ADHD Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Αν δεν παιζεις competitive fps δεν μπορεις να ξεχωρίσεις τον cheater εκτος αν ειναι τιποτα εντελως blatant spinbots/ragehackers κτλπ, μπες csgo arena και θα καλέσεις admin για cheats σίγουρα.
Anuminas Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 έχεις παίξει 3 ώρες σύνολο και πιστεύεις ότι έχεις αντικειμενική άποψη; ε όχι κάνεις λάθος. μια δε σου αρέσει το early access, μια τα γραφικά, μια βρίσκεις unbalanced τα όπλα, κράζεις το strafejump και λες στο review σου "This game is full of hackers.". ξαναλέω μέσα σε 3 ώρες. περισσότερες ώρες ξόδεψες για να γράψεις τα post σου. σεβαστή η άποψη σου, καταλάβαμε όλοι οτί δεν σου αρέσει το game. δεν χρειάζεται να μας το λες κάθε φορά που θα μπαίνεις να παίζεις. και τέλειο να ταν δηλαδή θα μας έλεγες για το strafejump και τα όπλα. αυτό είναι το gameplay του και δε θα αλλάξει. και μένα δε μαρέσει το gameplay του ow και του r6 siege δεν μπαίνω να τα θάβω στα forum. λίγο να σε ενδιέφερε θα ήξερες σε τι κοινό απευθύνεται, γιατί έχει strafejump, ότι το hardware id ban ισχύει (το σχολιασες με ειρωνεια) και content update θα μπει στο μέλλον βάση roadmap. χαίρομαι που το κανες unistall κ ποτε ξανα install. θλίβομαι που ξεπέρασες τις 2 ώρες και χάθηκε το refund rip 15e 1 1
xtrmsnpr Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, ADHD είπε Αν δεν παιζεις competitive fps δεν μπορεις να ξεχωρίσεις τον cheater εκτος αν ειναι τιποτα εντελως blatant spinbots/ragehackers κτλπ, μπες csgo arena και θα καλέσεις admin για cheats σίγουρα. Δεν παίζω πρώτη φορά παιχνίδια,όπως και ο καθένας.. το μάτι μου δεν είναι απαίδευτο. Σιγά μην πρέπει να είμαστε και ντεντέκτιβς για να βρουμε τους χακερς. Ο άλλος χτες μπροστά μου στεκόταν και πυροβολούσε HS όλη την ώρα χωρίς να κουνιέται..τώρα θα μάθω να τους ξεχωρίζω; 2
ADHD Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Οπως σου ειπα πιστευω οτι αν δεν εχεις καποια εμπειρια απο ενα συγκεκριμενο παιχνιδι δεν μπορεις ποτε να είσαι σιγουρος(ακομα και να εχεις καμια φορα τα κρυβουν πολυ καλα), ναι δεν διαφώνησα οτι ο συγκεκριμενος που συνάντησες ηταν blatant το ειπα κιολας "εκτος απο" αλλα ευκολα θα μπορουσες να πεις το ιδιο και για καποιον αλλο ο οποιος ειναι απλα πολυ καλος αν δεν γνωριζεις το game πολυ καλα. Δεν μπορω να καταλαβω που διαφώνησες τοσο πολυ. Ουτε εμενα μου αρεσει το παιχνιδι αλλα για αλλους λογους(servers κτλπ) απλα θεωρω αδικη την κριτική για full of hackers τουλάχιστον ακόμα για αυτο ειπα και αυτη τη διαφορετική αποψη η οποια φανηκε να σε ενόχλησε αρκετά. 2
xtrmsnpr Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, ADHD είπε Οπως σου ειπα πιστευω οτι αν δεν εχεις καποια εμπειρια απο ενα συγκεκριμενο παιχνιδι δεν μπορεις ποτε να είσαι σιγουρος(ακομα και να εχεις καμια φορα τα κρυβουν πολυ καλα), ναι δεν διαφώνησα οτι ο συγκεκριμενος που συνάντησες ηταν blatant το ειπα κιολας "εκτος απο" αλλα ευκολα θα μπορουσες να πεις το ιδιο και για καποιον αλλο ο οποιος ειναι απλα πολυ καλος αν δεν γνωριζεις το game πολυ καλα. Δεν μπορω να καταλαβω που διαφώνησες τοσο πολυ. Ουτε εμενα μου αρεσει το παιχνιδι αλλα για αλλους λογους(servers κτλπ) απλα θεωρω αδικη την κριτική για full of hackers τουλάχιστον ακόμα για αυτο ειπα και αυτη τη διαφορετική αποψη η οποια φανηκε να σε ενόχλησε αρκετά. δεν με ενόχλησε η αντίθετη γνώμη,ποτέ δεν με ενοχλεί..η επίθεση σας με ενόχλησε.. Όταν το ξαναβάλω και δω ότι είναι αλλιώς,θα αλλάξω και το review και όλα. Αλλά σχεδόν σε ότι παιχνίδι μπήκα,είτε από την ομάδα μου είτε την αντίπαλι υπήρχε ένας που έκλεβε. Αλλά για την ώρα ρε αδερφέ δεν είναι το κάτι που περίμενα.. Ίσως οι μεγάλες προσδοκίες που είχα. Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2018 από xtrmsnpr 1
ADHD Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Κοιτα ο λογος που εβαλα το συγκεκριμενο και φανηκε σαν επιθεση ηταν επειδη φανηκε καπως το post σου σε στυλ "εγω ξερω απο ολα τα games μη μου μιλατε" και λεω ενταξει δεν γινεται να ξερουμε τα παντα, μπορει βεβαια να καταλαβα λαθος.. Ουτε εμενα μου αρεσει το game ουτε το ez anticheat πως λεγεται που εχουν βαλει εμπιστευομαι και δεν θα του εδινα ουτε εγω θετικο review αυτη τη στιγμη. Απλα διαφωνησα στο θεμα του οτι ειναι γεματο hackers γιατι καμια φορα εκτος απο τα blatant που μπορουμε να τα δουμε ολοι σε ενα high skilled game που δεν εχουμε ασχοληθει ιδιαιτερα δεν μπορουμε να μιλαμε με σιγουρια. Σε καποια παιχνιδια ειναι hard to tell ακομα και εμπειρος να εισαι. 2
xtrmsnpr Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Έγινε full release χθες! https://store.steampowered.com/app/489940/ 15.99€ σε προσφορά για λίγες μέρες
Vasilius Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Μετά από αρκετούς μήνες το παίζω χαλαρά competitive μαζί με δύο mates. Έχουμε παίξει γύρω στα 40-50 games και από πλευράς μου έχω να αναφέρω τα εξής: Τα όπλα είναι αρκετά ballanced , (άλλη κουβέντα το limitation) όπως επίσης και εάν η αντίπαλη ομάδα έχει καλά M1/headshots ... Τα maps επίσης (με εξαίρεση ίσως την DOCKS) Αν το αντίπαλο team έχει Tac nades τότε αλλάζει δραστικά σε μερικά maps το meeting spot/timing (π.χ Στην Liberation σου ακυρώνουν εύκολα το Rush A, δεν έχεις εναλλακτική αν τρως nade όπως βγαίνεις από την αψίδα της Church) Το matching system αρκετά γρήγορο, αλλά μερικές φορές unballanced . Επίσης εάν φύγει ο 5ος πριν αρχίσει το παιχνίδι, θα έπρεπε να ακυρώνεται αυτόματα όπως στο OW), 4v5 pointless. Το layout του faceit θέλει λίγη δουλειά Το anticheat θέλει stealth recording και μετά από 2-3 μήνες ένα massive ban. Το επαναλαμβανόμενο τυχαίο παύει να είναι τυχαίο. Στα 50 παιχνίδια, στα 2-3 σίγουρα υπήρχε ένα καθίκι. Το economy αρκετά καλό (ίσως να ταν nice to have ανταλλαγή guns στην αρχή του round) Τα Controls σε γενικές γραμμές οκ . Εκτός ενός bug με το prone που γονατίζεις πρώτα αντί να πέσεις κτλ. Επίσης προσωπικά με ενόχλησε σε 2-3 hot φάσεις που δεν μπορούσα να σηκώσω nade/smoke από πτώμα με το use key (όπως σηκώνω τα guns) Στο knife round συχνά συναντάς κάμπιες Για όσους έπαιζαν cod2/4 η προσαρμογή θα είναι πιο εύκολη . Η συνεννόηση με τους mates δύσκολη εάν δεν χρησιμοποιούν μικρόφωνο ή δεν νιώθουν όπως και σε κάθε παιχνίδι, αλλά δεδομένου του μεγέθους των maps, σε αυτό το παιχνίδι η επίπτωση είναι Τα σημεία των maps θα τα βρείτε εδώ για να μιλάτε με ξένους αλλά και μεταξύ σας Server console commands εδώ Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2019 από Vasilius
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα