xtrmsnpr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 7 ώρες πριν, SoFGR είπε εγω δεν προλαβαινω να παιξω την beta αλλα με αυτα που βλεπω στο twitch ειναι σιγουρη αγορα στα 15 ευρω https://clips.twitch.tv/AuspiciousGorgeousMeatloafTBCheesePull https://clips.twitch.tv/GoodTastyHippoPartyTime ξαναλεω οτι το battalion παιζεται σαν υβριδιο μεταξυ cod2 vanilla και cod4 promod, εχει ολα τα φοντα για να γινει επιτυχημενο multiplayer FPS με εμφαση στο κομματι "esport" ενω μπορουν ταυτοχρονα να το ευχαριστηθουνε πιο casual παικτες ( δεν εχει μονο βομβες και 5on5 προφανως ) οι οποιοι λιωνανε μια φορα και εναν καιρο τα ww2 cod( τα παλια ww2 cod, οχι αυτη η κουραδα που βγηκε περσι ) προσωπικα ειμαι πιο πολυ φαν του cod1 / mohaa στυλ, δηλαδη αμα βλεπω health regeneration σε "ρεαλιστικο" setting ανεβαζω πιεση - πειτε με ανωμαλο αλλα προτιμαω να ριχνουν healthpacks οι αντιπαλοι οπως ψοφανε παρα αυτο το πραγμα, παρολαυτα θελω να κρινω αντικειμενικα τον τιτλο και οχι με βαση τα προσωπικα μου γουστα ΥΓ : το κλειδι το εχω ηδη δωσει, FYI ποτε δεν απανταω σε ΠΜ απο ζητουλες σε παρακαλώ δώστο μου δώστο μου δώστο μου δώστο μου 1
Anuminas Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Παίζω και εγώ την beta και είμαι πολύ ευχαριστημένος με την δουλειά που έχουν κάνει στα core mechanics/gameplay/feel και στον συνολικό σχεδιασμό του παιχνιδιού θυμίζοντας αρκετά τα παλιά call of duty . Το gameplay είναι κάτι μεταξύ call of duty 4 promod σε movement με call of duty 2 όπλα. Μου αρέσουν αρκετά τα εντελώς διαφορετικά loadouts. Κάθε όπλο έχει το δικό του ρόλο στο παιχνιδί, πχ αν θες movement/rush τα κατάλληλα όπλα είναι τα thompson/mp40 γιατί έχουν μικρό hip accuracy με fire rate, γρήγορο ΑDS animation και είναι αποτελεσματικά σε close/mid range, αντιθέτως, αν θες πιο αμυντικό όπλο να κρατάς ένα σημείο του map τότε θα παρεις bar/stg44. Ακόμα είναι βέβαια πολύ νωρίς να κρίνουμε το balance των όπλων και του συστήματος με τα loadout cards. Σιγουρα θα υπάρξουν αλλαγές με τον καιρό καθώς θα ανεβαίνει κ το skill των παιχτών οπότε θα είναι πιο αντικειμενικές οι γνώμες σχετικα με το τι ειναι σπασμενο κ τι χρειάζεται buff κτλπ. Σε γενικές γραμμές το game φαίνεται πολλά υποσχόμενο για esport/competitive, και για 15ε αξιζεί κάποιος να το δoκιμάσει. και ένα ace που έκανα στο map derailed 2
7nisiotis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Χμμ τελικά φαίνεται ενδιαφέρον. Στα 15 ευρώ θα το τσιμπαγα 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το gameplay feel φαίνεται όντως καλό αλλά κατά τα άλλα είναι εντελώς φτωχοπαίχνιδο. Αλλάξτε και τον τίτλο, είναι ''Battalion'' και όχι '"Bettalion''. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2018 από Psycho_Warhead 1
shooterg Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) οριστε και ενα κλειδι απο εμενα!! BDT?9-2B66R-7D7IA ?= 4+4 Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2018 από shooterg
Anuminas Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 και ένα τελευταίο video montage απο μένα που έκανα κατα την διάρκεια της beta 4
xtrmsnpr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 όμορφο και γρήγορο gameplay αλα cod. αλλά μιας και γω σπάνια μιλάω για τα γραφικά..τώρα δε μπορώ! ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑ ΞΕΠΛΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΕΠΟΧΗΣ.. αν το pubg και το bettalion σας μοιάζουν με τα promo videos,τότε εγώ είμαι μετεωρίτης! Δεν ξέρω τι assets έχουν χρησιμοποιήσει για τα 2 παιχνίδια,αλλά καμία σχέση! Και το pubg είναι υπερβολικά βαρύ,χωρίς να φτάνει το αποτέλεσμα αυτό.. και το bettalion δεν μοιάζει καθόλου να πλησιάζει τα tech demos. (αν και το bettalion είναι έτσι βαρύ,τότε μιλάμε για 2 εταιρίες που δεν ξέρουν να προγραματίζουν,τελεία! 3 1
Anuminas Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) καλά τα tech demos πάντα δείχνουν τις δυνατότητες της μηχανής, δεν θέτουν τα standards στον τομέα των γραφικών για τους devs. Και η Epic Games που δουλεύει την δικιά της μηχανή, έχει βάλει "μάπα" γραφικά στο Fortnite. Το Battalion 1944 έχει δημιουργηθεί απο το μήδεν απο μια μικρή ομάδα. Δεν είναι κάποιο ΑΑΑ studio με τα τρελά resources, που το main game το χει φτιάξει πριν 10 χρόνια και απλά το ξαναζεσταίνει στα microwaves... Οι devs του Battalion ξεκίνησαν να το φτιάχνουν πριν 2-3χρόνια, αν τότε είχαν αποφασίσει να βάλουν καλά γραφικά, σήμερα θα μας φαινόντουσαν πάλι ξεπερασμένα. Ο άλλος λόγος είναι ότι πρέπει το game να έχει καθαρή εικόνα, και να μην είναι βαρύ. Χωρίς καθόλου optimization είχα max fps στην beta. Κανένα esport game δεν έχει τα τρελά γραφικά for a reason.. To battalion δεν ανταγωνίζεται ούτε το bf1 ουτε το codww2. Αν κάποιος θέλει 64 open μάχες με ωραία γραφικά θα παίξει battlefield, αν θέλει κάτι χαλαρό με full δράση και να ξεκλειδώνει μπιχλιμπιδια θα παίξει cod. Αν κάποιος θέλει ένα competitive shooter, και έχει βαρεθεί cs θα παίξει battalion. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2018 από Anuminas 1
xtrmsnpr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Στις 1/23/2018 στις 11:38 ΠΜ, Anuminas είπε καλά τα tech demos πάντα δείχνουν τις δυνατότητες της μηχανής, δεν θέτουν τα standards στον τομέα των γραφικών για τους devs. Και η Epic Games που δουλεύει την δικιά της μηχανή, έχει βάλει "μάπα" γραφικά στο Fortnite. Το Battalion 1944 έχει δημιουργηθεί απο το μήδεν απο μια μικρή ομάδα. Δεν είναι κάποιο ΑΑΑ studio με τα τρελά resources, που το main game το χει φτιάξει πριν 10 χρόνια και απλά το ξαναζεσταίνει στα microwaves... Οι devs του Battalion ξεκίνησαν να το φτιάχνουν πριν 2-3χρόνια, αν τότε είχαν αποφασίσει να βάλουν καλά γραφικά, σήμερα θα μας φαινόντουσαν πάλι ξεπερασμένα. Ο άλλος λόγος είναι ότι πρέπει το game να έχει καθαρή εικόνα, και να μην είναι βαρύ. Χωρίς καθόλου optimization είχα max fps στην beta. Κανένα esport game δεν έχει τα τρελά γραφικά for a reason.. To battalion δεν ανταγωνίζεται ούτε το bf1 ουτε το codww2. Αν κάποιος θέλει 64 open μάχες με ωραία γραφικά θα παίξει battlefield, αν θέλει κάτι χαλαρό με full δράση και να ξεκλειδώνει μπιχλιμπιδια θα παίξει cod. Αν κάποιος θέλει ένα competitive shooter, και έχει βαρεθεί cs θα παίξει battalion. περίμενα μια τέτοια απάντηση,αλλά ΝΟΠ! ξαναδιάβασε αυτό που έγραψα και δες τι λέω. Δεν εννοούσα τίποτα απ ότι έγραψες!
Anuminas Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 ναι καμία σχεση το πρώτο announcement trailer με το early access trailer , στο πρώτο βλέπεις μια prototype version του game funded με τα έσοδα του the turing test , ενώ στο δεύτερο βλέπεις το beta version του game funded απο kickstarter, και είναι πολύ καλύτερο όχι μόνο απο θέμα εικόνας και γραφικών. φαίνεται πιο smooth το gameplay και polished. το pubg απέχει πάρα πολύ απο esport, έχει τεράστιο πρόβλημα απο την μεριά του spectator όπως το ow. το r6... well nubisoft ...nuff sed kappa
xtrmsnpr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δεν τόσο δύσκολο είναι να πιάσει κάποιος το point της ανάρτησης μου. Αυτό που λέω είναι ότι το pubg είναι πολύ βαρύ δίχως λόγο για το οπτικό αποτέλεσμα που μας δίνει! Και ελπίζω το battalion να μην είναι στην ίδια μοίρα! Και ότι κανένα από τα 2 στούντιο δεν έπαιξε μπάλα με τα assets που θα μπορούσαν.. Τώρα οι δηλώσεις τύπου,μικρό στούδιο,από το 0 ξεκίνησαν κτλ,είναι άτοπα..Όποιος δε μπορεί πάει σπίτι του,αλλιώς μην μας ζητάει λεφτά. εγω πχ που δε ξέρω καλά να προγραμματίζω και που φτιάχνω ένα παιχνίδι στο gamemaker δε βγήκα να σας πω, φέρτε μου τα φράγκα σας (ακόμα :3 ) γιατί είμαι ένα άτομο ξέρετε και ξεκίνησα από το τίποτα
Anuminas Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) καλά δε τους τα πήραν με το ζόρι τα λέφτα.. και το Pubg και το battalion πείσαν στο kickstarter κ είχαν buckers. η αγορά με τα indie έχει ανοιξει απο εποχές 360 k braid. στο kickstarter μπορεί ο καθένας να βάλει την ιδέα του και να ζητάει λεφτά, ακόμα και οταν πρόκειται για ένα σκουπιδι, έχει όμως την επιλογή και το κάνει. Ίσως σαν studio η Bluehole να φαίνεται λίγο amateur ως programmers, είναι προφανές ότι δουλεύουν την ue4 πρώτη φορά, αλλά αυτό που κάνουν δεν είναι και λίγο έτσι;;; 100players se 64km^2 και με τόσο γεμάτα "ρεαλιστικά" μαπς. Ίσως να είναι και amateurs, ίσως να μην το αντέχει η engine, ίσως η τεχνολογία του hardware να μην είναι εκεί, ίσως στην τελική είναι λίγο απο όλα. Έπαιξες ποτέ σου το battle royale στο Arma3;; Το Pubg είναι πολύ καλύτερο σε όλα! Το pubg πρακτικά είναι early access ακόμα, ο μόνος λόγος που βγήκε "release" για μένα είναι για να παρουν κανα 2Κ17 game award. Συνεχίζω όμως και το παίζω και περνάω πολύ ώραία με την παρέα μου. σκέψου ότι το πήρα τον απρίλίο και γούσταρα όταν ήταν πολύ χειρότερο. και το ωραίο είναι ότι δ μου έχει κοστίσει τίποτα, αντιθέτως, έδωσα 30ε και έχω βγάλει απο το game παραπάνω απο 45ε. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2018 από Anuminas 1
SoFGR Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 http://steamcommunity.com/games/489940/announcements/detail/1680275500344771661 τσιμπαω αυριο την "first το fight" + ενα gift copy για φιλο στα 13.5 #HYPE
xtrmsnpr Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 χρόνο σε ΕΑ λένε θα μείνει. Αναφορά σε κείμενο We’re planning to be in early access for just one year - in which we shall be adding new features and content as well as regular spot fixes and patches. Once we’ve hit our year one milestone we shall release out of Early Access at a higher price along with even more new content. πηγή με όλα τα μελλοντικά DLC να είναι ΔΩΡΕΑΝ! ROAD MAP 15€ η αρχική τιμή του ΕΑ Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2018 από xtrmsnpr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα