχω ακυρώσει μια.

Η πρώτη παραγγελία ήρθε κανονικά εντός των χρόνων που μου περιέγραψαν στους τρόπους αποστολής.

Τη δεύτερη παραγγελία την ακύρωσα. Είχα πληρώσει μεπιστωτική καρτα, χωρίς paypal και μου επέστρεψαν τα χρήματα μέσα σε ένα μήνα ακριβώς όπως μου είπαν μέχρι και το τελευταίο cents.

Την τρίτη φορά παρέλαβα κανονικά και είχα χρέωση στο τελωνείο γιατί την οποία με αποζημίωσαν 100% μόλις τους έδειξα την απόδειξη και αφού είχα πληρώσει όλες τις πιθανά ασφάλιστρα.

Την τέταρτη την περιμένω τώρα.

Προς christos_pe:

Είχα την ακριβώς αντίθετη εμπειρία.

Παρήγγειλα φόρεμα σε μέτρα δικά μου και μου ήρθε ακριβώς. Ακολούθησα τη δική τους μεζούρα για να γράψω διαστάσεις και το χρώμα και η ποιότητα ήταν ακριβώς ότι γράφουν.

Μάλλον κάτι λάθος θα είχες κάνει, ή θα έτυχες στην περίπτωση.

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 17/3/2018 στις 11:49 ΜΜ, Alex the Butcher είπε

Ξέρετε αν κάνουν τριγωνικές αποστολές τύπου Banggood ή Gearbest? Από τιμές μου φαίνονται μέτριες προς ελαφρά τσιμπημένες σε σχέση με Ebay

Δεν γνωριζω αλλα δεν νομιζω οτι εχει καποια "αξια" το κινεζικο παραστατικο που ειναι αποφορολογημενο.... Ετσι και αλλιως πουλαει λιανικη δεν μπορεις να προβλεψεις αποθεμα βασει χρονων παραδοσης... Τι νοημα εχει... Παρε το τιμολογιακι και αφου πληρωσεις φορο για εμπορευμα βαλε οτι καπελο θες και πουλα το. Παντως για να μη υποθετεις, στο customer service section σου απαντουν στα παντα

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Έχω κάνει μια παραγγελία για μηχανή τατουάζ για προπόνηση πριν 1 μηνα, η παράδοση λέει 10-15 εργάσιμες μέρες αλλά τίποτα τα λεφτά δε έχουν επιστραφεί (πιστωτική) και τα μύνηματα μου δεν απαιτούνται, τι μπορώ να κάνω στην περίπτωση μου;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, alxSTEF είπε

Έχω κάνει μια παραγγελία για μηχανή τατουάζ για προπόνηση πριν 1 μηνα, η παράδοση λέει 10-15 εργάσιμες μέρες αλλά τίποτα τα λεφτά δε έχουν επιστραφεί (πιστωτική) και τα μύνηματα μου δεν απαιτούνται, τι μπορώ να κάνω στην περίπτωση μου;

Έχεις tracking number?

με πιστωτικη?δεν εκανες την παραγγελία με paypal?

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

ΑΠΑΙΣΙΑ! Δεν ανταποκρίνεται η ποιότητα στην εικόνα. Είναι συνθετικά και άκομψα. Επίσης, δεν ενημερώνεσαι για το γεγονός ότι πρέπει να πληρώσεις 30% επιπλέον στο ταχυδρομείο. 

• Thanks 1
  • 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Πως βλέπω που είναι το προϊόν μου γιατί έχω παραγγείλει 1 Δεκεμβρίου και ακόμα δε μου ‘χει έρθει και δεν λεει tracked 

Και σε ποιο ταχυδρομείο θα ερθει στα ΕΛΤΑ;;;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vaggelis_bmx είπε

Πως βλέπω που είναι το προϊόν μου γιατί έχω παραγγείλει 1 Δεκεμβρίου και ακόμα δε μου ‘χει έρθει και δεν λεει tracked 

Και σε ποιο ταχυδρομείο θα ερθει στα ΕΛΤΑ;;;

Όταν χρονιάρες μέρες και συγκεκριμένα μετα την BF αγοράζεις από ΚΙΝΑ και χωρίς να είναι συστημένο, δεν δικαιούσαι ακόμα να ανησυχείς…

Θα πρέπει απλά να περιμένεις… 2-3 μήνες…

Ναι θα έρθει με ΕΛΤΑ.

Στις 17/6/2020 στις 1:40 ΜΜ, MilaRita είπε

Επίσης, δεν ενημερώνεσαι για το γεγονός ότι πρέπει να πληρώσεις 30% επιπλέον στο ταχυδρομείο. 

Συγγνώμη αλλά σύμφωνα με την δική σου λογική, πρέπει το κατάστημα που βρίσκετε στην άλλη άκρη του κόσμου να καθίσει να σε ενημερώσει εσένα για τους Νόμους της χώρας σου;;;;;;

Είπαμε βρε παιδιά να γκρινιάζουμε για λογικά πράγματα, αλλά να μην λέμε ότι μας κατέβει…

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...