Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ποσταρες καποιο επιχειρημα αυτο ειναι μια γενικοτητα που δεν στηριζεται καπου δεν ξερω τι εννοεις με το "κορυφαιες" αλλα η κορυφαια εκ των κορυφαιων ονομαζεται enermax το οτι τα τροφοδοτικα της ειναι πανακριβα και οχι για τον καθενα δεν αλλαζει οτι ειναι top tier και το συγκεκριμενο χιλιαρι κοστιζει σχεδον διπλα χρηματα απο τα περισσοτερα

Δημοσ.

http://www.overclock.net/t/944707/why-single-rail-is-not-better-than-multi-rail

Οριστε και ενα λινκ που με απλουστατο τροπο εξηγει γιατι ειναι προτιμοτερο ενα multirail design τροφοδοτικο στα πολλα watt και η enermax δεν ειναι ηλιθια να ακολουθησει το δυσκολο δρομο ενος πραγματικου multirail απο ενα απλουστερο στην κατεσκευη single rail

Δημοσ.

Εγω θα ελεγα το Superflower η το SuperNova 1000 μαζι με μια μοντα εναν πυκντωτη εξωτερικα σε καθε ρευμα 12,3.3,5 το πολυ 1000farad για τελεια εξομαλυνση.

Και τελειωνεις μια και καλη.

Δημοσ.

Απλα ..

4)PSU SEASONIC SS-1050XM X-1050W

οχι οτι οι αλλες εταιριες εχουν τιποτα κακο , απλα το συγκερκιμενο αξιζει καθε σεντ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

http://www.overclock.net/t/944707/why-single-rail-is-not-better-than-multi-rail

Οριστε και ενα λινκ που με απλουστατο τροπο εξηγει γιατι ειναι προτιμοτερο ενα multirail design τροφοδοτικο στα πολλα watt και η enermax δεν ειναι ηλιθια να ακολουθησει το δυσκολο δρομο ενος πραγματικου multirail απο ενα απλουστερο στην κατεσκευη single rail

Ευχαριστώ για το link. Τώρα συζητάμε, όπως κατάλαβες :-) .

Είναι γνωστό φίλε μου ότι τα multi-rail προσφέρουν μια παραπάνω ασφάλεια λόγω του OCP που προσφέρουν σε κάθε rail. Αλλά, είναι επίσης γνωστό ότι αν τα φορτώσεις και αυτά πολύ, μπορεί να μη σου κάψουν όλο το μηχάνημα, όπως θα έκανε ένα single rail, πάντως μέχρι να πάρει μπροστά η προστασία θα σου έχει κάψει το λιγότερο το component που τροφοδοτεί. Τί Γιάννης, τί Γιαννάκης, δηλαδή. Σημασία έχει ότι στα συστήματα με μεγάλες απαιτήσεις, όπως εδώ που έχουμε 2x290Χ και επεξεργαστή ξεκλείδωτο, δεν θέλουμε να μας περιορίζει το Amperage του κάθε rail. Σε high end συστήματα, ειδικά όπου μπορεί να μην ισομοιράζεται το ρεύμα, είναι προτιμότερο να έχεις ένα μεγάλο single rail, ώστε να ξέρεις πόσο ρεύμα πάει και πού, παρά να ψάχνεις να δείς αν θα επαρκέσει το κάθε rail του multi. Άποψή μου βέβαια, αλλά οι μεγάλες εταιρείες του χώρου φαίνεται ότι αυτό επιλέγουν στα μεγάλα τροφοδοτικά, και δεν νομίζω ότι είναι τυχαίο. Για να κάψει κάποιος ένα 1000άρι platinum τροφοδοτικό με overcurrent, πρέπει να το θέλει νομίζω. Σε αυτή την περίπτωση, ούτε τα multi σε γλυτώνουν, απλά θα σου κάψουν λιγότερα κομμάτια... :-D

Ερώτηση: Τί Amperage θέλει η κάθε 290Χ από αυτές που θέλει το παιδί να βάλει; Το Enermax δίνει 30Α ανά rail. Είναι σίγουρο ότι θα επαρκέσουν; Δεν μπόρεσα να βρώ το ακριβές Amperage, και για αυτό ρωτάω. 

Edit: Το τροφοδοτικό που πρότεινες είναι 4ετίας. Το καινούργιο Platimax είναι sinle rail...

Επεξ/σία από pnick
Δημοσ.

Ευχαριστω για τις αποψεις. Εχω γραψει το budget 180-250ευρω. Το pc ειναι της υπογραφης μου και σκεφτομαι για μελλοντικη χρηση με 2 καρτες γραφικων

Για την ιστορια καλυτερα μονη καρτα γραφικων παρα Crossfire και Sli.Το εχουμε αναφερει παρα πολλες φορες γιατι και ειδικα στην περιπτωση Amd ειναι η υποστηριξη απο Drivers. R9 390/390x καλυτερα.

Εγω παντως θα προτεινα να περιμενουμε απαντηση στα δυο παραπανω πριν αρχισουμε το ποιο τροφοδοτικο ειναι καλυτερο γιατι απο οτι καταλαβαινετε μαλλον ειναι πεταμενα λεφτα/τσαμπα αγορα τετοια τροφοδοτικα και λεω το γιατι οπως και περιμενω απαντηση απο τον ts.

Δημοσ.

Tα 30Α ειναι υπεραρκετα για λαθε καρτε γραφικων υπαρχουσα και μελλοντικη φαντασου οτι έπαρκουν τα 22Α του enermax liberty για την hd 4870x2 τιποτε ποιο ενεργοβορο απο τον δεινοσαυρο αυτο δεν παιζει, το θεμα ειναι τα ονομαστικα amere που δινει ο καθε κατασκευαστης να τα βγαζει και στην πραγματικοτητα πραγμα καθολου αυτονοητο για διαφορους "κατασκευαστες"

Δημοσ.

το σκεπτικο ειναι πωληση της υπαρχον καρτας και αγορας 2 x νεων καρτων pascal που θα βγουν το καλοκαιρι. κυριως με ενδιαφερει για 4k αναλυσεις και μακαρι να το πετυχουν με single card. επισης το enermax 600w που εχω ειναι 12ετων, δεν ειναι Modular και δεν εχει πολλα καλωδια για να μοιρασει ρευματα κλπ με αποτελεσμα να τροφοδοτω 1 καρτα γραφικων που χρειαζεται 2 x 8πηνα, 6 σκληρους, 2 drive και 4 ανεμιστηρες (2 12αρηδες) με 3-4 διακλωδωτες ρευματος

Δημοσ.

το σκεπτικο ειναι πωληση της υπαρχον καρτας και αγορας 2 x νεων καρτων pascal που θα βγουν το καλοκαιρι. κυριως με ενδιαφερει για 4k αναλυσεις και μακαρι να το πετυχουν με single card. επισης το enermax 600w που εχω ειναι 12ετων, δεν ειναι Modular και δεν εχει πολλα καλωδια για να μοιρασει ρευματα κλπ με αποτελεσμα να τροφοδοτω 1 καρτα γραφικων που χρειαζεται 2 x 8πηνα, 6 σκληρους, 2 drive και 4 ανεμιστηρες (2 12αρηδες) με 3-4 διακλωδωτες ρευματος

Τα μεγαλωσα γιατι δεν τα ειχες αναφερει πουθενα ως τωρα και οπως ειδες σχεδον ο καθενας ελεγε τα δικα του αφου δεν ειχαν πληρη εικονα του τι παιζει(σκεψου οτι νομιζαμε οτι ηθελες R9 290 crossfire αφου απο τα πρωτα λεγομενα αυτο εγραφες αλλωστε).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...