Προς το περιεχόμενο

Battalion 1944

xtrmsnpr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το παιχνίδι βρίσκεται σε kickstarter επίπεδο ακόμα για τις υπόλοιπες 4 μέρες για όποιον θέλει να γίνει backer,με τιμή 20€

Αναφορά σε κείμενο

(Approx $21 USD, €20 EUR)

Standard Rifleman Backer (PC)
Pre-Purchase for Steam Early Access!

- Steam Early Access (Regular Retail £30)
- 1 Standard Steam key (Full game)
- In-Game Backer Medal & Forum Tag

Θα κυκλοφορήσει σε pc/ps4 & X1 τον Μάιο του 2017.

Είναι παιχνίδι πρώτου προσώπου στον 2ο ΠΠ,φτιαγμένο με unreal engine 4

Αναφορά σε κείμενο

Battalion 1944 recaptures the core of classic multiplayer shooters and propels WW2 into the next generation. Battalion 1944 utilizes the most advanced industry technology to create a visceral and heart-thumping multiplayer experience that has been crafted by the designers who have grown up playing Medal of Honor and Call of Duty 2

https://www.kickstarter.com/projects/bulkheadinteractive/battalion-1944-pc-xb1-ps4

ss1.jpg

ss12.jpg

ss7.jpg

cod 1? :P

ss11.jpg

• Like 3
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 1 μήνα μετά...
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

και άλλοι έτσι λέγαν για το pubg και είδες που έφτασε 

το θέμα δεν είναι τα γραφικά να είναι super duper, αλλά να είναι πειστικα και λειτουργικα (δηλ ελαφριά και optimized)

αλλά το gameplay να είναι super τότε ναι γιατί όχι 20 ευρώ είναι μια λογική τιμή για ea game 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, ADHD είπε

shit game φαίνεται, low budget αντιγραφή cod.

pass απο εμενα..

Ακριβώς αυτό σκέφτηκα και γω όταν είδα gameplay. ΑΚΡΙΒΩΣ. Hype στην ανακοίνωση πριν καιρό και ξενερα μεγάλη αργότερα

Δημοσ.

"I can't wait  to quit pubg and play this game" 

:D :D 

σοβαρα τωρα κανεις εδω μεσα δεν ψηνεται  για ενα μειγμα μεταξυ cod2 και cod4 ? ( μιλαγω για το gameplay ) 

ok εγω παντα προτιμουσα αλλα games την περιοδο που αυτα τα 2 cod  ητανε στο "peak" τους  αλλα περιμενα λιγο διαφορετικες  αντιδρασεις απο αυτο εδω το φορουμ, ξεκαβαληστε λιγο το αλογο σας  ρε παιδια ...... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έκανα αίτηση για την ΒΕΤΑ για πλάκα, έπαιξα μισό γύρο, έτρεχε καλά (δεν είχα ανοικτό Afterburner ή κάτι ανάλογο). Είχε κάποια προβλήματα τεχνικά, αλλά λογικό. Θα ανέβαζα βίντεο, για να δείτε πως τρέχει κυρίως το παιχνίδι, αλλά δε μπόρεσα να κάνω το Shadowplay να δουλέψει με την UE4.

Πριν καν μπεις στο παιχνίδι σε βάζει να εγκαταστήσεις ένα anti-cheat. Τα γραφικα μου θύμισαν CoD 1, 2 αλλά με περισσότερα πολύγωνα, και το gameplay κάτι ανάλογο.

Επεξ/σία από cpttony
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω δεν προλαβαινω να παιξω την beta αλλα με αυτα που βλεπω στο twitch ειναι σιγουρη αγορα στα 15 ευρω 

https://clips.twitch.tv/AuspiciousGorgeousMeatloafTBCheesePull

https://clips.twitch.tv/GoodTastyHippoPartyTime

ξαναλεω οτι το battalion παιζεται σαν υβριδιο μεταξυ cod2 vanilla και cod4  promod, εχει ολα τα φοντα για να  γινει επιτυχημενο multiplayer FPS με εμφαση στο κομματι "esport" ενω μπορουν ταυτοχρονα να το ευχαριστηθουνε πιο casual παικτες ( δεν εχει μονο βομβες και 5on5 προφανως ) οι οποιοι  λιωνανε μια φορα και εναν καιρο τα  ww2 cod( τα παλια ww2 cod, οχι αυτη η κουραδα που βγηκε  περσι ) 

προσωπικα ειμαι πιο πολυ φαν του cod1 / mohaa στυλ, δηλαδη αμα βλεπω  health regeneration σε "ρεαλιστικο"  setting  ανεβαζω πιεση  - πειτε με ανωμαλο αλλα προτιμαω να ριχνουν healthpacks οι αντιπαλοι οπως ψοφανε παρα αυτο το πραγμα, παρολαυτα  θελω να κρινω αντικειμενικα τον τιτλο και οχι με βαση τα προσωπικα μου  γουστα  :)  

ΥΓ : το κλειδι το εχω ηδη δωσει,  FYI  ποτε δεν απανταω σε ΠΜ απο ζητουλες   :P 

Επεξ/σία από SoFGR
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...