ChaniaExpress Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 παιδια καλησπερα εχω ενα συστηματακι (2ο υπογραφη)που τρωει bottleneck στα παιχνιδια εξαιτιας της ram.Θελω να βρω καποιες ετσι ωστε να ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ με αυτες που εχω και να μην εχω ΚΑΝΕΝΑ προβλημα .δεν χρειαζεται ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να ειναι 6gb ιδια απλα να ταιριαζοθν με αυτες που εχω τωρα παρακαλω.αυτες που εχω τωρα ειναι http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=5483261
pnick Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Kingston; Και σε Χ58; Δύσκολα τα πράγματα... Δες αυτές http://www.e-shop.gr/ram-gskill-f3-10666cl7t-6gbpk-6gb-3x2gb-ddr3-pc3-10600-1333mhz-pk-series-triple-channel-kit-p-PER.552214 αλλά από την μικρή μου εμπειρία, δίνω μεγάλες πιθανότητες να μη σου ταιριάξουν με τις άλλες. Η πιο καθαρή λύση, πούλα τις παλιές, και πάρε ένα 3x4gb σετάκι καινούργιο για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. 1
ChaniaExpress Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 ακου φιλε μου δεν θελω απαραιτητα να εχω triple channel 12 gb απλα να βαλω αλλα 4 η 8 gb ραμ η 6 αμα υπαρχει και να μου δειχνει οτι εχει 6 + 4 η 8 η 6 καταλαβες?Εγω θελω απλα αναβαθμιση θελω να κανω δεν με νοιαζει το triple.Ευχαριστω παντως που ασχοληθηκες
pnick Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Αναβάθμιση να κάνεις. Απλά να σου δουλέψει, είναι το θέμα. Αυτό προσπαθώ να σου πώ.
charilaos_tech Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Εχω την ιδια μητρική με σένα και είχα 3χ4gb corsair. Πήρα μια 8άρα ακόμα corsair και την πρόσθεσα όπως υποδείκνυε το manual αλλά δεν έκανε καν boot. Tελικά πήρα άλλες 2 8άρες και αναβάθμισα σε 24gb και τις παλιές τις έδιωξα (όπως γνωρίζεις). Εφόσον έχεις kingston στην καλύτερη περίπτωση αν είσαι τυχερός για αναβάθμιση να βρεις μια kingston στα 4 ή 8gb με τα ίδια χαρακτηριστικά με τις υπόλοιπες και μπορεί να δουλέψουν. Θα σου πρότεινα όπως έκανα και εγώ να πάρεις μια 8άρα στα 35 ευρώ περίπου καινούργια και αν δεν δουλέψει να πάρεις αλλή μία, να τις δουλέψεις σε dual channel σύμφωνα με τις οδηγίες του manual της μητρικής σου και να έχεις τελικά 16gb. Σε αυτή την περίπτωση τις παλιές πούλα τις.
SpirosZ68 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Εχω παγια τακτικη να παιρνω μνημες που βρισκονται ηδη στην QVL της μητρικης και ειναι επιβεβαιωμενο οτι δουλευουν σε ολα τα slots. Οι δικιες σου δεν βρισκονται στην λιστα (αλλα δεν μου κανει εντυπωση αφου εχουν δοκιμασει πολυ λιγες σε σχεση με αλλες που εχω δει). Παιζει να παρεις και τις ιδιες ακομα και να μην δουλεουν σε ολα τα slots αφου δεν ειναι λιγες οι μνημες που ηδη βρισκονται στην QVL αλλα παιζουν μονο οι 3. Εγω θα επαιρνα αυτες http://www.e-shop.gr/ram-gskill-f3-10666cl9d-8gbrl-8gb-2x4gb-ddr3-pc3-10666-ripjaws-dual-channel-kit-p-PER.552238 που ειναι σχεδον universal για τις μητρικες X58 1
ChaniaExpress Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 δηλαδη υπαρχει περιπτωση αυτες που ειπες σπυρο να ταιριαχζουν με αυτες μου εχω τωρα και να γινουν 14 gb?
SpirosZ68 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δεν μπρω να το ξερω αυτο. Οι μνημες που σου προτεινα, μονες τους παιζουν κανονικα. Μαζι με αυτες που εχεις δεν ξερω. Αν δεν παιζουν ομως μπορεις να πουλησεις τις παλιες και να παρεις δυο σετ απο αυτες και να πας στα 16GB
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα