Glikos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα. Μόλις έβαλα 8 GB ram ( 2 sticks ) στο laptop και μου βγάζει πρόβλημα. Δεν μπαίνει καν στην επιφάνεια. Λέει και καλα κάποιο hardware εντοπίστηκε και το προκαλεί. Εχω το Dell latitude e 5410. Οι ραμ είναι συμβατές. Kingston kvr13s9s8k2/8. Sodimm ddr3 Any suggestions ?
Glikos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Update: Τις αναγνωρίζει τελικά. Αλλά διαβάζει μόνο 3gb. Όταν κάνω uncheck max memory in msconfig μετά το rr δεν τις αναγνωρίζει. Οπότε κάτι άλλο παίζει
sil_unique Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Mήπως έχεις 32bit λειτουργικό; Χρειάζεται 64bit
Phonic Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Ναι οπως ειπε και ο sil_unique πρεπει να τσεκαρεις αν εχει 32 bit λογισμικο.αν εχεις 32 τοτε ειναι λογικο να σου αναγνωριζει μονο τα 3 gb ram.Για να βαλεις 64 bit πρειπει να κανεις φορματ και να ξαναβαλεις λειτουργικο με 64 μπιτ
Glikos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 64 εχω. Πραγματικά δεν ξέρω τι παίζει. Θα δοκιμάσω να κάνω φορματ σήμερα να περάσω αλλα win και βλέπουμε.
Glikos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Ναι....την παλιά ραμ την βλέπει 3gb ( αναγνωρίζει τα 2.86). Ολα οκ. Την νέα την βλέπει 8 gb, αναγνωρίζει τα 3. Δεν ξέρω τι παίζει. Δοκίμασα τα πάντα. Και αποτι ξέρω οι ραμ ειναι συμβατές
dimitrisOP Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Το dell σου με τον first gen i7 ειναι?
dimitrisOP Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δοκίμασε με linux να δεις αν τα βλέπει εκεί η με φρέσκια εγκατάσταση windows, αν δεν παίξουν ούτε τότε ,οι μνήμες δεν είναι συμβατές με το laptop.Γενικά οι first gen i5,i7 είχαν αρκετά τέτοια θέματα, εγώ δεν ξέρω ακόμα τι μνήμες να βάλω για τον 740qm γιατί οι πιθανότητες να μην είναι συμβατές είναι μεγαλες
Glikos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δεν θέλω να μπλέξω με linux. Όσον αφορά το φρέσκο install εχω και εκεί ενα θέμα. Εχω ένα γνωστό τεχνικό υπολογιστών. Θα το πάω εκει να το τσεκάρει απο βδομάδα να ξεμπερδεύω. Μου έχει βγάλει την πίστη. Πιστεύω είναι θεμα software, κάποια ρύθμιση που μου διαφεύγει. Δοκίμασα τα πάντα παντως ότι ήξερα. Απο κει και πέρα με κούρασε. Θενκς για τις απαντήσεις σας όλους παιδιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα