Bigi444444 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Για κάποιον λόγο μου βγάζει μια νοσταλγία από τα παλιά.Κάτι σαν να βλέπω μια σχετικά σύγχρονη παραλλαγή του mohaa.Βλέπω σκιές; 1
black66.gr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ξεκίνησε η διάθεση. Όσοι πιστοί προσέλθετε. Στο Steam mε έκπτωση -10% ως τις 8/2 στα 13,50 ευρώ. http://store.steampowered.com/app/489940/BATTALION_1944/ Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2018 από black66.gr
xtrmsnpr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) το ΕΑ launch δεν είναι και τίποτα το τρελό απότι βλέπω.. MIXED ήδη στο steam με αρνητικά reviews, τύπου: "δεν τρέχει το παιχνίδι" "δεν λειτουργεί το exit κουμπί" "αργό matchmaking" http://steamcommunity.com/app/489940/negativereviews/?browsefilter=toprated&snr=1_5_reviews_ αναμένουμε νεότερα από όσους το έχετε πάρει βέβαια δεν λυπάμαι κανέναν που δε μπορεί να το παίξει ή αντιμετοπίζει θέματα. ΕΑ θέλουν, ΕΑ θα χουν! Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2018 από xtrmsnpr
basilis_k6 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 με rx480 σε οτιδηποτε εκτος απο medium δεν φορτωνει καν το χαρτη και με medium κολλάει απιστευτα. ειναι λογικο αυτο?!
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Όχι, με RX 580 στα Ultra εύκολα πιάνει τα 60fps. Δοκίμασε να κάνεις verify τα files του παιχνιδιού και οταν ξεκινάει το παιχνίδι κλείνε τον launcher αφού πατήσεις play.
xtrmsnpr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Άντε,πείτε μας εντυπώσεις ωρε παίδες!
xtrmsnpr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 μου το πήραν δώρο θα το ανακαλύψω μόνος μου
Anuminas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 το game θέλει ssd, αν το έχετε σε hdd ανοίξτε το texture streaming. 1 1
xtrmsnpr Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) RIP game.. Αυτό δεν είναι παιχνίδι... HACKFEST είναι.. Πολύ τραγικό γιατί θα σβήσει το παιχνίδι πριν φτάσει το 6μηνο εαν δεν κάνει κάτι η εταιρία που το φτιάχνει.. Δεν είναι δυνατόν να ξέρουν που είμαι με το που στρίβουν από γωνίες..να είναι bunny hoppers και να σου σκάνε headshot..Άντε να γίνει 1-2 φορές,όχι 20 σε έναν γύρο,και άλλες 10-15 σε άλλον. Επίσης είναι τρελά unballanced με τα όπλα.. Όπως είναι και τόσο άδειο..τόσο λειψή εμπειρία..σα να του λείπει κάτι..βασικά τα πάντα! Δεν απορώ γιατί έχει mixed..θα φτάσει το negative σε λίγο. 1000 άτομα το παίζουν μόνο. Προσωπικά το έκανα μόλις unistall,είχα να παίξω 17 μέρες..δεν άλλαξαν τίποτα σχεδόν.. Άλλα 15€ στον κάδο.. ο τύπος έκανε περίπατο,μέχρι που έφυγε όλη η αντίπαλη ομάδα και όταν μπήκαν άλλοι,απλώς τελείωσαν τα tickets. Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2018 από xtrmsnpr 1
SoFGR Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Στις 2/7/2018 στις 3:15 ΜΜ, xtrmsnpr είπε μου το πήραν δώρο 59 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Άλλα 15€ στον κάδο.. εμενα μου αρεσει αρκετα στο συνολο, μπορει να εχει health regen και grenade indicator αλλα παραμενει πολυ πιο skillbased απο σχεδον ολα τα cod που εχουν βγει απο το 2003 μεχρι σημερα. εχω παιξει βεβαια μονο 4-5 γυρους domination ως τωρα αλλα προς το παρων ειμαι ικανοποιημενος απο οτι βλεπω. σχετικα με το αν κλεβει καποιος ή οχι, υπενθυμιζω πως ετσι και γινει ρεπορτ ( με απτες αποδειξεις ομως, οχι λογια του αερα !! γιατι κι εγω εχω φαει τοσο hackusation ανα περιοδους που στο τελος κοντευα να πιστεψω οτι οντως τα φοραω και δεν το ξερω xD ) το ban που θα πεσει ειναι με βαση hardware ID οποτε ο καθε μικροτσουτσουνος οχι μονο θα πρεπει να αγορασει παλι το game αλλα να αλλαξει και μητρικη .... 1
xtrmsnpr Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δεν έχει σημασία που δεν τα έδωσα εγώ τα 15€, μείνε στο ότι πήγαν στον κάδο των αχρήστων γιατί δεν έπιασαν τόπο. ναι η αλήθεια τρελό skill να πηδάς σα κατσίκι και να πυροβολάς ή να μη σε πυροβολάνε..πολύ skill! Να παίξουμε UT,εκεί που είχε νόημα να κάνεις dodge τις σφαίρες. δεν μίλησα στο αν μου αρέσει ή όχι..Σαφώς και η ιδέα όπως ήταν παλιότερα cods είναι ωραία,αλλά ως εκεί.. Όσο παίξεις θα δεις μετά θα το νιώθεις άδειο..Γιατί 1 ώρα έχεις παίξει..όχι πως εγώ έπαιξα τρελά παραπάνω 2.5ωρες έχω,αλλά δεν με τραβάει να παίξω άλλο. Όταν θα γίνει full release θα το ξαναβάλω,για την ώρα δε με συγκίνησε και τόσο για να συνεχίσω. Ευτυχώς το έβαλες αφού μειώθηκαν ή εξαφανίστηκαν τελείως τα crashαρίσματα. 2 ώρες πριν, SoFGR είπε εμενα μου αρεσει αρκετα στο συνολο, μπορει να εχει health regen και grenade indicator αλλα παραμενει πολυ πιο skillbased απο σχεδον ολα τα cod που εχουν βγει απο το 2003 μεχρι σημερα. εχω παιξει βεβαια μονο 4-5 γυρους domination ως τωρα αλλα προς το παρων ειμαι ικανοποιημενος απο οτι βλεπω. σχετικα με το αν κλεβει καποιος ή οχι, υπενθυμιζω πως ετσι και γινει ρεπορτ ( με απτες αποδειξεις ομως, οχι λογια του αερα !! γιατι κι εγω εχω φαει τοσο hackusation ανα περιοδους που στο τελος κοντευα να πιστεψω οτι οντως τα φοραω και δεν το ξερω xD ) το ban που θα πεσει ειναι με βαση hardware ID οποτε ο καθε μικροτσουτσουνος οχι μονο θα πρεπει να αγορασει παλι το game αλλα να αλλαξει και μητρικη .... Lol τι; ban με hardware ID? που στον κόσμο γίνεται αυτό να πάω να ξαναπιστέψω στον θεό,και να προσκυνήσω τον θεούλη dev που θα το κάνει.. Ναι φυσικά θα παρακολουθήσουμε το pc του για να βρουμε το hack..όχι ότι ο τύπος καθόταν ακίνητος,και πυροβολούσε και σκότωνε με HS ότι εμφανιζόταν δίπλα από τους τοίχους.. Αν νομίζετε ότι με vids που θα στείλουμε (επι πόσες χιλιάδες άτομα με βίντεος που θα στείλουν)η κάθε εταιρία τα κοιτάει,τότε καήκαμε.. Όταν μαζευτεί ένας αριθμός από reports τότε πέφτει η ποινή. 1
Anuminas Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 αν ηταν cheater τράβα video proof και στο reddit για instaban απο devs. τα όπλα δεν ειναι unbalanced, git gud απλά. με αυτην την λογική και το csgo έχει unbalanced weapons. απτην στιγμή που δεν είσαι competitive fps player δεν έχεις κ αντικειμενική γνώμη για μένα, δε ξες τι λες,μόνο κράζεις. 8 μαρτίου νόμιζω είναι το πρώτο μεγάλο update σύμφωνα με το roadmap. 1
SoFGR Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 υπαρχει ολοκληρο montage στην προηγουμενη σελιδα, αν εσυ πιστευεις οτι δεν θελουν skill τα ace και τα clutch, απεναντι σε ατομα κιολας που εχουν χιλιαδες ωρες στην πλατη τους απο cod4 promod τοτε τι να σου πω, για μενα εχει ολα τα φοντα να γινει το "next best thing" για οσους θελουν μια εναλλακτικη για competitive το πιο βασικο ειναι το hitreg, εδω ολοκληρη ΑΑΑ ( ανα)παραγωγη της Nubisoft εκανε 2 χρονια για να βαζει 60hz tickrate τι να λεμε τωρα ..... το παιχνιδι παρολο που ειναι φαση "bare bones" ( γι αυτο μας χρεωνουνε 15 αλλωστε ) εχει ηδη ranked και community market και αυτο ειναι πολυ σημαντικο για οποιον θελει να "ριζωσει" καπου και να αφιερωσει σημαντικο μερος απο τον ελευθερο του χρονο. δηλαδη το Battalion αποκταει πραγματικο ενδιαφερον οταν εχεις φτασει το απαιτουμενο level για να μπορεις να παιξεις competitive matchmaking, τωρα αν εσυ περιμενες κατι διαφορετικο τι να πω τωρα, οι developer στην Bulkhead ειναι υποδειγμα διαφανειας και interactivity με την κοινοτητα. 2
Balantakos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) @xtrmsnpr Υπαρχει καποιο thread (game) που να μπω και να μην το κραζεις? Κανε ενα διαλλειμα απο το gaming, γιατι απο οτι βλεπω τιποτα δεν σου κανει. Φιλικα παντα. Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2018 από Balantakos 2
xtrmsnpr Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 4 ώρες πριν, Balantakos είπε @xtrmsnpr Υπαρχει καποιο thread (game) που να μπω και να μην το κραζεις? Κανε ενα διαλλειμα απο το gaming, γιατι απο οτι βλεπω τιποτα δεν σου κανει. Φιλικα παντα. δεν φταίω αν βγάζουν μετριότητες. Ούτε για τα σάπια ΕΑ τους.. Και ούτε άμα πλέον έχει χαθεί το μέτρο σύγκρισης.. 4 ώρες πριν, SoFGR είπε υπαρχει ολοκληρο montage στην προηγουμενη σελιδα, αν εσυ πιστευεις οτι δεν θελουν skill τα ace και τα clutch, απεναντι σε ατομα κιολας που εχουν χιλιαδες ωρες στην πλατη τους απο cod4 promod τοτε τι να σου πω, για μενα εχει ολα τα φοντα να γινει το "next best thing" για οσους θελουν μια εναλλακτικη για competitive το πιο βασικο ειναι το hitreg, εδω ολοκληρη ΑΑΑ ( ανα)παραγωγη της Nubisoft εκανε 2 χρονια για να βαζει 60hz tickrate τι να λεμε τωρα ..... το παιχνιδι παρολο που ειναι φαση "bare bones" ( γι αυτο μας χρεωνουνε 15 αλλωστε ) εχει ηδη ranked και community market και αυτο ειναι πολυ σημαντικο για οποιον θελει να "ριζωσει" καπου και να αφιερωσει σημαντικο μερος απο τον ελευθερο του χρονο. δηλαδη το Battalion αποκταει πραγματικο ενδιαφερον οταν εχεις φτασει το απαιτουμενο level για να μπορεις να παιξεις competitive matchmaking, τωρα αν εσυ περιμενες κατι διαφορετικο τι να πω τωρα, οι developer στην Bulkhead ειναι υποδειγμα διαφανειας και interactivity με την κοινοτητα. tl;dr σου χαρισαν ενα game που γραφει φατσα καρτα οτι ειναι competitive και εσυ γκρινιαζεις που δεν εχει το "fluff" και το handholding που εχουν συνηθως οι τα υπολοιπα multiplayer shooter των 30 ευρω+ life sucks που λενε και στο χωριο μου Spoiler Δεν βγαίνω με το epenis μου ποτέ να πω ότι έχω skill..σε κανένα παιχνίδι δεν το κάνω.Γιατί πολύ απλά διασκεδάζω με τα παιχνίδια που παίζω Σ Αααλλλληηη παιχνιδάρα από κει...το dirty bomb! Και γω περίμενα ότι θα με κρατούσε αλλά δεν...ούτε με γεμίζει ούτε τίποτα..Όταν με το καλό προχωρήσει η ανάπτυξη θα το ξαναπιάσω να δω τί άλλαξε. 5 ώρες πριν, Anuminas είπε αν ηταν cheater τράβα video proof και στο reddit για instaban απο devs. τα όπλα δεν ειναι unbalanced, git gud απλά. με αυτην την λογική και το csgo έχει unbalanced weapons. απτην στιγμή που δεν είσαι competitive fps player δεν έχεις κ αντικειμενική γνώμη για μένα, δε ξες τι λες,μόνο κράζεις. 8 μαρτίου νόμιζω είναι το πρώτο μεγάλο update σύμφωνα με το roadmap. ότι πεις φίλε,ότι πεις.. Παιδιά όσοι δεν είστε competitive players,κλείστε τα pc,βγάλτε το καλώδιο του ιντερνετ και παίξτε πασιέντσα στο τραπέζι του καθιστικού σας.. Ο κύριος Anuminas δεν μας αφήνει να εκφέρουμε γνώμη.. Γιατί ΜΟΝΟ οι competitive players ξέρουν! Μόνο αυτοί είναι οι αντικειμενικοί! Κλαίω ρε! Γιατί πιστεύω ότι είναι unballanced και ότι έχουν υπεροχή των alies τα όπλα έναντι των ναζί; ----------- Αν ήταν το next big think,εδώ μέσα θα γινόταν χαμός...τώρα μόνο αράχνες και σκόνες. Και mixed κριτικές στο steam --- σορι άμα ξεσπάω..αλλά δεν μου άρεσε όπως τα έγραψες.. και τυχαίνει να απογοητεύομαι από πολλά παιχνίδια τελευταιά 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα